Olena84 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Czy to tą Krall czyta Bafek? On na tych fotkach jak stoi wygląda jakby uczestniczył w wystawach Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 tak to ta Krall! Agato zdradzisz nam tytuł? on faktycznie ma taką pozę wystawową...może jakiś jego dziad, albo babka z wystawowych jest:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
agata51 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 "Król kier znów na wylocie". Wielce ambitna pozycja. Ecci, szalejesz. Ale i ja się kiedyś nauczę i też was będę zsypywać. Oleno, ja takich rzeczy nie planuję, one same się dzieją. Myślisz, że zaplanowałam Bafka? Quote
agata51 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ecci napisał(a):tak to ta Krall! Agato zdradzisz nam tytuł? on faktycznie ma taką pozę wystawową...może jakiś jego dziad, albo babka z wystawowych jest:megagrin::megagrin::megagrin: To wpływ środowiska, w jakim się obecnie obraca. Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a myślicie, że ja Kanapkę planowałam??? Ona mnie tak poruszyła, że nie mogłam jej nie wziąc!!! Quote
modliszka84 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 pomózmy mu, proszę... :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9784201#post9784201 Quote
mulinka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 ale piękne zdjęcia i cudowny Bafuś (a do którego psiaka jest przytulony ?) Agatko pani Danusia mówiła mi jak się ostatnio widziałyśmy, że Bafuś jest zaszczepiony na wściekliznę ale ma się dopytać Quote
agata51 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Do Mixera, oczywiście. On nie jest łóżkowym psem (niestety), przez pół roku w ogóle nie wchodził na kanapy, teraz owszem - zazdrość czyni cuda. Czekam do piątku, potem zaszczepię Bafka. Chyba nie zaszkodzi. Quote
mulinka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 rozmawiałam dzisiaj z panią Danusią, ma zapytać o szczepienie na wściekliznę powiedziała mi, że pani u której był Bafuś chce oddać jamnisię tylko na czas wyjazdu :crazyeye: a sama nie wie na jak długo pojedzie... zapytałam czy ci państwo, którzy chcą adoptować jamnisię o tym wiedzą ale pani Danusia była równie zaskoczona jak ja, tzn. nie przypuszczała że mogą nie wiedzieć :shake: Pani powiedziała p.Danusi, że jak by się okazało, że zostaje na dłużej, to poprosi ją o załatwienie dokumentów wyjazdowych dla Puni. Ona ją bardzo kocha i nie chce się z nią rozstawać. Ręce opadają, ja rozmawiałam jakiś czas temu z tą panią i nie mówiła, że chce oddać Punię tylko na czas wyjazdu... nie wiem kiedy wyjeżdża i co powiedzą ci państwo z Warszawy zaraz do nich napiszę Quote
mulinka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 napisałam i już się boję, że znowu będą problemy :shake: Quote
ecci Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bafuś kochanie! Jestem:loveu::loveu::loveu: .......chora:placz::placz::placz: Quote
agata51 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Zapytać to mało. Bafuś musi mieć zaświadczenie o szczepieniu. Nie sądzę, żeby zechciał kogoś ugryźć, ale kto wie, jakie możliwości w nim drzemią? A jak rzuci się komuś do gardła w mojej obronie? Quote
ecci Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Mam alergię na klimę! Poszłam rano po bułki i gardełko załatwione na amen:placz::placz::placz: Quote
Olena84 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Mulinka - co za niezdecydowani ludzie, to miło, że chcą wziąść psa za granice, ale niech sie określą w końcu co i jak, bo sunia w koncu do schroniska trafi.. Ecci- jak to na klime? W spozywczym klimatyzacje włączyli? Quote
ecci Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 w spozywczym!!! mi chwila wystarczy jak jest nie czyszczona! Quote
agata51 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bafuś bardzo współczuje, pozdrawia i prosi, żeby Pańcia zrezygnowała ze świeżych bułeczek, skoro one Pańci tak szkodzą albo zmieniła sklep. Przykro mi, Ecci. Quote
agata51 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Gadu-gadu, a Bafusiowi stuknęła setna strona! Quote
agata51 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Olena84'] bo sunia w koncu do schroniska trafi. [/QUOTE] A potem do mnie.:multi: Quote
mulinka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 jeśli chodzi o szczepienie to mam na myśli sprawdzenie w książeczce zdrowia ecci - uważaj na siebie :loveu: mój mąż np. nie może wchodzić do sklepu z wykładzinami bo nie może oddychać, niezłe chemikalia tam muszą być :roll: dostałam odpowiedź od pani Moniki, która chce adoptować jamnisię Punię : Witam, nie o czymś takim nie było mowy, a wyjeżdza w połowie kwietnia. ??? M. :shake: Quote
mulinka Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 poprosiłam panią Monikę o wyjaśnienie sprawy z ta panią u której jest Punia Quote
Recommended Posts