Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Liwka jest słodką sunią i nie jest w stanie nikomu zaleźć za skórę. Chodzi o jej życie, którego może ją pozbawić (w afekcie) terierka Betka w uścisku swoich krokodylich szczęk.

Posted

agata51 napisał(a):
Odwiozłam Liwkę do hoteliku. Dobrze chociaż, że nie do budy. Czuję się podle, Bafusiu. :-(

zawsze to lepsze, niż zagryzienie przez niesforną Betkę:mad: A Bafeczek dostał wczoraj miskę wątróbki i tak mu smakowała, że pół wieczoru chodził koło nas i marudził o jeszcze:diabloti: W ogóle jest bardzo kochany:loveu: Śpi sobie teraz grzecznie na kanapie...jak wójo wróci z pracy to się zaczną wariacje:evil_lol:

Posted

Ecci, od tygodnia żadnych wiadomości! Zamykamy wątek?

Bafusiu, całuski od ciotki. :calus: I od Betki, i Holki, i Mixera. :loveu:
Może umówimy się na jakieś spotkanko wiosną?

Posted

Absolutnie nie zgadzam się na zamykanie wątku!!! Bafcio rozkręca się coraz bardziej, tak patrzę na niego i nie wierzę, że był tak bardzo zdominowany przez Kanapkę!!!:mad: A ja tak na prawdę to wczoraj wróciłam wśród żywych, moje samopoczucie odbiega dalece od dobrego:placz: jak jedno skończy dolegać, dwa dni przerwy i zaczyna się coś nowego:placz: to niewiarygodne ile człowiek jest w stanie znieść!!! A spotkanko, jak najbardziej:multi: Bafuś vel Parówek, vel Sierota pewnie się ucieszy:evil_lol::multi: On jest taki kochany:loveu:

Posted

No, nie ma to jak dobrze postraszyć!

Nie choruj, Ecciulku. Masz mdłości czy coś gorszego? A mówią, że ciąża to stan błogosławiony. To musiał wymyślić facet. Trzymaj się, mała! :loveu:

Co z Bafem? Będzie operowany?

Posted

I mdłości i kręgosłup i głowa!!! jak sobie myślę, że to stan błogosławiony to mi się śmiać chce!!!

A Baf operowany nie będzie, ale guza należy monitorować, tak samo jak jego...więc na ten czas jest po badaniach i wszystko z nim w najlepszym porządku:multi:

a...no i odkąd przestawiłam go na gotowane to sucha karma go w ząbki kuje:angryy:

Posted

Bafuś w normie!!! Ale pojeść to on sobie lubi!!! A jak widzi, że my coś jemy i on też chce, to podchodzi i mruczy, mruuuuuczy, mrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuczyyyyy

Posted

agata51 napisał(a):
Kochany! Ciotka tęskni, Bafusiu! :loveu:

niech ciotka nie tęskni, tylko niech ciotka sie cieszy, ze nasz Bafuś w dobrych rekach!!!

Posted

[quote name='ocelot']Wszystkim życzę zdrowych, radosnych, cudownych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku:loveu:
dziękujemy ciociu OCELOT:multi: i również życzymy tego samego Tobie, jak i wszystkim wątkowcom:loveu:
E. Baf i M.

Posted

dziękujemy:loveu:

Baf przygotowuje się już do wesela!!! dzielnie wspiera mnie przy pieczeniu biszkoptów, tester z niego 1 klasa!!! wszystko mu smakuje...hehe albo to ciotka dobrze piecze:evil_lol::multi:

Posted

ecci napisał(a):
wesele jest jutro ciociu Agato:mad:

Ecci, nie bij! W moim wieku tak łatwo się zapomina! :oops: A zawiadomienia o ślubie nie dostałam! :eviltong: Bardzo się denerwujesz?

Posted

ecci napisał(a):
a wiesz, ze w ogóle nie!!!:eviltong:

I tak trzymaj, kochanie. Moja synowa z zagrożoną ciążą tak się przejęła, że tuż przed wizytą u fryzjera wylądowła w szpitalu i ledwo zdążyła na ślub. Komedia!

Posted

Ta jest żoną rzetelną i zacną kobietą,
która cnotę z mądrością pogodzi.
Wpływy męża być muszą dla żony tą metą,
której jej się przekraczać nie godzi.
[SIZE=1](z e świętej księgi południowych Indii)

cdn.