Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata, nie martw się, odbiorą w szpitalu...Nie wiedziałam, że msz zapędy akuszerskie:evil_lol:

I przepraszam drogie panie...., ale dlaczego żadna nie chwali bafusia, za to , jaki był wczoraj dzielny:mad:

Posted

Ecci, to juz chyba bedzie majowy Byczek :loveu: Tak jak moja Mama.

Mamy juz Anusie od Eloise, mamy Hanusie od Murki, Kubusia od Agniesiulki.
Teraz kolej na Ecci.

Trzymamy kciuki z calych sil :kciuki: :thumbs: :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ecci, to juz chyba bedzie majowy Byczek :loveu: Tak jak moja Mama.

Mamy juz Anusie od Eloise, mamy Hanusie od Murki, Kubusia od Agniesiulki.
Teraz kolej na Ecci.

Trzymamy kciuki z calych sil :kciuki: :thumbs: :kciuki:

a od Ecci będzie Piotruś :multi: Nie dziękuję za kciuki...:loveu:

Posted

a będzie Piotr:multi: jakoś nie mieliśmy pomysłu na pożądne zdrobnienie od imienia Mikołaj;)

A dzisiaj, całą rodziną (czytaj-razem z Bafkiem) byliśmy na pikniku:multi: "Wujo" grał w firmowej reprezentacji i zabrał nas żebyśmy mu kibicowali!!! Bafuś był bardzo grzeczny...tylko na początku "miałczał" coś po swojemu bo widział M. za siatką i sam nie mógł do niego pójśc...Po meczu była kiełbaska ( i pifko...ale to niestety nie dla nas:cool1: ). W sumie wyjechaliśmy o 11 a dopiero wróciliśmy...Bafuś jest bardzo, bardzo śpiący...spalił dzisiaj trochę kalorii:evil_lol: A na dodatek jest na diecie!

Posted

Wszystkie Piotrki to dobre chłopaki. Bardzo lubię to imię - mam brata Piotra.

Dopieszczaj, dopieszczaj Bafusia póki możesz, ecci. Zjawi się Piotruś i nie będziesz już miała dla niego tyle czasu. I ode mnie go wymiziaj troszeczkę.

Posted

Bafuś wymiziany:multi: a dla niego zawsze będę miała czas i nie będę go ograniczała w pieszczotach, Mały I Bafek będą dostawiali pieszczot po równo:loveu:

Posted

Ulka...na drugie damy Mikołaj...
i melduję, że idziemy jutro do szpitala, najprawdopodobniej na cc, ponieważ mały nie jest mały...

Posted

ecci napisał(a):
Ulka...na drugie damy Mikołaj...
i melduję, że idziemy jutro do szpitala, najprawdopodobniej na cc, ponieważ mały nie jest mały...

Ja tez mialam cc i bardzo dobrze je wspominam. Moja Mloda miala prawie 4 kg oraz 59 cm i ulozenie nózkowe, wiec cc bylo konieczne.

Ecci, napisz jesli bedziesz mogla. My tutaj wszystkie ciotki trzymamy kciuki i czekamy na wiesci.

Posted

Ja też miło wspominam cc. A to jeszcze były czasy, kiedy sama narkoza mogła wykończyć człowieka. Przepraszam, kobietę. :eviltong: Po dwóch dobach byłam świeżutka jak stokrotka. Córeczkę urodziłam po bożemu i nikomu tego nie życzę. Ewelinko, jesteśmy z tobą. :loveu:

Posted

Ja też miałam cc i to nawet dwie. I powiem szczerze nawet przez myśl naturalny poród mi nie przeszedł. Inna sprawa, że moim dzieciom też:evil_lol:

Posted

no...a my jesteśmy już w szpitalu. TZ. przywiózł nam komputer, więc jeszcze nie jesteśmy odcięci od świata:evil_lol: Jutro będą mi wywoływac skurcze porodowe, bo można spróbowac rodzic naturalnie...AH, co lekarz to opinia:shake: ja już szłam z myślą o cc, a tu jednak będzie to na co się nastawiałam, chyba, że mie uda im się nic wywołac, toi w końcu wezmą mnie na cc.

A WY normalnie przekochane jesteście!