agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 To która odbiera? Pewnie padnie na mnie, w końcu najstarsza jestem? Trzeba szykować wrzątek i drzeć prześcieradła. :evil_lol: Quote
ecci Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Agata, nie martw się, odbiorą w szpitalu...Nie wiedziałam, że msz zapędy akuszerskie:evil_lol: I przepraszam drogie panie...., ale dlaczego żadna nie chwali bafusia, za to , jaki był wczoraj dzielny:mad: Quote
agata51 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bo wszystkie żyjemy tylko jednym! Bafuś dzielny? Ten histeryk? Wolne żarty! Quote
Ulka18 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ecci, to juz chyba bedzie majowy Byczek :loveu: Tak jak moja Mama. Mamy juz Anusie od Eloise, mamy Hanusie od Murki, Kubusia od Agniesiulki. Teraz kolej na Ecci. Trzymamy kciuki z calych sil :kciuki: :thumbs: :kciuki: Quote
ecci Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ulka18 napisał(a):Ecci, to juz chyba bedzie majowy Byczek :loveu: Tak jak moja Mama. Mamy juz Anusie od Eloise, mamy Hanusie od Murki, Kubusia od Agniesiulki. Teraz kolej na Ecci. Trzymamy kciuki z calych sil :kciuki: :thumbs: :kciuki: a od Ecci będzie Piotruś :multi: Nie dziękuję za kciuki...:loveu: Quote
ecci Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 a będzie Piotr:multi: jakoś nie mieliśmy pomysłu na pożądne zdrobnienie od imienia Mikołaj;) A dzisiaj, całą rodziną (czytaj-razem z Bafkiem) byliśmy na pikniku:multi: "Wujo" grał w firmowej reprezentacji i zabrał nas żebyśmy mu kibicowali!!! Bafuś był bardzo grzeczny...tylko na początku "miałczał" coś po swojemu bo widział M. za siatką i sam nie mógł do niego pójśc...Po meczu była kiełbaska ( i pifko...ale to niestety nie dla nas:cool1: ). W sumie wyjechaliśmy o 11 a dopiero wróciliśmy...Bafuś jest bardzo, bardzo śpiący...spalił dzisiaj trochę kalorii:evil_lol: A na dodatek jest na diecie! Quote
ecci Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 hehe!!! siedzę i odpoczywam i pieszczę psa:evil_lol: coś niedopieszczony ten nasz Bafek:shake: Quote
agata51 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Wszystkie Piotrki to dobre chłopaki. Bardzo lubię to imię - mam brata Piotra. Dopieszczaj, dopieszczaj Bafusia póki możesz, ecci. Zjawi się Piotruś i nie będziesz już miała dla niego tyle czasu. I ode mnie go wymiziaj troszeczkę. Quote
ecci Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Bafuś wymiziany:multi: a dla niego zawsze będę miała czas i nie będę go ograniczała w pieszczotach, Mały I Bafek będą dostawiali pieszczot po równo:loveu: Quote
agata51 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Nic się nie dzieje? Piotrek, nie wygłupiaj się, ciotki nie mogą się już doczekać! Quote
agata51 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ewelinko, ty może udaj się już do tego szpitala. Chłopaki przewrotne istoty - jeszcze ci Piotruś jakiś numer wykręci i będzie! Quote
Ulka18 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A ja mam szefa Piorta, mialam tez poprzedniego szefa Piotra ;) A jak Mlody Ecci bedzie mial na drugie imie??? Quote
ecci Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ulka...na drugie damy Mikołaj... i melduję, że idziemy jutro do szpitala, najprawdopodobniej na cc, ponieważ mały nie jest mały... Quote
agata51 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No to zaczynamy trzymać kciuki! Będziemy z tobą, Ewelinko. Quote
Ulka18 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ecci napisał(a):Ulka...na drugie damy Mikołaj... i melduję, że idziemy jutro do szpitala, najprawdopodobniej na cc, ponieważ mały nie jest mały... Ja tez mialam cc i bardzo dobrze je wspominam. Moja Mloda miala prawie 4 kg oraz 59 cm i ulozenie nózkowe, wiec cc bylo konieczne. Ecci, napisz jesli bedziesz mogla. My tutaj wszystkie ciotki trzymamy kciuki i czekamy na wiesci. Quote
ecci Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 no jak...zaraz idę do szpitala...Pewnie,że napiszę co i jak!!! Quote
agata51 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ja też miło wspominam cc. A to jeszcze były czasy, kiedy sama narkoza mogła wykończyć człowieka. Przepraszam, kobietę. :eviltong: Po dwóch dobach byłam świeżutka jak stokrotka. Córeczkę urodziłam po bożemu i nikomu tego nie życzę. Ewelinko, jesteśmy z tobą. :loveu: Quote
ocelot Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ja też miałam cc i to nawet dwie. I powiem szczerze nawet przez myśl naturalny poród mi nie przeszedł. Inna sprawa, że moim dzieciom też:evil_lol: Quote
ecci Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 no...a my jesteśmy już w szpitalu. TZ. przywiózł nam komputer, więc jeszcze nie jesteśmy odcięci od świata:evil_lol: Jutro będą mi wywoływac skurcze porodowe, bo można spróbowac rodzic naturalnie...AH, co lekarz to opinia:shake: ja już szłam z myślą o cc, a tu jednak będzie to na co się nastawiałam, chyba, że mie uda im się nic wywołac, toi w końcu wezmą mnie na cc. A WY normalnie przekochane jesteście! Quote
Ulka18 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ecci, a nie mozna dac w łape, zeby Ci zrobili cc? Jaki Mały jest duży, mowili cos na ten temat? Quote
Recommended Posts