Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Psiutka380']Mato agata! Ty Bafusia trenujesz do pięcioboju?[/quote]

pęknę ze śmiechu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I pewnie mi go odda i będzie się upierała, żebym go na zawody wysyłała!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale to razem jedziemy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mariusz mówi, że jak Kanapka będzie niegrzeczna to ją zapakuje w pudełko po butach i odda chińczykom, oni już się nią dobrze zajmą:diabloti::diabloti::diabloti:

Guest Elżbieta481
Posted

Wiem,że to żart,ale znowu mi się przypomniał reportaż.nadawany był na Animal Planet.Psy,żólte psy siedzące w klatkach,obok restauracja,.I widok,który będę pamiętać do końca życia..Serce psa jeszcze bijące wbijane na hak...Ja wiem inna kultura itd,ale tego nie zapomne i widok dwóch białych kobiet usiłujących wykupic choć parę psów i płacz tej jednej..Ech..Ela

Posted

Chiny to masakra! A poza tym jest na dogo jakaś akcją przeciw temu co robią ze zwierzętami i sprzeciw co do Olimpiady czy coś takiego! Nawet Kanapka i Pimek petycję podpisali!

A poza tym, M. tak żartuje, on mnie wspiera w tych całych "zwierzakach"!:loveu:

Posted

Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że Mixerek jest biedny, bo on w tym wszystkim najbardziej poszkodowany i do tego nikt się nim nie zachwyca, tylko tym "kurduplem"!!! Jasne, że jest piękny!!! Holcia też!