Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Komputer mi siadł wczoraj! Nie miałam sił za bardzo na nic! Koszmarny dzień miałam!

A w ogóle to Bafulek! Dzień dobry słoneczko!:loveu::loveu::loveu:
Ciocia jedzie zaraz do szkoły! Bedzie wieczorkiem to zajrzy do Bafka!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci napisał(a):
Ciocia jedzie zaraz do szkoły! Bedzie wieczorkiem to zajrzy do Bafka!

Koniecznie, bo bardzo tęsknimy. Bafuś przypomina cioci, że istnieje coś takiego jak WAGARY! Czasem warto skorzystać. Oj, czuję, że Bafek sprowadzi cię na złą drogę. Daj się - chociaż troszeczkę.

Posted

Dlaczego, Olenko? Niech Bafuś się dowie, że nie wszystkie psiaki mają tak dobrze jak on. W końcu nie musimy cały czas się wygłupiać. Mnie się odechciało. Ecci, zawsze w takich sytuacjach panikuj. Na wyrost. Nie wiem nic o wrocławskim schronisku, ale następnym razem najpierw wyrwij stamtąd takiego psa , a potem zacznij się martwić, co z nim będzie. Wieź do lecznicy, każ się zaopiekować i organizuj zbiórkę kasy. Do mnie pierwszej możesz zadzwonić. Jestem zdruzgotana. Chyba przestanę bywać na dogo, bo jeszcze chwila, a położę się obok Mixera i też sobie wpadnę w depresję.
A w pokoju obok imieniny TŻ. Chyba wpadnę do niego z życzeniami. Może da kielicha.

Posted

Mam już drugą taką sytuację!!! Gdybym już była u siebie do takiego czegoś na pewno by nie doszło!!!:-(:-(:-( Kielich sytuacji nie rozwiąże! Nie lubię alkoholu!

W odróżnieniu od Kanapki:diabloti:

Posted

Też nie lubie alkoholu bo uwalam sie od razu po pół kieliszku szampana nawet, ale są wyjatki.. historia suni jest tragiczna, wogole takich psow gryzionych jest straszna, bo w nocy a w zasadzie od popoludnia nikogo nie ma w schronie, byla historia juz o wlamaniach, strzelaniach do takich psow. gdybym takich sku.... dorwala to bym ich od razu zaje... noi fajnie, bo ja wogole nie przeklinam a tu takie cos..

Posted

Nie lubię praktycznie nic z alkoholu, nawet piwo z ledwością wypijam! Ale taka święta to ja nie jestem! ja już chyba wypiłam swoje!

Posted

Też bym gryzła albo dała się pogryźć, gdybym siedziała w klatce z dziewięcioma innymi babami.
Kiedy brałam Mixera ze schronu, miał pogryzioną łapę. Siedział w boksie z takimi klajniakami, co to mogły mu tylko tylne łapy podgryzać. Rany wyglądały niewinnie, a leczyłam miesiąc. Ale ta sunia...
No dobrze. Pieski wróciły ze spacerku, dostały po jakimś psim smakołyku (panek trzyma takie śmierduchy w szafie w przedpokoju, że przejść nie można) i legły na posłankach. Bafuś jest kochanym pieskiem i pozwoli pańci pospać do 9-tej (jeżeli pańcia w ogole się dzisiaj spać położy - oj, nie idzie mi robota). Ecci, dostałaś zdjęcia?
P.S. Ni to się przyznam - lubię whisky. I piwo.

Posted

Bo już nie wiem, jak ubarwiać wątek Bafka. Dzień podobny do dnia. Bafek psem statecznym, zrównoważonym jest, nie w głowie mu wygłupy - o czym tu pisać? A tu codziennie pytanie - co słychać u Bafusia? To chociaż te fotki.

Posted

Olena84 napisał(a):
Agatko ale my i o Twoje życie pytamy!

No, pzrecież przyznałam się, że lubię whisky. Co jeszcze chcecie wiedzieć.

Ecci, słowo honoru, że się nie denerwuję. Nieprawda, jestem wkurzona, bo przy każdej polskiej literze wyskakuje mi jakieś g... Czasem trzy razy nawet. Co mam z tym zrobić? Wiem - zmienić komputer.

Posted

ja już się powyłam , nie mogę sobie darowac, jak mam parę dni przerwy i nie mogę wejśc, taka historia , nie będę pisałam na wątku suni napisałam ,
życ się odechciewa
a Bafka , pozdrawiam

Posted

ja swojego wczoraj włączałam przez 2 godziny! Mam jeszcze jeden ale z nim dzieją się różne rzeczy np. potrafi się co minutę zawieszac, kopiowac posty itd.

Blótóf dalej nie chce działac!!!