Psiutka380 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To jego szczegóolny znak upiększający! Bafulek ty maleństwo nasze kochane, jesteś taki słodki że chyba cię ciocia zje.:loveu::loveu::loveu: Ale naprawdę on jest taki kochany, że brak mi słow żeby go opisać. Jezu Bafek jak my cię kochamy!!!!!!! Quote
ecci Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To ja coś czuję, że będę miała pełno wizyt poadopcyjnych!!!;) Quote
ocelot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oj ja to do Wrocławia mam daleko, ale... Mam bliska rodzinę w tym urokliwym mieście:diabloti: Quote
Psiutka380 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ecci no ty czemu mieszkasz tak daleko???:mad::mad::evil_lol: Gdybyś mieszkała bliżej to ja bym była u ciebie prawie codziennie;) Quote
Psiutka380 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ocelot napisał(a):Oj ja to do Wrocławia mam daleko, ale... Mam bliska rodzinę w tym urokliwym mieście:diabloti: Ocelot ja też mam tam ciotkę, wujaszka i 2 kuzynki;) Jak bym kiedyś do nich pojechała to bym może i do Ecci wstąpiła:evil_lol::loveu: Quote
ecci Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Eci, Kanapki i Bafka i tak trochę Pimka (bo Pimek bedzie niedługo sąsiadem) Quote
ocelot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ho, ho czyli widzę wszystkie drogi prowadzą do Wrocławia;) Quote
Psiutka380 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No właśnie? Agatki i Ecci nie ma więc nie ma kto pisać. Bafulku ty nasze maleństwo ciekawe co teraz porabiasz? Dzisiaj taka fe jest pogoda. Quote
Olena84 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Teraz wyszło słońce, nie wiem na co czekało cały dzień i co robiło wcześniej, bo zimno... Quote
Psiutka380 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No właśnie i na spacer ne mogłam wyjść:mad: Quote
agata51 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jestem, jestem. Wczoraj mnie tu nie było, bo odsypiałam zarwane nocki. Dzisiaj może mnie nie być, bo zmieniam komputer i córka będzie przerzucać z jednego na drugi. Może w nocy uda mi się zajrzeć. Więc tylko parę słów o Bafku. Co tu pisać? Zdrowy, grzeczny - no problems. Zaszczepiłam go dzisiaj przeciw wściekliźnie - zniósł dzielnie, nawet nie piuknął. Za tydzień ma wyruszyć do Ecci :placz: Liczę na to, że remont się nieco ;) przeciągnie. Chociaż, prawdę mówiąc, skoro ma mnie opuścić, to niech zrobi to jak najprędzej, bo im później tym gorzej dla mnie. Wam to dobrze - kochacie go na odległość, wszystko jedno, czy jest u mnie czy u Ecci. To ja, biedna, będę musiała się z nim rozstać, można by rzec - namacalnie. Do dupy. Quote
agata51 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Właśnie się dowiedziałam, że Synek Neris za TM. Smutno. Quote
Olena84 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Też o tym przeczytałąm - o Synku - i Binkym :( Quote
ecci Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 żandarm Ecci melduje się na posterunku!!! Remont się przeciągnie:oops::oops::oops: Niestety...Więc przepraszam Cię Agato za TO, będziesz jednak miała Bafka jeszcze troszkę. Ja miałam dziś szkołę, dopiero wróciłam. Synka opłakiwałam również, straszliwie mi przykro, nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy...nawet nie wiem jak mam napisac jak bardzo jest mi przykro...Jego wątek był pierwszy jaki czytałam na dogo... Quote
Olena84 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dokładnie to samo miałam napisać, że wątek Synka był pierwszy, a było to rok temu jak jeszcze nie byłam zalogowana... pies leżący przy rowie tyle czasu... ale miał dużo radości zanim poszedł za TM.. ecci - z tym remontem to żadna nowość:) Quote
ecci Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 właśnie się tego obawiałam...już mam dośc, mój cały dobytek lezy zamknięty w 40 kartonach w piwnicy i tak już 4 miesiąc!!! Quote
Olena84 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Swoją drogą, ale byś mnie załatwiła tym remontem, jak bym domowników uprosiła by być z Bafusiem 2 tyg do 15 kwietnia.. pod most bym poszła... a z klatką pod pachą to ciężko Quote
ecci Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no!!! Ja i tak podałam wygórowaną datę!!! już niedługo !!!bafek, chłopie! Ty nawet nie wiesz, że chałupka Ci się remontuje!!! Quote
agata51 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Szykuj, Ecci, chałupkę szykuj. O terminy się nie martw (a tak by the way - "troszkę się przeciągnie" - tzn ile?). Bafuś jest taki kochany, że nawet mój TZ zaczął go zabierać na poranny spacer i nie muszę się zrywać o 9-tej. Nam on nie przeszkadza. Chodzi tylko o to, że chłopak myśli, że jest już u siebie, a tu nowa zmiana mu się szykuje - całe szczęście, że na lepsze. No i mnie będzie trudniej się z nim rozstać. Ale co tam, jam istota rozumna (?) - jakoś sobie poradzę. No i ta narośl. Dzisiaj wetka stwierdziła, że troszku urosła. Tydzień to nie problem, ale jakby jeszcze miesiąc miesiąc miał u mnie zostać? Quote
agata51 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mijamy się. Ja wstaję, wy idziecie spać. Ale jeszcze się spotkamy! :diabloti: Quote
Recommended Posts