Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fachowiec powiedział, że remont przeciągnie się 2 tygodnie maksimum, kwestia wylewki, kafelek gładzi i kilku tynków. Masakrycznie się dzisiaj czuję, Wy też macie zły dzień? Jeszcze do tego muszę bibliografię do pracy magisterskiej zrobic:placz::placz::placz:

Posted

Czyli do 30 kwietnia, tak? Więc jednak długi weekend u mnie! Słyszysz, Olenko? Widzę z tego, że remont dopiero się rozpoczyna.
Ecci, biedactwo, zostaw bibliografię, idź spać. Jutro też wstajesz o 4-tej?

Posted

Nie wiem, co się ze mną dzieje. Codziennie padam zasypiam przed TV (ok.21.00.) i budzę się (przepraszam - budzą mnie) o północy (dzisiaj zwlokłam się z kanapy przed pierwszą). Koszmar jakiś! Zamiast zabawiać Bafusia (jakiś pokerek, scrabble, w najgorszym razie - jakaś lektura), bezczelnie zasypiam. To się musi skończyć! Jutro o 21.00. jestem na dogo z Bafusiem, a potem partia szachów. Kanapę i TV omijam szerokim łukiem!

Posted

agata51 napisał(a):
Gładzie i wylewki,
znamy - stare śpiewki.
Usia husia siusia -
nie chcemy Bafusia.

"koncik" poetycki Agaty:diabloti:
A Bafusia to my chcemy! bardzo:loveu:

Posted

Już się poprawiam. Naprawdę nie wiem, co się ze mną dzieje. W życiu nie zdarzyło mi się spać w nocy. Jezu, a może to starość?
A ty Ecci z moich wierszyków się nie śmiej. :mad: Czasami po prostu muszę sobie troszkę porymować. Ale jak nie chcesz, to nie. Będę ozdabiać swoją poezją inne wątki. Np. Kanapki i Pimka :diabloti:. A teraz poważnie - kiedy kończysz remont?

Posted

Dokładną datę końca remontu ciężko jest mi powiedziec, ale myślę, że będzie to koniec kwietnia, najprawdopodobniej będziesz miała gości w związku z tym w majówkę w postaci mnie,mojego TZ i Kanapki:evil_lol: