Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, nareszcie zrozumiałam. Ecci, ta firma nie jest taka głupia - na co im umęczona, niewyspana, padająca na pysk pracownica? Dbaj trochę o siebie, bo jeszcze trochę, a cała kasa nie na meble a na leczenie pójdzie.
Nie ma tego złego... Oj, ciężkie czasy nastały dla młodzieży, słowo daję.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja myślę, że zdecydowanie łatwiejsze, jak szłam na pierwszy rok to o jakiejkolwiek dodatkowej pracy można było zamarzyc, teraz jest jej dużo, ale nie ukrywam, że trochę przebieram w ofertach!

Posted

Trudno, żebyś brała co popadnie. Znajdziesz robotę, Ecci, nie marte się. I będziesz miała kupę piniendzy, i kupisz sobie meble, i co będziesz chciała -
a psiakom nowe kojce :diabloti:. Bafuś by cię lepiej pocieszył, gdyby nie zapadł w głęboki sen w swoim za ciasnym kojcu. Ten to jest mało wymagający!
Kochany psiaczek, naprawdę.

Posted

Agatko obiecuje wyjechac w wakacje i to bedzie az jakies... 5 dni:D, nie wiem tylko czy nie za duzo moze;).. potem do pracy, Ecci ja to bym chciala w ofertach przebierac, mam nadzieje ze bede:)

Posted

Olenko, zgadzam się na 5 dni, ale co najmniej na Seszelach. No, gdzie jak gdzie, ale w stolicy to chyba jest w czym przebierać. Kochana, ty nie będziesz musiała - bić się o ciebie będą. A co studiujesz (chyba mu umknęło)?

Posted

Kurczę, że też zawsze najfajniejsze rzeczy muszą być nieopłacalne. Zatrudnij się w banku. Albo zostań księgową. Zbijesz kasę i będziesz mogła pomagać zwierzętom. Widzisz, jakie to proste.

Posted

Bylam na dzialeczce i juz wrocilam. Moja sunia za bardzo nie lubi jezdzic samochodem, chyba caly czas sie boi ze ja wieziemy z powrotem:(.. A jak Bafek z podrozami samochodem?

Posted

Nie sprawdzałam, ale przyjechał do mnie samochodem. Modliszka sama go dowiozła, więc pewnie zachowywał się spokojnie. Na spacerkach podchodzi do autka, jeśli widzi otwarte drzwi. Bafuś to urodzony rajdowiec, na pewno.