agata51 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Olena84']Wygląda na niewinnego. Na tym już trochę mniej! :evil_lol: Mój złoty Bafulek! :loveu: Nic tylko całować w tę śnupę! Ecci, jak się czujesz? Wszystko ok? Quote
ecci Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 tak naprawdę to cały czas jestem w domu i to mnie dołuje, ale fizycznie nie przemęczam się i jest w miarę ok, nie licząc bólu kręgosłupa, porannych mdłości... Walczę z Bafkiem o spanie w łóżku, ale chyba jestem na przegranej pozycji, bo on przyłazi jak M. idzie do pracy i wchodzi tak cichutko, że jego obecnośc odkrywam dopiero po przebudzeniu:mad: Quote
agata51 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Skoro nie czujesz, że jest, to tak, jakby go nie było. I o co tu walczyć? Tym bardziej, że, jak piszesz, jesteś na przegranej pozycji. Lepiej wyjść z twarzą i łaskawie mu pozwolić. Matko, wciąż masz mdłości?! I tak przez całą ciążę?! Bidulko ty moja kochana! :loveu: Quote
ecci Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Zgadza się Agatko...mam tą przyjemnośc miec mdłości przez całe 9 miesięcy:placz: A Bafek na szczęście wskakuje rano!!! I ja wiem, że ciocia Agata z tęskonty za naszą "rudą paróweczką" nawet w łóżku pozwoliłaby spac:mad: Quote
ocelot Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A kiedy koniec tej ciąży kochana?;) I faktycznie pozwól biduli na to łóżeczko;) Quote
ecci Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ciociu ocelot...za dwa miesiące:placz: Nie ma mowy o spaniu w wyrze!!! i jaka bidula z niego:mad: Quote
agata51 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ecci napisał(a):Zgadza się Agatko...mam tą przyjemnośc miec mdłości przez całe 9 miesięcy:placz: A Bafek na szczęście wskakuje rano!!! I ja wiem, że ciocia Agata z tęskonty za naszą "rudą paróweczką" nawet w łóżku pozwoliłaby spac:mad: Jeszcze się nie zdarzyło, żeby ciotka Agata odmówiła jakiemuś psu miejsca w łóżeczku! Quote
ecci Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Bafuś ma swoje łóżeczko!!! Ja się do jego wyra nie pcham!!! :mad: Quote
ocelot Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ecci napisał(a):ciociu ocelot...za dwa miesiące:placz: Nie ma mowy o spaniu w wyrze!!! i jaka bidula z niego:mad: To już tuż tuż... przecież;) Ale Ty niedobra jesteś;) Quote
ecci Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ocelot napisał(a): Ale Ty niedobra jesteś;) no wiecie co!!! Ma droższe wyro od naszego!!! Kocyki i podusię!!! I misia!!! Quote
ocelot Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale to nie wasze i kocyki nie pomogą;) Miś tylko na chwilkę smutek załagodzi przecież;) Quote
agata51 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Miś! Też coś! Przecież to dorosły facet jest! Ty mu Playboya pod podusię wsuń. A ja zapraszam cioteczki na nowy wątek Konga. Zajrzyjcie czasem. http://www.dogomania.pl/forum/f28/dajmy-mu-wreszcie-szanse-prosimy-o-wsparcie-na-hotel-132949/index2.html#post11913345 A i bannerek można do podpisu wstawić. Ja nie mogę!!!! :placz: Banerek kieruje do starego wątku, ale na ostatniej stronie jest link do nowego. Quote
ecci Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 agata51 napisał(a):Miś! Też coś! Przecież to dorosły facet jest! Ty mu Playboya pod podusię wsuń. po co!! przecież on nie ma jajek!!! Quote
agata51 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bafulku, przekonałeś już ecci, że najlepiej jej będzie z tobą w łóżeczku? Quote
ecci Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bafuś, już ładnie chodzi spac do swojego koszyczka!!! :loveu: Kochanego chłopczyka boli ząbek i będziemy musieli iśc do pani doktor, aby coś nam poradziła!!! Quote
agata51 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bunia uprzedzała, że po pół roku trzeba będzie usunąć ząbek! Biedny Bafulek! Quote
ecci Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 jaki biedny!!! Raczej obrażony za to, że robiło mu się coś w paszczy:mad: Ząbek wyczyszczony!!! Nie jest źle, ale też nie jest dobrze, w każdym razie kiełek jeszcze posłuży! Niestety jeden na dole się rusza:shake: Mycie ząbków co 2 dzień daje radę i efekt po czyszczeniu Buni nadal się utrzymuje:multi: No i ten zniewalająco świeży oddech:loveu: Quote
agata51 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Rok temu, 13 marca poznałam, a nawet sprowadziłam do domu pewnego rudzielca. Bafuś mu było na imię czy jakoś tak? Wyjątkowy facecik. Bafku, dziękuję ci, że zjawiłeś się w moim życiu. I dziękuję wam, dziewczyny. :loveu: Quote
ecci Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 To prawda, Bafuś jest wyjątkowy!!!:loveu: Dzisiaj rano byliśmy na spacerku i moje futerko tak się ucieszyło ze śnieżku, że aż wariacji dostało i ryło buźką!!! Quote
Olena84 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 agata51 napisał(a):Rok temu, 13 marca poznałam, a nawet sprowadziłam do domu pewnego rudzielca. Już tyle czasu się znamy! Quote
agata51 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No, trochę ten czas leci! Fajnie mi z wami, dziewczyny! :loveu: Przy okazji: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/ Quote
ecci Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 hm....z nowości u Bafusia...to wczoraj młody brał kąpiel!!! Wiecie jak on pod prysznicem śpiewa!:evil_lol: Quote
Recommended Posts