Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no na pewno! O ile to już nie jest miłośc bezwarunkowa, bo Bafuś pilnuje małego:loveu: A z wiadomości dnia, to właśnie jesteśmy po 1 spacerku...mały miał dosłownie "odlot":evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Rodzina prawie idealna - 2+1+1! A Bafuś został w domu?

Bafuś robił zdjęcie :evil_lol:
sliczny maluch, zdrówko dla wszystkich :lol:

Posted

a dlaczego tutaj żadna ciotka nie zagląda? Co tam słychac u towarzycha???
My chodzimy codziennie na długie spacery, dzisiaj byliśmy prawie 3 godziny na dworze...Bafek pod koniec prawie odpadł:shake:

Posted

Już jestem. Wreszcie trochę spokoju. Dzisiaj od 16.00 nocleguję dwa psy: Marcela i Łatka. Ecci, widziałaś moje mieszkanie - 5 psów to trochę dużo, co? O ósmej psiaki ruszają do Murki. Wytrzymam. Ale co się dzisiaj wyspacerowałam, to moje. A ty mi tu o trzech godzinach! :eviltong:

Wymiziaj chłopaków ode mnie. ;)

Posted

a w porządku, Bafek coś miał rewolucję dzisiaj, ale już mu przeszło. W piątek idziemy na szczepienie przeciw wirusom. W sobotę bylismy w mieście...Praktycznie cały czas jesteśmy poza domkiem, albo na ogródku, albo częściej w parku, nawet do 5 godzin:cool3: Bafcio ma więc spacerowy raj:lol:

Posted

pewnie że tak!Bafuś nie jest taki:evil_lol: bafus teraz pilnuje małego:multi: śpi albo pod przewijakiem, albo pod łóżeczkiem! I chodzi na długie spacery...:loveu:dzisiaj byliśmy 6 godzin na dworze:evil_lol: a w zasadzie w parku

Posted

Mój kochany Wujaszek Serdel! :loveu:

Ecci, dawaj no fotki Piotrusia. Dzieci w tym wieku (dużo powiedziane!) tak szybko się zmieniają. Musimy być na bieżąco!

Doszłaś już do siebie?

Posted

jak będę miała czas jutro to wlepię fotki małego, dzisiaj nie za bardzo bo jadę do szkoły:multi: A ja juz dawno doszłam do siebie...jeszcze blizna się tylko trochę goi ale nic już mnie nie boli, chyba że nogi od chodzenia:evil_lol:

Posted

Ecci,
Ty serio dajesz rade 5-6 godzin na spacer do parku? Masz sile na takie chodzenie? A Mlody nie jest glodny przez tak dlugi czas?
Swietna ta hustaweczna - usypiareczka na 1-szym zdjeciu, za czasow mojej corki nie bylo takich udogodnien ;)

Posted

huśtawka rzeczywiście fajna, mały siedzi w niej bardzo spokojny! Ale tylko jak mam coś zrobic i nikogo obok nie ma...wolę jak jest na rękach:loveu: A ze spacerami to ja uwielbiam łazic:multi: A to połażę a to na chwilkę na ławeczce usiądę...a mały ma odlot...i cały czas śpi!!! Zawsze mam jednak mleczko dla niego...więc nie ma problemu jakby się obudził:loveu:

Posted

A jak nie minie? Moja wnusia do tej pory najchętniej zasypia na rękach. A ma już 4 miesiące i waży trochę więcej niż tuż po urodzeniu. Ale noś, noś - w końcu twój ci on jest!

Posted

wyszłam z założenia że przez całe życie nosic go nie będziemy:evil_lol: A Dagny ma już 4 miesiące :-o aż się wierzyć nie chce...tak ten czas szybko leci:shake: