Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapewne, bo ten czas tak szybko leci:)

Bafcio za to zapewnił nam rozrywkę w nocy...dostał masakrycznego rozwolnienia i obrobił nam cały dom...M. ze 3 razy był z nim na dworze...cud, że mały się nie obudził. Ja za to miałam przymuszoną pielęgnację podług, którą w dzień zdążyłam zrobic. szkoda mi tylko Bafka, bo się okropnie nas bał, a przecież myśmy go ani razu, przenigdy nie uderzyli!!! Musiał byc chyba bity :( Madry psiak, bo leciał w jedno miejsce, na kafelki w przedpokoju, a, że czasem nie zdążył, to trudno:/ Przed chwilą wróciliśmy ze spaceru i powinno byc ok, bo rozwolnienia nie miał.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno był bity, M. mi właśnie mówił, że pamięta jak z nim przyjechałam i opowiadałam, że ciocia A. mówiła, że się boi podniesionej ręki.

Posted

Korenia, może to jakaś wirusówka? Współczuję...ja wymiotowałam przez 9 miesięcy...wspomnienia nadal w miarę świeże...A Bafcio już na szczęście zdrowy!!!

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Century Gothic]Naj naj w nowym roku.[/FONT]

Nie musiał być bity. I chyba nie był. Po prostu się zawstydził. Moje psiaki za każdym razem (kupa, rzygi) przepraszają, że żyją. Aż mi głupio.

• 4 weeks later...
Posted

A u nas po staremu, na nk wrzuciłam nowe zdjęcia Piotrka - zapraszam :) Bafcio dalej ucieka przed młodym, ale jak go maca po kuperku, to staje i się nastawia. Troszkę nas zasypało.

Posted

[quote name='ecci']A u nas po staremu, na nk wrzuciłam nowe zdjęcia Piotrka - zapraszam :) Bafcio dalej ucieka przed młodym, ale jak go maca po kuperku, to staje i się nastawia. Troszkę nas zasypało.[/QUOTE]
a ja Ciebie nie mam na NK :(:(:(

Posted

Ciociu Agato, my też Ciebie kochamy,
ciociu Ocelot, Twoje też obejrzane:D Widzę, że my na tym samym wózku jedziemy - polski i historia...rozmawiałyśmy kiedyś już o tym...

Posted

[quote name='ecci']Ciociu Agato, my też Ciebie kochamy,
ciociu Ocelot, Twoje też obejrzane:D Widzę, że my na tym samym wózku jedziemy - polski i historia...rozmawiałyśmy kiedyś już o tym...[/QUOTE]
Oj a nie jest to lekki wózek do ciągnięcia:)
na zdjęciach mojego kociaka brak:)

• 2 weeks later...
Posted

no ciotko Agato, myśl, myśl....bo Bafcio mi już mówił, że ciocia Agata zapomniała o nim i chyba wizyta w Łodzi zostanie odłożona...

ciociu ocelot! Kotom nie robi się takich rzeczy!!!
ciotko Isadoro! też Ciebie kochamy!!!!