Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic nie poradzisz - kiedyś trzeba się pożegnać. Myślę, że jedyne, co możesz zrobić, to pożegnać się jak najpiękniej. A wątek z historią Pimka może tym być. Mój komputer mocno ostatnio rozrabia - jak wystukuję polskie litery, na ekranie ukazują się różne strony. Dziwne, przy "ż" pojawia się wątek Pimka.
A Bafek resztkami sił wczołgał się do swojego pontoniku pod biurkiem i zapadł w głęboki sen. Zajrzałam do niego - uśmiecha się.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje kochane słoneczko:loveu::loveu::loveu: Śpi sobie pewnie słodko:sleep2: nawet nie wie, że jest taka ciocia, która ciągle o nim myśli i kocyk szykuje, że jest domek w którym zabawki Kanapka:diabloti: i Pimek:diabloti::diabloti::diabloti: czekają

Posted

Dzień dobry Bafuś, jak się spało:sleep2: już po spacerku:painting: czy....:Dog_run:

śniadanko było?:eating: smaczne???

Już niedługo Bafulku jedziesz do własnego domku:cunao::cunao::cunao:, gdzie ciocia i wujek czekają:loveu: I kanapka:diabloti: i Pimek:diabloti::diabloti::diabloti: i zabawki! Miłego dnia piesku :buzi:

Posted

ja lubię chude psy. Chude a nie głodzone! Żeby nie było!!! A tu Kanapka mi taka gruba wyszła! I za nic w świecie nie mogę jej odchudzic!!! A to przez tatę, bo tata się w niej zakochał, a jak wiadomo "przez żołądek do serca" i tak ciągle ładuje jej w ten pychol. A poza tym Kan to inteligentna bestia, czasem robi takie rzeczy, że mi oczy wyłażą i sobie się dziwię, że ja bym na coś takiego nie wpadła, np historia z groszkiem

Posted

Jak pies kocha jeść, to kocha i już - nic się nie da zrobić. Widocznie tak ma być i Kan ma być grubaską. Jak się czuje Pimek?
Byliśmy u wetki - uspokoiła, że nic złego się nie dzieje. Narośl dużo mie urosła, jest wprost idealna do cięcia. Mówi, że 2 tygodnie można spokojnie poczekać. Widać, coś mi się przywidziało. Przepraszam, że cię wystraszyłam.
Befek wsunął na obiad groszki polane sosikiem i dalej odsypia. Waży 11,5 kg.

Posted

Kanuśka i Pimek byli dzisiaj na spacerku i ganiali po "trafce". Właśnie wstawiam zdjęcia łobuzów :loveu:

Bafulek i groszki:loveu::loveu::loveu: Jak lubi to będę mu gotowac, a Kan zapewne będzie wybierała z zupek- bo nie lubi:evil_lol:

Posted

Suche groszki, Ecci, suche. Polewam im czasem te psie chrupki jakimś rozcieńczonym sosem albo zupką, żeby łatwiej wchodziły. Bafek wciąż śpi pod biurkiem. Co ta suka z nim zrobiła! Rozumiem, że operacja już u ciebie. A 27-go wścieklizna. Czy jeszcze nie zdecydowałaś?

Posted

Aha groszki - chrupki, sucha karma:evil_lol: Czasem nie rozumiem jednak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wściekliznę jak możesz to załatw, operacja u mnie, muszę nazbierac kasę i nie chcę Cię obarczac:roll: