Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ecci, a nie mozna dac w łape, zeby Ci zrobili cc? Jaki Mały jest duży, mowili cos na ten temat?

I to jest myśl.
A lekarz prowadzący ciąże będzie przy porodzie?

Posted

ecci napisał(a):
mały ma 3900...A mój lekarz nie pracuje w szpitalu, ma tylko prywatną praktykę:shake:

To trzeba dac lekarzowi dyzurnemu, zeby zrobil cc. Nie bedziesz sie męczyc, 3900 to naprawde duze chlopisko ;) Moze twoj lekarz zna lekarzy z tego szpitala i moglby popchnac sprawe?

Posted

ecci napisał(a):
Wolę naturalnie jak się da...

A da się? :crazyeye:
Co ja, głupia, pytam? Sama przyszłam na ten świat drogą naturalną, a ważyłam 4,5kg. A mój brat, Piotr zresztą, prawie 5! Biedna ta moja mama!

Posted

Dzisiaj nie jest tym dniem...dostaliśmy oksycytynę...i nic, ani jednego skurczu przez 4 godziny:placz: Normalnie jestem załamana...jutro spróbują żelu, po nim musi się udac!!!

Jesteście kochane!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Agata, Ulka, Olka, Ocelot...:loveu::loveu::loveu:DZIĘKUJE:multi:

Posted

Ecci, trzymaj sie biedulko. Nie wiem co to jest ten żel :???:
A jak nic nie ruszy, to mowie Ci daj w lape i niech robia cesarke. Nie ma co naciskac na naturalne metody, gdy dziecko nie pcha sie na swiat od tego sa lekarze, zeby mu pomóc. Moja Ulka cesarkowiczka, Hanusia od Murki tez, Alusia od Jogi, normalne dziewczyny na schwal :p

Posted

Kurczę, mnie też przez tydzień kłuli w tyłek, żeby poród wywołać. I tak cc się skończyło. O żadnym żelu w roku 1978 nie słyszałam. Ewelinko, czujesz, że trzymam twoją łapkę. Wpijaj pazury ile wlezie!

Posted

Akurat ten ordynator jest za porządny:shake: w łapę nie bierze:shake: A ten żel to jakiś nowy środek w Polsce, ze Stanów sprowadzany...czy coś takiego...

Agatko, nie będę wbijała pazurów w Twoją rączkę...będę ja sobie w duchu trzymała, pazury wbiję w TZ-ta:diabloti:

Posted

agata51 napisał(a):
A Bafuś? Jak go znam przyjmuje to wszystko ze stoickim spokojem. Przecież jego to nie dotyczy.

On dopiero oszaleje, jak młodego zobaczy;)

Posted

agata51 napisał(a):
Kciuki trzymam, sercem jestem - w końcu tylko ja wiem, co to znaczy babcią być. A może się mylę?

mylisz się , ja wkrótce będę wiedzieć po raz 5!!!
ecci, trzymajcie się.
Piotrki nie chcą za szybko wychodzić z mamuś,mój wnuk spóźnił sie o 17 dni!!:mad: