mulinka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 modliszko zadzwoń proszę jeśli możesz do tej pani, żeby wiedziała, że zabierzecie psiaka dziękuję Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja mam juz fotki tego co chce na początek wystawic na bazarku, ale dopiero jutro bede miala szanse je przerzucic z aparatu na kompa:roll:. Ale nawet jak bazarek nie wypali - ja Wam dam!!:mad: - to dorzucam sie tez oczywiscie.. Quote
ecci Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jak cudnie:loveu: bafus nie trafi do schronu!!! tyle sie dzialo a mnie nie bylo...dziękuję Olenie, że smsami na bierzaco informowala mnie co sie dzieje:loveu: Quote
ecci Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 niczego!:mad::mad::mad: módl się żebym ja Ci swojego nie wysłała! Padam z nóg i ide spac Quote
modliszka84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 skoro o rachunkach mowa...może ktos chce też mój :evil_lol: ? oddam za darmo Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dwie mądrale!! A skąd, nie biore żadnego. A Ty ecci znowu mi podpadasz, jak dzis w smsach.. Quote
ecci Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 a słyszałas taką piosenkę "kundel bury fajny pies"??? I daj już spokój z tym podpadaniem, bo nie będzie wizyty poadopcyjnej!!! olenko podaj adres, zaraz wyślę rachunek:loveu: Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Bafuś nie kundel! Będzie, będzie.. a co ja w 2 miesiące wakacji mam robić jak nie siedzieć Ci na głowie?? Quote
ecci Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ale ja to tak lubię mówić "kundel - dundel":loveu::loveu::loveu: A w wakacje wpadaj, jasne...nie będę musiała już sprzątać, chodzić płacić rachunki, będzie miał kto wyprowadzać pieski...to kiedy przyjeżdżasz? Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 No teraz to już musze się poważnie zastanowić... ale w sumie - darmowy pokoj, darmowe jedzonko, masaże(;)), spacerki super:) Quote
mulinka Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 oj dziewczyny, dziewczyny :) modliszko, faza14 nie odpisała, proszę Cie zadzwoń jutro do opiekunki Bafusia dobrze ? Quote
ecci Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 myślę, że kan z tych masaży będzie najbardziej zadowolona:loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tak myslalam ,że ktoś się "czepnie" do naszych inteligentnych konwersacji:). Aha, to Kan bedzie mi robic masaż? ok;). Swoją drogą mialas byc dopiero w piątek, ale widze ze zakochanaś w Bafusiu:). Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czepnie - absolutnie zostało tu użyte w pozytywnym znaczeniu, a nie jakieś oskarżenia:). Musze tak napisać bo ecci sie czepnie:D;););) Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dobranoc już wszem i wobec wszystkim:), bo już nie wysiedze. Bafuś szczęściarzu, w ciągu jednego dnia aż 3 domki sie o Ciebie pytały:). Quote
ecci Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Oleno a nie słyszałaś o tym, że przystojniacy są zawsze rozchwytywani? ja ledwo teraz to wszystko czytam, mialam na dogo dzis nie wchodzic...ale Bafuś. to ja za to pytam w imieniu mulinki czy modliszka jutro zadzwoni do opiekunki Bafusia Quote
Tuśka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ufff... Mulinka nic nie pisała na Niechcianych :mad: już zawału prawie dostałam że Bafuś w schronie skończy... Super że ktoś będzie mógł go wziąć bo gdyby była jakaś tragedia to już myślałam czy go do siebie nie zciągnąć na czwartego. Ale u mnie to ostateczność bo ja mam 3 psy w tym dwa samce (samce bardzo jurne i toczące walki...:diabloti:) więc każde wypuszczenie Bafusia na podwórko musiało by być poprzedzone zapinaniem na linke moich chłopaków... Ale gdyby coś się działo to Mulinko dzwoń. Siedział by z kotami w domku ;) I faktycznie zadzwońcie do Bafusia jak najszybciej bo ludzie mają różne pomysły i żeby się nie okazało że Bafusia ,,upłynnili'' inną drogą :-( Pozdrawiam Quote
Olena84 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale super, 4 domki! No wiem, że Bafuś to przystojniak. Oby faktycznie nie było za pozno!! Dzwon modliszko, dzwon ! Quote
modliszka84 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ku.wa! :angryy: dzwoniłam przed chwila, babsztyl powiedzial ze juz psa nie ma!!!!! powiedziala ze pies jest na jakiejs wsi! haloo, kto jest bezposrednio związany z tą sprawą ??? czy ktos z tymi ludźmi wczesniej rozmawiał?! nie chciała mi więcej powiedziec nic, powiedziala ze nieaktualne bo juz psa nie ma! mam zadzwonic jeszcze raz za pol godziny bo ona jest w pracy nie moze rozmawiac :angryy: Quote
ecci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jak to???:angryy::angryy::angryy: jak mogła go oddac? Quote
Recommended Posts