Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='modliszka84']fiu fiu to nie ten sam pies którego zabierałam 3 tygodnie temu :loveu:[/QUOTE]

Też odnoszę takie wrażenie. Cudny jest, prawda Agnieszko? A co ty dzisiaj tak bezinteresownie? Nie podrzucisz nam jakiegoś psiaka?

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie on jest bardzo chłopakowaty! I śliczny! Ja też mam takie wrażenie, że Bafek się zmienił,jest taki rozpromieniony, na tych zdjęciach od tej niezdecydowanej babki ma takie smutne oczka- wydaje mi się, że on wiedział o wszystkim, albo chociaż wyczuwał.

Z Pimkiem mieliśmy takie śmieszne akcje, typu, że jak ktoś o nim mówił źle to się obrażał! Doszliśmy do tego po paru latach! Możecie mi wierzyc albo nie, ale tak było! nie wiem na ile jest poznana psia psychika, ale on naprawdę rozumiał! Pamiętam sytuację jak moja mama powiedziała do mojego taty, że Pimek nie zjadł zupki i tzreba będzie ją wyrzucic, Pimek chodził sobie wtedy po mieszkaniu i w cale nie miał zamiaru jej jeśc, ale gdy usłyszał, że grozi mu pusta miska, natychmiast wszystko zjadł! I co wy na to??? uważam, że psy świetnie rozumieją co się mówi i Bafek też pewnie wiedział, że go nie chcą!

Posted

Pewnie że psy wszystko rozumieją. Koleżanka ma na tymczasie rottwailerkę - tydzień temu przyjechali po nią ludzie aż z Lublina żeby ją adoptować. Wcześniej byłam u niej i rozmawiałymy o tym, że Tora pojedzie do nowego domu itp. Sunia generalnie łagodna, na widok tych ludzi zaczęła warczeń, nie dała się pogłaskać i startowała z zębami. Podsłuchiwała po prostu wcześniej i zrobiła przedstawienie, żeby nigdzie się z tymczasu nie ruszać :evil_lol:Agata - a co, chcesz kolejną jakąś bidę poznać :eviltong: ?

Posted

o kurcze! sprawdziłam na Kan i Pimku, oni się nie boją podniesionej ręki:shake::shake::shake: Mogę sobie podnosic ile mi się chce, Kan patrzyła na mnie ze zdziwieniem:-o

Posted

Gdybym to nazwała paniką, skłamałabym, ale uchyla się. Przejdzie mu, już jest lepiej. A może robię to zbyt gwałtownie - nie jestem przyzwyczajona do tych rozmiarów.
No, odbyłam dwa długie spacery (z Mixerem chodzę oddzielnie - popołudniowy spacerek jest tylko dla niego), psy się pospały, a pańcia zabiera się do roboty. Trzeba zarobić parę groszy na zaspokojenie psich potrzeb i kaprysów. Ale pewnie będę zaglądać - uzależniłam się.

Guest Elżbieta481
Posted

Mały Bafuś-psiak na schwał
wreszcie w domku będzie spał!,,
Wreszcie ciepło,
Wreszcie miło
oby zawsze tak już było!
--------------
Bafuś jest moją muzą..
Ela

Posted

Mały Bafek - paróweczka
we Wrocławiu będzie mieszkać.
W cudnym domku Cioci Ecci,
co na razie nie ma dzieci.
Och, jak słodko,
och jak miło,
oby zawsze tak już było.
-------------
Bafegk, na Boga, co ty w sobie masz, że baby na samą myśl o tobie zaczynają gadać do rymu?!

Posted

Musze się zgodzić z tym że dogo uzależnia. jak tares przegryzł kable od neta myślałam że go zamorduję:diabloti:.
Waldi piszesz łądniej ode mnie chociaż ja piszę aby wiersze w Tęczowym Moście.
No a ja światła nie zgasiłam:oops: