Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrzucę, wrzucę:evil_lol: U nas spokojnie...cały czas siedzę z małym na podwórku praktycznie...hehe i ze zmian to ścięłam włosy:loveu:

Posted

[quote name='ecci']wrzucę, wrzucę:evil_lol: U nas spokojnie...cały czas siedzę z małym na podwórku praktycznie...hehe i ze zmian to ścięłam włosy:loveu:

[quote name='agata51']No to nie zapomnij swojego zdjątka wrzucić!

No to dawaja, dawaj swoją nową wersje i tego slicznego bobaska. Nie damy się spławić piecioma fotkami. Fajny chłopak, bardzo fajny.

• 2 weeks later...
Posted

jak będę miała chwilkę to wrzucę! Bafek Piotrusia kocha bardzo mocno, gdzie mały tam i on... śpi pod łóżeczkiem, lata za wózkami.

Posted

Ula, on miał już start dobry...4250, już było co dźwigac, teoretycznie, bo po 4 tygodniach ważył 4400, a teraz coś około 5 waży, przybiera 120 gram na tydzień, więc wszystko jest w normie. Moja znajoma ma 5cio miesięcznego synka, który waży już 10 kg:-o A od Piotrusia to przynajmniej wyrobią mi się ręce :evil_lol: chociaż ostatnio ze względu chyba na karuzelkę lubi poleżec w łóżeczku:loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

agata51 napisał(a):
ecci z rodzinką na wakacjach czy co?

Bafek w domku z rodzinką tylko ja na dogo malo wpadam, bo nie mam w sumie po co.

Posted

trudów macierzyństwa nie stwierdzam:multi:
Ciotki kocham jak kochałam...tylko dogo mnie nie potrzebuje:roll:

a oto nasz chłopczyk i drugi bafkowaty chłopczyk: