Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo bym chciała. A możesz ty odbywać dalekie podróże, dziewczyno?

Jestem dziś taka szczęśliwa - Liwka znalazła domek! :multi::multi::multi: Przeprowadzka prawdopodobnie w czwartek/piątek. Prawdę mówiąc, zacznę się naprawdę cieszyć, kiedy będę miała pewność, że ona tam zostanie na zawsze, chociaż nie sądzę, żeby Liweńka rozczarowała nową Rodzinkę. Ale nie takie rzeczy już się zdarzały. Na wszelki wypadek trzymajcie kciuki.

A swoją drogą, musieliście nieźle zaszaleć na sylwestra!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do podróży to mogę je odbywac, ale muszę co jakiś czas prostowac nogi:p
A co do sylwestra to ja byłam trzeźwa i miałam wszystko pod kontrolą, Bafek urzędował pod stołem. Krawat zrobiłam mu już wcześniej, a czapeczkę jakoś tak założyłam, a ten w niej chodził...więc mu nie ściągałam!!! Kurcze, on jest taki fajny...nawet petard się nie bał!!!

Myślę, że Bafek ucieszył by się, gdyby mógł Was odwiedzic:lol:

Posted

Dokładnie ecci teraz jesteście Ty z maluszkiem najważniejsi.

Weszłam tu z zamiarem oznajmienia, że do Łodzi mam też blisko i chętnie Bafusia poznam osobiście, a tu klops.

Posted

spokojnie ciotki klotki, pojedziemy po narodzinach...od razu mojego małego łobuza poznacie...a Bafek jak to Bafek...korzysta z łóżka pod moją nieobecnośc!!!:evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Jestem babcią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: 2850!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje wielkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A ile mierzy?;)

Posted

53 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olenko, nieładnie żartować z babć! :shake: Babcie głupieją nieco i trzeba im to wybaczyć. ;) Cudowne jest to ogłupienie. Ostatnio czułam coś takiego, jak Mixera ze schronu do domu zabrałam. :evil_lol:

Bafusiu, ciotki młode, co one wiedzą o babciostwie?! Ty mnie rozumiesz, prawda?

Posted

No nas też to niedługo czeka!!!:evil_lol: Takie uroki posiadania dzieci:evil_lol:

Wiesz, że Bafek u nas osiwiał!!!:-o wczoraj wypatrzyłam mu, że ma siwą bródkę!!!:shake:

Posted

Jest takie imię jak Dagny czy Dagna!!! A panna Ola, to ma u mnie przechlapane...jak dzwoniłam po obronie to mówiła, że zaraz oddzwoni i co??? Teraz to się boję tego Twojego ZARAZ:mad:

Posted

Nie że zaraz tylko nie teraz, bo bylam u ortodonty i tak wscikla, bo sie przeciagalo ze musialabym mruczec do telefonu, dopiero mi przechodzi zlosc:evil_lol:, wiec teraz juz bym mogla gadac:eviltong:. E tam, a ja i zyczenia na swieta pisalam i 3 razy pytalam o slub i gucio, zadnej odpowiedzi nie bylo, wiec jestesmy kwita:evil_lol: