Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka Agata też trochę zmęczona. Kilkadziesiąt godzin bez snu, wieczorem trzy godziny w pracy. Ale co tam, posiedzę trochę na dogo. Muszę odpocząć, a dzisiaj jeszcze nie mam noża na gardle. Bafuś ma się dobrze, coraz bardziej mnie kocha i trochę mnie to martwi. Ja sobie od początku tłumaczyłam, że nic z tego nie będzie, ale on skąd ma wiedzieć? Nic to, jak ciocia ecci dostanie go w swoje ręce, szybko zapomni o ciotce z Łodzi. :mad: Już ja mu się przypomnę!

Posted

ecci napisał(a):
jestem! dużo zajęc!!!

Eciulku, gdzie i czyje te zdjęcia? Swoją drogą, mogłabyś wstawić jakieś zdjątka. Bafusia oczywiście, chociaż, jeśli wolisz (a my wsztstkie tylko temu przyklaśniemy) mogą to być zdjątka twojego TZ. Chcemy wiedzieć, więcej - mamy PRAWO wiedzieć, w czyje ręce oddajemy naszego ukochanego Bafusia. Prawda, Olenlo?

Posted

mój tz jest na wątku Kanapki! :loveu::loveu::loveu:więc odsyłam. Zdjęcia wstawię, jak tylko mój wyżej wspomniany TZ zainstaluje mi program, bo coś ostatnio ciągle komputer mi się pierniczy!

Posted

TZ jest w porządku :loveu: . Osobiście wcisnę mu Bafka pod pachę. Już sobie wyobrażam, jak on będzie go kochał!

Wczoraj Bafek próbował namówić mnie na przejażdżkę tramwajem. Wracamy ze spacerku, Bafuś widzi na przystanku tłumek, zatrzymuje się, nic nie jedzie, a on czeka. Nadjeżdża tramwaj, ludzie wsiadają, a Baf za nimi. Dobrze, że był na smyczy. Zafundowałabym mu przejażdżkę, ale biletów nie miałam przy sobie. Raczej nie biorę portfelika na spacer z psem. Ale czuję, że zrobię mu tę przyjemność i przejedziemy się do krańcówki i z powrotem.

Posted

Agato, pisałam, że mam dużo zajęć, dużo pracy w obu domach do tego szkoła itd. A co do zainteresowań Bafka...to kurczaczki! Będę musiała z nim do Wrocławia na takie przejażdżki jeździć bo u mnie nie ma tramwai!!! Agato! podziwiam Cię, żeby jeździć bez biletów rozumiem! Ale dlaczego pakujesz w to Bafka???:evil_lol: