Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje wyniki ok!!! Cieszcie się na synka :D!!! Chcę zrobić Bafkowi badania kontrolne, bo z tego co pamiętam to przed operacją wyszły mu wszystkie wyniki ok oprócz wątroby i łykał nawet jakieś tabletki na nie!!!

Posted

ciocia ocelot ma w sumie rację:evil_lol: ja na razie będę jedna baba w domu, a jak wczoraj oznajmiłam, że jak już wszystko się unormuje, to przywlokę Bafkowi siostrzyczkę...na co mój mąż stwierdził, że po co zaburzać równowagę w domu:mad:

Posted

ecci napisał(a):
Chłopaki są super fajne!!! ja chciałam chłopaka no i będzie:lol:

Ja chciałam mieć kwartecik chłopaków. Mam parkę i nie narzekam. Chłopak jest fantastyczny, ale córka to córka! Namawiam.

Oj, Bafulku, niedługo będziesz z chłopakiem piłkę kopał! A imię już jest?

Posted

już od półtora miesiąca wiadomo, że chłopak i że Mikołaj:loveu: Na razie to Bafka same nieprzyjemności spotykają!!! Biedactwo psie przyszło się położyć przy cioci i położyło łepek na brzuchu, po czym coś z cioci brzucha kopnęło Bafcia w mordkę, aż mu ząbki zadźwięczały...a do tego zadziwienia Bafka nie było końca:evil_lol: Na dodatek Bafek zbił sobie trochę zadek, bo się wywrócił na spacerze:mad:

Posted

Z Bafiątka to się niezły ancymonek zrobił:diabloti: Dzisiaj dostał mięsko z brokułem, kalafiorkiem i marchewką a do tego makaron...a że nie miałam już kolanek czy świderek dla niego, to zrobiłam mu spagetti..., którego nie nauczył się jeść i wciągał te nitki po całej kuchni!!! Nie chce spać w swoim koszyku, tylko czeka i w środku nocy wskakuje na skaraj łóżka, tak aby nikt go nie poszuł!!!:diabloti:

no i taki jest ten nasz biedny Bafuś:diabloti:

Posted

Bafek zawsze był sprytnym pieskiem. Tak trzymaj, malutki!

A spaghetti mogłaś mu połamać, niedobra kobieto! Z drugiej strony, odmówić sobie takiej radochy! Nie ma nic pocieszniejszego niż pies wsuwający spaghetti!

Posted

Masz rację Agatko!!! Po prostu nie mogłam sobie odmówić tego przyjemnego widoku:evil_lol: A dzisiaj zrobię mu to samo!!! I też nie połamię!!! On tak śmiesznie wygląda z wiszącym z dzioba makaronem!!!:evil_lol::loveu: