Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiutka380 napisał(a):
Podgrzewaną podłogę...:loveu:
Agatko ja naprzykład jestem abstynentem.:diabloti:
Mięska też nie jadam. Jestem wege.;)
I naprawdę namawiam was do tego aby być wege. To jeste zdrowsze. I wegetarianie żyją dłużej.:diabloti:
Oleno pamiętasz ja pisałyśmy na PW? Mam nadzieję że jak przejdziesz na własną kuchnię to zostaniesz wegetarianką.:diabloti:

Od siedmiu lat jestem wege, ale nikogo nie namawiam. W ogóle staram się nie namawiać. Nie wiem, czy będę dłużej żyć - dużo palę.

Posted

agata51 napisał(a):
Od siedmiu lat jestem wege, ale nikogo nie namawiam. W ogóle staram się nie namawiać. Nie wiem, czy będę dłużej żyć - dużo palę.

Agata!!! rzucaj palenie! Natychmiast!!!

Posted

Z remontem przenoszę się na wątek Bafka, bo to w końcu jego losy się ważą.
Widzę, że to remoncik generalny, gratuluję. Bafulku, zaczynamy organizować ci długi weekend, a może nawet dwa. Nie miałbyś ochoty skoczyć na działkę do ciotki Olenki? Ja od razu zwróciłam uwagę na tę działkę, Olenko. Czułam, że może stać się ważnym miejscem w życiu Bafka.
Olenko, będzie nam ciebie brakować Aż dwa dni cię nie będzie z nami?

Posted

On tak lubi siedzieć na balkonie i obserwować, co się dzieje na ulicy. No, ale balkon to tylko balkon. Trzeba będzie obgadać sprawę z Oleną. Albo się da ogłoszenie: "Oddam małego pieska na długi weekend na dobrą działkę." :diabloti:

Posted

ecci napisał(a):
Długi weekend to Bafcio będzie już u mnie!!! szkoda tylko, że nie mam balkonu!!!:placz::placz::placz:

Jesteś pewna? A jak się okaże, że więcej wylewek trzeba zrobić?

Posted

agata51 napisał(a):
Jesteś pewna? A jak się okaże, że więcej wylewek trzeba zrobić?

jeżeli tak to będę cię błagała o przedłużenie tymczasu! I Bafek spędzi majówkę na balkonie...

Posted

Agatko spróbuj chociaż rzucić! Jak mój tata mojego znajomego za dużo palił to go nabrali ze ma raka i zaraz przestał. Próbowałaś już czegoś?

Bafulek a może byś wpadł do ciotki Julki? Ciotka ma duży ogród, fajnie by ci tam było.;);)

Posted

dziewczyny! Wy nie kraczcie! Dzisiaj mój TZ wyrywał próg i mu kawałek tynku ze ściany odleciało-ale dzięki temu umiem tynkowac ściany!

Posted

Wpadłam na chwilkę, bo jestem wykończona fizycznie, psychicznie, nerwowo, umysłowo (jeśli można jeszcze jakoś, to też jestem) i zaraz idę spać (aha, już to widzę!).

Ecci, wypadł jeden kawałek, wypadną następne. Spoko, długi weekend Bafek spędzi u mnie. Ewentualnie u ciotki Julki, widzę, że zaprasza. Dziękujemy. Może ten drugi uda ci się spędzić w (przynakmniej częściowo) wyremontowanym domu. Tynki tynkami, ale może wstawisz wreszcie fotki Bafka. Te sesje zdjęciowe są dla niego niezwykle wyczerpujące - ma się chłopak męczyć na próżno? :mad:

Posted

jutro wstawię! Mam kompa dopiero robionego! I nie wiem gdzie jest płyta do blótófa!Mam nadzieje, że napisałam zrozumiale bo głowa mnie boli! Idę spac!