agata51 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Nic nie poradzisz - kiedyś trzeba się pożegnać. Myślę, że jedyne, co możesz zrobić, to pożegnać się jak najpiękniej. A wątek z historią Pimka może tym być. Mój komputer mocno ostatnio rozrabia - jak wystukuję polskie litery, na ekranie ukazują się różne strony. Dziwne, przy "ż" pojawia się wątek Pimka. A Bafek resztkami sił wczołgał się do swojego pontoniku pod biurkiem i zapadł w głęboki sen. Zajrzałam do niego - uśmiecha się. Quote
ecci Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Moje kochane słoneczko:loveu::loveu::loveu: Śpi sobie pewnie słodko:sleep2: nawet nie wie, że jest taka ciocia, która ciągle o nim myśli i kocyk szykuje, że jest domek w którym zabawki Kanapka:diabloti: i Pimek:diabloti::diabloti::diabloti: czekają Quote
agata51 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 W kółko mu to powtarzam. Nawet mi głupio, bo jeszcze sobie pomyśli, że chcę się go jak najszybciej pozbyć. Quote
ecci Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 I bardzo dobrze, niech się chłopak oswaja, że jest u Ciebie na walizkach!!! Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dzień dobry Bafuś, jak się spało:sleep2: już po spacerku:painting: czy....:Dog_run: śniadanko było?:eating: smaczne??? Już niedługo Bafulku jedziesz do własnego domku:cunao::cunao::cunao:, gdzie ciocia i wujek czekają:loveu: I kanapka:diabloti: i Pimek:diabloti::diabloti::diabloti: i zabawki! Miłego dnia piesku :buzi: Quote
agata51 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Już po spacerku i po śniadanku. Biedna psina odsypia teraz wczorajsze umizgi. On chyba schudł od tych amorów. Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ja lubię chude psy. Chude a nie głodzone! Żeby nie było!!! A tu Kanapka mi taka gruba wyszła! I za nic w świecie nie mogę jej odchudzic!!! A to przez tatę, bo tata się w niej zakochał, a jak wiadomo "przez żołądek do serca" i tak ciągle ładuje jej w ten pychol. A poza tym Kan to inteligentna bestia, czasem robi takie rzeczy, że mi oczy wyłażą i sobie się dziwię, że ja bym na coś takiego nie wpadła, np historia z groszkiem Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 oto dowód, że Kan to typowo kuchenny pies i wagę musi miec jak na kuchennego przystało!:diabloti: Quote
agata51 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak pies kocha jeść, to kocha i już - nic się nie da zrobić. Widocznie tak ma być i Kan ma być grubaską. Jak się czuje Pimek? Byliśmy u wetki - uspokoiła, że nic złego się nie dzieje. Narośl dużo mie urosła, jest wprost idealna do cięcia. Mówi, że 2 tygodnie można spokojnie poczekać. Widać, coś mi się przywidziało. Przepraszam, że cię wystraszyłam. Befek wsunął na obiad groszki polane sosikiem i dalej odsypia. Waży 11,5 kg. Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kanuśka i Pimek byli dzisiaj na spacerku i ganiali po "trafce". Właśnie wstawiam zdjęcia łobuzów :loveu: Bafulek i groszki:loveu::loveu::loveu: Jak lubi to będę mu gotowac, a Kan zapewne będzie wybierała z zupek- bo nie lubi:evil_lol: Quote
agata51 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Suche groszki, Ecci, suche. Polewam im czasem te psie chrupki jakimś rozcieńczonym sosem albo zupką, żeby łatwiej wchodziły. Bafek wciąż śpi pod biurkiem. Co ta suka z nim zrobiła! Rozumiem, że operacja już u ciebie. A 27-go wścieklizna. Czy jeszcze nie zdecydowałaś? Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Aha groszki - chrupki, sucha karma:evil_lol: Czasem nie rozumiem jednak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wściekliznę jak możesz to załatw, operacja u mnie, muszę nazbierac kasę i nie chcę Cię obarczac:roll: Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 :loveu::loveu::loveu: kochane ciocie:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9781752#post9781752 link do Kanapki, są nowe zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bafuś ma konkurencje jeśli chodzi o bączenie niestety w postaci mojej Tuśki.. zemdleć można Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Podesłac wam Kanapkę:diabloti::diabloti::diabloti: ??? Quote
Olena84 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 agata51 planujesz kolejnego psa po Bafusiu? Quote
ecci Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 na koniec zostawiłam swoje ulubione:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts