Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

opiekuje się, opiekuje! Wczoraj miał z nami jechac do Wrocławia na uczelnię do wuja...ale facet wjechał nam w auto i rozbił światła:angryy:

Posted

siedział ze mną na ogródku, patrzył i śpiewał "arię samochodową", czym dawał znak, że on chce już jechac!!! tak mi było szkoda...bo bardzo chciałam sobie z nim posiedziec i popatrzyc na wodę w momencie kiedy "wujo" załatwiałby swoje sprawy:mad:

Posted

Wujo który musiał iśc do swojego promotora:evil_lol: hehe

Za to posiedzieliśmy później na ogródku! Tzn. my - ludzie siedzieliśmy, Bafuś sobie leżał:loveu:

A tak w ogóle to w aucie nic takiego się nie stało...facet zbił nam migacz...i przez takie cuś...drastycznie pokrzyżowały nam się plany:placz:Zaraz wrócił z nowym i robił! Nie było wyjścia...bo samochód musi byc teraz pod domem w pogotowiu!

Posted

Pojechaliśmy z Bafciem dzisiaj na szczepienie, gdzie próbował zagryźc Nowofundlanda...:shake: W samym gabinecie panikował przy badaniu i samym zastrzyku, przy późniejszym oglądaniu ząbków i łapki był grzeczny. Niestety ząbki są na lipiec do czyszczenia, za miesiąc kolejne szczepienie na wirusy, za 2 tygodnie odrobaczanie. Na szczęście z łapką nie ma problemu:multi: a...i Bafuś przechodzi na dietę, bo ma za dużo "miłości w misce" :mad: a tato został dzisaj porządnie skrzyczany, za dokarmianie:diabloti:

A mnie łapią lekkie skurcze...