ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Olena84 napisał(a):A kto to Bunia??? Ech, to nasz Bafek łysy w buźce będzie i papki będzie jeść, ale w sumie Ecci i tak będzie papki kupować to na dwie łyżki będzie karmić:evil_lol:. Bardzo śmieszne, bardzo!!!:mad: Bafek ma 3 razy w tygodniu myte ząbki, dla porównania ja mam jedną szczoteczkę, a Bafuś 3!!! Ząbki w miarę się trzymają, w każdym razie w buziolku nic nowego nie postępuje, czasem nawet trochę się poświecą:loveu: Najważniejsze, że łapka się nie odnawia!!! Jak na razie papki mu nie grożą, ostatnio nawet kośc zeżarł, a nad 2 pracuje:evil_lol: kurcze, on jest kochany jak cholera!!! I te jego oczka...:loveu: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Bunia to najcudowniejsza wetka jaką znam. Dogomaniaczka. Ileż ona stworzeń uratowała! Nie tylko psów. W jej lecznicy zawsze jakieś nieszczęśliwe stworzonka plątały się pod nogami. I jakieś odratowane sroczki, kawki, gołąbki. To ona ciachała Bafka. Jajka, narośl, ząbki. 17 dni temu urodziła córeczkę. Bafuś pozdrawia Bunię i Mariolkę!!! Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Same baby się rodzą!!! No tak....BUNIA....najpierw ciachnęła Bafka, a ten później odpowiednio na nią zareagował:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='ecci']Same baby się rodzą!!! Mało nas, mało nas do pieczenia chleba.... Co też do głowy przychodzi babie w środku nocy! Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 no może u mnie będzie mały dogomaniak...:loveu: Ciekawe jak Bafek zareaguje na małego:roll: Quote
agata51 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Bafusiu, wiem, że się nie obrazisz. Wy, którzy tu przychodzicie, a macie miejsce w podpisie, wstawcie bannerek Kapselka - fatyga to iście niewielka. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyzelkus-terierus-kapselek-po-7-miesiacach-w-domu-wrocil-do-schronu-ratunku-35738/index29.html Quote
Olena84 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Agatka się rozkręciła z off topicami:eviltong:. Quote
agata51 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Offuję tylko na wątkach psów, które już mają domki i bezpieczne są. Powiedz, Bafusiu, czyż Kapselek nie zasługuje na chwilkę uwagi? :loveu: Quote
ecci Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 agata51 napisał(a):Offuję tylko na wątkach psów, które już mają domki i bezpieczne są. Powiedz, Bafusiu, czyż Kapselek nie zasługuje na chwilkę uwagi? :loveu: każdy zasługuje!!! Bafek jeszcze śpi!!! Franca jedna śpiewała o 5 rano, bo wujo sam do pracy poszedł, a jego zostawił!!! Quote
ecci Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Właśnie oto chodzi, że go nie zabiera!!! On tak sam, z tęsknoty chyba!!! Quote
mulinka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='ecci'] dzisiaj Olenka odnalazła mnie na naszej klasie :loveu: i poprosiła o zmianę tytułu na wątku Bafusia i bardzo jestem jej za to wdzięczna :) ecci jesteś cudowna i Twój tŻ też :) dziękuję za dom dla Bafusia :loveu: dziękuję też Agacie :loveu: i wszystkim, którzy wspierali psiaczka oglądam zdjęcia i jestem szczęśliwa że dramatyczna historia Bafusia tak wspaniale się zakończyła :) całuję i pozdrawiam Renata Quote
ecci Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial Narrow]mulinko[/FONT]:multi::multi::multi: to my dziękujemy za Bafusia...on nam daje tyle radości!!! Zaglądaj do nas częściej!!! My Ciebie też chcemy na naszej - klasie:loveu::loveu::loveu: Quote
mulinka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 :) nie mogę zaglądać częściej bo znowu się uzależnię od dogo Bafuś bardzo się zmienił w porównaniu z tymi smutnymi zdjęciami z pierwszej strony wypiękniał, widać, że jest mięciutki, lśniący i bardzo szczęśliwy :loveu: a to wszystko zasługa cudownych ludzi, których spotkał na swojej drodze :) dziękuję też Buni :loveu: za opiekę weterynaryjną nad Bafusiem Agatko gratuluję wnusi :) a Ewelince oczekiwanego synka :) Quote
ecci Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 oj, to prawda, zmienił się zmienił!!! Baaaaaardzo się rozbrykał!!! Dzisiaj jak jedliśmy obiad to podchodził do każdego i dosłownie stękał, aby mu ktoś coś dał:diabloti: oczywiście jak myśmy swoje skończyli to Bafuś dopiero wtedy zaczął swoje -> widac wpływy Kanapki, w końcu uczył się od najlepszych:evil_lol: Nie wspominając o stękaniu i śpiewaniu, jak z Tz-tem zajmiemy całą kanapę a Bafek chce wskoczyc!!! Wtedy dopiero odchodzi wymuszanie!!! Ale i tak jest słodki!!! Quote
mulinka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='ecci']państwo W.:loveu: piękni, młodzi i cudowni :loveu: gratuluję i cieszę się razem z Wami :loveu: skrzydła są niezaprzeczalne :D Quote
agata51 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy Ci, Renatko!!!! [/FONT] Quote
Olena84 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ecci napisał(a): Dzisiaj jak jedliśmy obiad to podchodził do każdego i dosłownie stękał, aby mu ktoś coś dał:diabloti: oczywiście jak myśmy swoje skończyli to Bafuś dopiero wtedy zaczął swoje Standard u wszystkich psów, ja widzę:shake:! No mulinka wreszcie zdecydowała sie tu zajrzeć:eviltong:. Quote
ecci Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 no standard!!! Tylko, że jak się na niego krzyczało to on jeszcze bardziej mruczał to swoje "daj!":mad: Quote
agata51 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Wiecie co, po wizycie mulinki czuję się tak, jakby dobry anioł przeszedł po wątku Bafusia. Quote
ecci Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 agata51 napisał(a):Wiecie co, po wizycie mulinki czuję się tak, jakby dobry anioł przeszedł po wątku Bafusia. prawda!!! i Bafcio coś grzeczniejszy... Quote
modliszka84 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A ja chciałam bardzo podziekować Agacie :loveu: która mi dzisiaj bardzo pomogła z takim jednym psem! Quote
ecci Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bo nasza Agata to anioł!!! A cioci modliszce to zadek spierzemy za to, że tak rzadko Bafeczka odwiedza...:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts