Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reno2001']Ufffff, dał radę chłopak :diabloti:
/quote]
ecci dała radę

Gratulacje dla Mamusi, Tatusia :multi::multi: i Dziadków :evil_lol:

Posted

WELCOME HOME!!!

Matko, to teraz tak szybko wraca się do domu po cesarce! :crazyeye:
Dlaczego cesarka jest ":shake:"?

Ewelinko, kochamy cię!!!

Bafiku, co TY na to wszystko?

Posted

ecci napisał(a):
hej my juz w domku:lol::lol: skończyło sie na cesarce:shake:
Dlaczemu taka smutna minka przy cesarce? To przeciez normalna operacja, lepsza niz męczenie biednej mamy kilkanascie godzin na stole i niedotlenione, wymordowane dziecko.
Ecci, ktos Ci wmowil wyższosc porodu naturalnego nad cesarka :crazyeye:
Nie mial racji. Najwazniejsze, ze dziecko cale i zdrowe, urodzone bez niedotlenienia :lol:

Posted

Bafek pilnuje małego cały czas:multi: Taki pilnowacz z niego pełną gębą:evil_lol: Mały na przewijak Bafek obok, mały w wyrku bafek obok....

Wiesz Ulka, chciałam rodzic naturalnie, ze względu na to, że od razu można robic coś przy dziecku. A ja po cesarce nawet do tej pory mam opóźnioną reakcję...ale z dwojga złego...lepiej miec pociety brzuch...jak d**ę;)

Posted

Bafuś opiekun:loveu: Ecci trzymajcie się dzielnie;)
Mi dojście do siebie z dwa tygodnie zajęło, ale nigdy naturalnie;)

Córkę rodziłam przeszło 20 godzin, dopiero przy zagrożeniu życia małej lekarz zdecydował się na cesarkę, dlatego przy drugim cc była ustalona wcześniej.

Posted

ecci napisał(a):
Piotruś grzeczny, dobrze się czuje...ja już lepiej, ale dokucza mi kręgosłup:shake:

Biedulko. Ja dobrze wiem, co to ból kręgosłupa, choc nigdy w ciąży nie byłam. Moja skolioza dała mi nieźle popalic.
Może jakieś masaże by Ci sie przydały? To bardzo pomaga. Mnie postawiły na nogi, choc były momenty, że na czworakach łaziłam a z łóżka wyciagał mnie TZ, bo sama nie mogłam wstawac.

Zdrowka dla Was obojga :loveu:.

Posted

Ładny mi maluszek - 4 kg! On jest blondas?

Mizianko od ciotki, Piotrusiu! ;)

Bafek wciąż wujkuje?

Ecci, radzisz sobie? Trzymaj się, mała! :loveu: A na kręgosłup najlepsze są masaże i gimnastyka. Ale jak ty masz znaleźć czas na to wszystko!

Posted

no jasne, że sobie radzę, mały jest grzeczny, pół dnia przesypia, więc mam czas dla siebie i domku:loveu: A Bafcio...hmmm...okazało się, że jest troszkę zazdrosny!