ecci Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Olena84']Ostatni raz taki numer wykręciłaś, więc wybaczam:eviltong:.[/quote] no wiecie co:shake: Quote
ecci Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 no wiecie co, o Bafusiu zapomniec...:shake: Quote
Olena84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No przecież jestem:mad:! I pamiętam o łobuzie! Quote
ecci Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 no bo juz zaczęłam się martwic, że zapomnieli o nas zupełnie...a Bafek to łobuz się zrobił!!! Nawet nie wiedzieliśmy, że on taki PANTOFLARZ był:evil_lol: Quote
agata51 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pamiętam o Bafusiu, a nawet strasznie mi go brakuja, bo znów zaczęłam pracować, a tu nikt mi nie bączy spod biurka! Wenę tracę!!!! :placz: A wnusia jest Dagny. (tak jak Dagny Przybyszewska - to jedyna Dagny, jaka mi przychodzi do głowy). Nie pytajcie, dlaczego. Nie moja sprawa. Dla mnie i tak będzie Dagusia. A może Dogusia? :evil_lol: Nie ma tego złego.... Quote
agata51 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziewczyny, zerknijcie tutaj i roześlijcie wici: http://www.dogomania.pl/forum/f28/z-malenkim-kacperkiem-z-padaczka-jest-coraz-gorzej-dom-hotel-dt-cokolwiek-106141/index11.html#post11778987 Quote
ecci Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bafuś wyprowadził się z Łodzi i jakoś przestał bączyc:lol: Nie ma więc już bączącego Bafka:evil_lol: Ale dalej jest Bafek leżący pod biurkiem, tym razem albo projektujący dziwne urządzenia:oops: albo pobierający korepetycje z farncuskich i angielskich katedr gotyckich:eviltong: A swoją drogą dzisiaj wymusił na moim tacie 4 kotlety mielone...:shake: Dagny, imie piękne, ale żeby nie prorocze...:roll: Quote
agata51 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Czy Bafek jest już bardzo gruby? :cool3: Prosimy o zdjęcia. :mad: Quote
ecci Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 nie jest gruby, dużo biega, właśnie poszedł z wujem do sklepu!!! A zdjęcia próbuję przesłac, ale coś mi nie działa:shake: Quote
Olena84 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 agata51 napisał(a):4 mielone!!!!!!!!!!!!! :shake: Bafek czuje sie odpowiedzialny za Ciotkę, która sama powinna tyle jeść teraz, bo je za dwoje. A Bafuś za czworo:loveu:. (za Agatkę i Olenkę :eviltong:) Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Bafek to czuje się odpowiedzialny za pilnowanie kanapy i łóżka w sypialni....a i za gotowanie zupy!!!! Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No! W końcu ślubu z tobą nie brał! :eviltong: A ty, ecci, lepiej za dwoje nie jedz. Mikołajek wyssie z ciebie wszystko, czego mu trzeba, a ty od razu szczuplutka będziesz. Smacznego! Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 jem tylko ok. 300 kalorii więcej, czyli tyle, ile normalnie więcej powinna jeśc ciężarówka!!! Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Bafuś gotował ze mną zupę...i pilnował, żeby nic się nie przypaliło:evil_lol:: Quote
ocelot Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Czyżby Bafusia pranie zaintrygowało?;) Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Bafek, skręcił lekko głowę, żeby kątem oka podejrzec co ja robię...w rzeczywistości patrzył się na zupę. Rzuc okiem na kuchenkę:evil_lol: Tam jest rozwiązanie sprawy:diabloti: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ale parówa! Nawet pychol mu spuchł! I te zwały na karczychu! :diabloti: Moja mordka kochana! :loveu::loveu::loveu: Nie widzę pieprzyka w prawym uszku. Ma jeszcze? Bafek to był jednak niesamowity pies! Quote
ecci Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No wiecie co, Bafuś za dużo w życiu rzeczy stracił, np. w dolnych partiach ciała:diabloti:, żeby mu jeszcze pieprzyk z uszka znikał:mad: Otóż jest i ma się dobrze!!! A Bafek ryje teraz śnieg, poszli akurat na spacer!!! Tak nawet dzisiaj sobie rozamawialiśmy, że gdyby nie TY, Agato, to pewnie nie udałoby nam się go uratowac przez schroniskiem:shake: i nie byłoby między nami tego pyska i tych wymuszających oczek...a co najgorsze, pewnie już dawno powynosiliby nam wyra z domu:diabloti: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja do tej pory nie wiem, jak to się stało, że Bafek trafił do mnie. To był cud jakiś. Od jakiegoś czasu łaziłam już po dogo, ale jak trafiłam na wątek Bafka? Zabijcie mnie, pojęcia nie mam. I jak się zarejestrowałam, zalogowałam - ja o tym pojęcia zielonego nie miałam. To wszystko stało się w ciągu pół godziny! Ecci, to nie tak. Gdybym ja go nie wzięła, wziąłbu ktoś inny - modliszka jadąc po niego, nie wiedziała, że zgłosił się DT, czyli ja. Poza tym ja raczej tę jamniczkę szorstkowłosą miałam wziąć. Jakoś tak wyszło, że trafił mi się Bafuś. I Bogu za to dziękuję! I mulince. mulinko, ahoj, pozdrawiamy!!!!! Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Olena84 napisał(a):Ale ząbka na dole brak :shake:. Olenko, Bunia usunęła mu kilka ząbków. Do kitu były. I straszyła, że pójdą następne. Trzeba by do dentysty na przegląd chłopaka zaprowadzić. Quote
Olena84 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 agata51 napisał(a):Olenko, Bunia usunęła mu kilka ząbków. Do kitu były. I straszyła, że pójdą następne. Trzeba by do dentysty na przegląd chłopaka zaprowadzić. A kto to Bunia??? Ech, to nasz Bafek łysy w buźce będzie i papki będzie jeść, ale w sumie Ecci i tak będzie papki kupować to na dwie łyżki będzie karmić:evil_lol:. Quote
Recommended Posts