Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ecci']O mamo!!! Korenio kochana!!! Dziękuje Ci bardzo za pamięc!!!

Synuś szaleje...a drugi synuś dostał antybiotyk i mu dużo lepiej, wczoraj nawet latał na podwórzu jak głupi!!! A i najważniejsza wiadomośc, Baf zszedł z wagi 1,5 kilograma!!! pani doktor powiedziała, ze piękny wynik i że ma tak trzymac:multi: Odchudzanuie gadziny, rzecz jasna trwa nadal!!!

Całe szczęście, że już lepiej :loveu: Ucałuj chłopaków od Ciotki :loveu:

Przy okazji przypomnę!

Ulvhedinn ma szansę dostać pomoc z Krakvetu! Przegrywa kilkoma głosami :-(

http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/

Stytuacja Ulvhedinn:
Dług u weta - 4 tysiące, a koty dalej w klinice, na intensywnej teraipii(dług wzrósł o prawie 2 tysiące, bo koty były w tragicznym stanie, więc chyba wynosi ponad 6 tysięcy...). W domu 'stado' kociaków, do tego 4 dorosłe (o ile się nie myle - tylko 4). 4 psy - wszystkie chore - łysy Grafi, pogryziony Chester(prawie bez pupy), Kra na wózku, i Piki po drutowaniu kręgosłupa, ok.20 myszy, które ktoś jej podrzucił na wycieraczke i do tego wszystkiego gołąb.
Ona jest sama, zarabia bardzo malutko, a żwirek to chyba idzie w tonach Do tego nie ma komputera, bo się popsuł...

Magda ratuje te chore, brzydkie, stare, kalekie... te, którym nikt nie chce pomóc

Posted

Ja już głosowałam...2 razy chyba nie można???
Komp ULV jest u mnie i próbujemy go jakoś zreanimowac. Niestety M. pracuje teraz od 6 do 21, 22, więc ciężko to idzie!!!

Posted

Własnie odebrałam wyniki Bafcia!!! Na szczęście wszystko ok!!! Niektóre rzeczy tylko podwyższone, ale w normie :multi: Kończymy kurację antybiotykową i szykujemy się na jesień średniowiecza w bafkowej gębuli:roll: Dobrze, że to nie nerki!~!!!

• 2 weeks later...
Posted

Normalne ecci:):):)
Jak psiakowi takich zakazanych pyszności nie dajesz to co ma biedak robić?:)

Ja szok przeżyłam, jak zobaczyłam, że Staś (czterolatek) mięskiem na widelcu Maksia karmi:) A Maks jakby cąłe życie z widelca jadł. Delikatnie i subtelnie sobie kęski ściągał:)

Posted

Dziękuję, Ewelinko :loveu: Niech szlag trafi te rewolucje na dogo :angryy: Komu to potrzebne?

Stęskniłam się za wami. Za Bafusiem najbardziej, ma się rozumieć :eviltong: To znaczy, że z nerkami wszystko ok? Chwała Bogu! Matko, zrzucił 1,5kg :-o No to faktycznie, Szanowny Tatuś nieźle mu dogadza! Może lepiej do Piotrasa go nie dopuszczaj :evil_lol:

Posted

ło, cioicu ocelot, jak Bafuś pięknie je mięsko widelcem to ja już nie wspomnę...nie mówiąc już o tym, że Bafcio posiada swój własny widelec!

A historia z ciachem wyglądała mniej więcej tak:
zostawiłam wczoraj małego w sypialni i poszłam dosłownie wziąc tylko herbatę z kuchni...i nagle słyszę, że młody zaczyna się przeraźliwie drzec i płakac...wbiegam do pokoju...a metr od niego stoi Baf i ciamka ciacho z patrzącym na mnie wzrokiem mówiącym..."no co, zdobyłem...".

Posted

Piotruś traumy ciasteczkowej nie ma, ciamka ostro cisteczka przy Bafku. Tylko patrzy za nim i wyciąga rączki, klepie go po doopce i cieszy się na jego widok :) a Bafek...wszelkie pieszczoty dzielnie znosi!!!

Ciociu Agato - w końcu znów jesteś z nami!!! Z nerkami wszystko w porządku, idziemy na czyszczenie ząbków niebawem! Bafcio chudnie nadal, mój tato wie i właściwie tylko on go karmi, jak już coś zje u mojego taty, w domu nic nie dostaje.

Nie podoba mi się to nowe dogo - zniknął mi ognik!!! I nie mam buziek!!!

Posted

dokładnie jeszcze nie wiemy mulinko kiedy bafcio będzie miał czyszczone te zębiska swoje. mam nadzieję, że jakoś jeszcze przed Świętami damy radę...