Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ecci napisał(a):
Wyobraźcie sobie, że Bafek wczoraj sam wyszedł sobie z ogródka!!! Cały wieczór i pół nocy go szukaliśmy po całym mieście, aż w końcu sam o 3 w nocy wrócił do domu!!! Przeżyliśmy koszmar! Biedny odsypia teraz stresy nocy!

No to niezłą nerwówkę Wam zrobił.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cudny ten |Wasz Zestaw Rodzinny. A Dwóch Najważniejszych - jeden z umorusanym buziakiem i taki ten mały na czterech łapkach - podnoszą rangę Waszego domku do samej góry. Pozdrawiam Was wszystkich.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jasne, że jestem. Bafku, jaki ty złoty jesteś! Ećka piersiasta i udziasta ;)
Mariusz wycieńczony :eviltong: A Piotruś równo marchewkę wcina! Nie przedawkujcie! Dynia i brokuł tak samo zdrowy. Buziaki.

• 2 weeks later...
Posted

witajcie :) ale z tego słodkiego Bafusia podróżnik !!! najważniejsze że odnalazł drogę do domu zdjęcie z udkiem kurczaczym i świeczką - genialne :) a Wasz dzieciaczek - rozkoszny :) całuski :* R.

Posted

agata51 napisał(a):
Następnej relacji należy się spodziewać po "pierwszej świeczce" Piotrusia ;) Ciekawe, w co będzie wbita. Pewnie w tort marchwiowy :evil_lol:

ecci napisał(a):
No wiecie co!!! Ciotko Agato:mad: relacja jak na złość będzie za kilka godzin:diabloti:

zobaczymy... zobaczymy :diabloti:

Posted

u nas wszystko co kolorowe i ciekawe jest idolem :megagrin: Ale jak widac do strażaka Sama już go przygotowujemy...No i cóż mi zostało powiedziec...jeszcze troche i będziecie mogli sobie pogadac:evil_lol:

A gdzie reszta ciotek??? Tylko jedna Korenia na posterunku???

Posted

[quote name='ecci']u nas wszystko co kolorowe i ciekawe jest idolem :megagrin: Ale jak widac do strażaka Sama już go przygotowujemy...No i cóż mi zostało powiedziec...jeszcze troche i będziecie mogli sobie pogadac:evil_lol:

A gdzie reszta ciotek??? Tylko jedna Korenia na posterunku???

Ja odsypiałam (zobacz moje posty o której były). Już jestem :)

Chłopaka można do orkiestry Wielanka wynajmować, albo do filmu jako Gavroch'a. Tylko Wy mi nie pasujecie na Thenardierów. Zbyt sympatyczni i ładni jesteście :):):)

http://images50.fotosik.pl/214/b33dc47c1912d971med.jpg

.