Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jego szczegóolny znak upiększający!
Bafulek ty maleństwo nasze kochane, jesteś taki słodki że chyba cię ciocia zje.:loveu::loveu::loveu:
Ale naprawdę on jest taki kochany, że brak mi słow żeby go opisać. Jezu Bafek jak my cię kochamy!!!!!!!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Oj ja to do Wrocławia mam daleko, ale...
Mam bliska rodzinę w tym urokliwym mieście:diabloti:

Ocelot ja też mam tam ciotkę, wujaszka i 2 kuzynki;)
Jak bym kiedyś do nich pojechała to bym może i do Ecci wstąpiła:evil_lol::loveu:

Posted

Jestem, jestem. Wczoraj mnie tu nie było, bo odsypiałam zarwane nocki. Dzisiaj może mnie nie być, bo zmieniam komputer i córka będzie przerzucać z jednego na drugi. Może w nocy uda mi się zajrzeć. Więc tylko parę słów o Bafku. Co tu pisać? Zdrowy, grzeczny - no problems. Zaszczepiłam go dzisiaj przeciw wściekliźnie - zniósł dzielnie, nawet nie piuknął. Za tydzień ma wyruszyć do Ecci :placz: Liczę na to, że remont się nieco ;) przeciągnie. Chociaż, prawdę mówiąc, skoro ma mnie opuścić, to niech zrobi to jak najprędzej, bo im później tym gorzej dla mnie. Wam to dobrze - kochacie go na odległość, wszystko jedno, czy jest u mnie czy u Ecci. To ja, biedna, będę musiała się z nim rozstać, można by rzec - namacalnie. Do dupy.

Posted

żandarm Ecci melduje się na posterunku!!! Remont się przeciągnie:oops::oops::oops: Niestety...Więc przepraszam Cię Agato za TO, będziesz jednak miała Bafka jeszcze troszkę. Ja miałam dziś szkołę, dopiero wróciłam. Synka opłakiwałam również, straszliwie mi przykro, nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy...nawet nie wiem jak mam napisac jak bardzo jest mi przykro...Jego wątek był pierwszy jaki czytałam na dogo...

Posted

Dokładnie to samo miałam napisać, że wątek Synka był pierwszy, a było to rok temu jak jeszcze nie byłam zalogowana... pies leżący przy rowie tyle czasu... ale miał dużo radości zanim poszedł za TM..
ecci - z tym remontem to żadna nowość:)

Posted

Swoją drogą, ale byś mnie załatwiła tym remontem, jak bym domowników uprosiła by być z Bafusiem 2 tyg do 15 kwietnia.. pod most bym poszła... a z klatką pod pachą to ciężko

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no!!! Ja i tak podałam wygórowaną datę!!! już niedługo !!!bafek, chłopie! Ty nawet nie wiesz, że chałupka Ci się remontuje!!!

Posted

Szykuj, Ecci, chałupkę szykuj. O terminy się nie martw (a tak by the way - "troszkę się przeciągnie" - tzn ile?). Bafuś jest taki kochany, że nawet mój TZ zaczął go zabierać na poranny spacer i nie muszę się zrywać o 9-tej. Nam on nie przeszkadza. Chodzi tylko o to, że chłopak myśli, że jest już u siebie, a tu nowa zmiana mu się szykuje - całe szczęście, że na lepsze. No i mnie będzie trudniej się z nim rozstać. Ale co tam, jam istota rozumna (?) - jakoś sobie poradzę. No i ta narośl. Dzisiaj wetka stwierdziła, że troszku urosła. Tydzień to nie problem, ale jakby jeszcze miesiąc miesiąc miał u mnie zostać?