agata51 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie zamierzałam cię denerwować, ecciulku! :loveu: Tak tylko pomyślałam, że jeden piesek na całą twoją Rodzinkę to trochę mało! :evil_lol: Quote
ecci Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 pustkę wypełni dziecko:loveu: A nasze Bafiątko było dzisiaj ze mną na badaniach!!! jak on lubi łazić:evil_lol: Quote
agata51 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kto się badał - ty czy Bafek? Jakie wyniki? Quote
ecci Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 teraz ja się badałam, ale Baf też będzie szedł przebadać wątrobę:evil_lol: Quote
agata51 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Co się dzieje z jego wątrobą? A twoje wyniki w normie? Pozdrawiam. P.S. Na co mamy się cieszyć - na syna, czy na córę? Quote
ecci Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 moje wyniki ok!!! Cieszcie się na synka :D!!! Chcę zrobić Bafkowi badania kontrolne, bo z tego co pamiętam to przed operacją wyszły mu wszystkie wyniki ok oprócz wątroby i łykał nawet jakieś tabletki na nie!!! Quote
agata51 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Fajnie, że chłopak! :multi: W mojej rodzinie ostatnio same dziewczyny! Quote
Olena84 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja jestem cały czas z Bafkiem, tylko nie piszę. U mnie też same dziewczyny. Ale wczoraj byłam u 2miesięcznego chłopaka i chłopaki też są fajne. Quote
ecci Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Chłopaki są super fajne!!! ja chciałam chłopaka no i będzie:lol: Quote
ocelot Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jedno i drugie fajne:loveu: Wiem, bo mam:loveu: Quote
ecci Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ciocia ocelot ma w sumie rację:evil_lol: ja na razie będę jedna baba w domu, a jak wczoraj oznajmiłam, że jak już wszystko się unormuje, to przywlokę Bafkowi siostrzyczkę...na co mój mąż stwierdził, że po co zaburzać równowagę w domu:mad: Quote
agata51 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ecci napisał(a):Chłopaki są super fajne!!! ja chciałam chłopaka no i będzie:lol: Ja chciałam mieć kwartecik chłopaków. Mam parkę i nie narzekam. Chłopak jest fantastyczny, ale córka to córka! Namawiam. Oj, Bafulku, niedługo będziesz z chłopakiem piłkę kopał! A imię już jest? Quote
ecci Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 już od półtora miesiąca wiadomo, że chłopak i że Mikołaj:loveu: Na razie to Bafka same nieprzyjemności spotykają!!! Biedactwo psie przyszło się położyć przy cioci i położyło łepek na brzuchu, po czym coś z cioci brzucha kopnęło Bafcia w mordkę, aż mu ząbki zadźwięczały...a do tego zadziwienia Bafka nie było końca:evil_lol: Na dodatek Bafek zbił sobie trochę zadek, bo się wywrócił na spacerze:mad: Quote
agata51 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Biedne Bafiątko! :glaszcze: Temperamentny ten wasz Mikołajek! Quote
ecci Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Z Bafiątka to się niezły ancymonek zrobił:diabloti: Dzisiaj dostał mięsko z brokułem, kalafiorkiem i marchewką a do tego makaron...a że nie miałam już kolanek czy świderek dla niego, to zrobiłam mu spagetti..., którego nie nauczył się jeść i wciągał te nitki po całej kuchni!!! Nie chce spać w swoim koszyku, tylko czeka i w środku nocy wskakuje na skaraj łóżka, tak aby nikt go nie poszuł!!!:diabloti: no i taki jest ten nasz biedny Bafuś:diabloti: Quote
agata51 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bafek zawsze był sprytnym pieskiem. Tak trzymaj, malutki! A spaghetti mogłaś mu połamać, niedobra kobieto! Z drugiej strony, odmówić sobie takiej radochy! Nie ma nic pocieszniejszego niż pies wsuwający spaghetti! Quote
ecci Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Masz rację Agatko!!! Po prostu nie mogłam sobie odmówić tego przyjemnego widoku:evil_lol: A dzisiaj zrobię mu to samo!!! I też nie połamię!!! On tak śmiesznie wygląda z wiszącym z dzioba makaronem!!!:evil_lol::loveu: Quote
ecci Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 agata51 napisał(a):Moje cudo kochane! :calus: ciociu Agato, NASZE cudo kochane i rozbrykane!!! Nie martw się, niedługo Cię odwiedzimy:loveu: Quote
agata51 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No WASZE, WASZE! ;) Naprawdę wybieracie się do Łodzi?! :multi: Quote
ecci Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 no myślę, że fajnie by było się zobaczyć:loveu: Quote
Recommended Posts