Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie się cieszę! Ja tymczasem idę spac, mam potwornie dużo obowiązków jutro i chyba o 6 będę musiała wstac! Posprzątc, zagruntowac ściany i jeszcze rodzinna impreza!

Posted

co za całuski dla chlopaka?? to watek Bafka a nie jakies zbiorcze pozdrowienia dla rodziny! Co to ma znaczyc! Zachowuj sie dziewczyno!
Chcialabym przy okazji pozdrowic rodzine i znajomych:D

Posted

Ecci sie podczepiła:diabloti:, a to miał być wyjazd romantyczny z Agatką:razz:, żartuje:eviltong:. Za czym Agatko nie przepadasz?? Zapraszam kiedys do Warszawy na serio, Ecci a to nie Ty mialas mnie w maju odwiedzic??

Posted

Jasne, że za W-wą. :diabloti: Zaproszenie przyjmuję - może pokażesz mi jakieś inne, nieznane mi dotąd oblicze stolicy. Fakt, mało znam, ale jakbym przepadała, to chciałabym bliżej poznać.
W maju to Ecci będzia miała Bafka na głowie (jaka ja naiwna!) no i te nauki. A na wagary to nasza Ecci nie chadza (chyba, że dzisiaj postanowiła przypomnieć sobie, jak cudownie jest na wagarach, bo troszju się udziela na dogo). Ecci, przyznaj się - zrobiłaś sobie dziś wolne.

Posted

w maju jestem w wawie!!! Wiec cie odwiedze!!! A robotnikow poganiam jak tylko moge! Plotke o wagarach dementuje, bo poniedzialki i piatki mam wolne!!! nauki robimy teraz bo powiedzmy, ze mamy wiecej czasu!!!

A jak zejdziemy sie wszystkie to ja chetnie oprowadze was po stolicy!!!

Posted

Ecci, to może wpadniemy do ciebie i oprowadzisz nas po Wrocławiu. Dawno nie byłam. To jedno z moich ulubionych miast. Niech będzie i W-wa. Nieważne gdzie, ważne z kim. Tylko ja do pieszych wycieczek nie bardzo się nadaję. Nie lepiej to posiedzieć w jakimś ogródku i popatrzeć na ludzi? Ludzie są najciekawsi.
Ecci, a powiesz nam, czego się wczoraj nauczyłaś?

Posted

nauczylam sie niewiele ale za to dowiedzialam sie jakie dokumenty sa potrzebne do slubu i o ewentualnych przeciwskazaniach zeby ksiadz go udzielil- nam to na szczescie nie grozi!!!:evil_lol: