ecci Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Agata! każde zdjęcie Bafka jest przepiękne, zawsze szczerzę kły jak je dostaję! Punia i Buba są boskie:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki, żeby Puni się udało! A co do banerków Mulinka ma rację, dzięki nim serce mnie ruszyło i Bafek będzie mój! Kanapka dzięki banerkowi też jest u mnie:diabloti: Kan mnie dzisiaj ofukała i podrapała za to, że ją z łóżka wywaliłam, wiecie, że ona nigdzie nie chrapie tak głośno jak w łóżku? Sama siebie przez to dyskwalifikuje:evil_lol: Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Próbowałam wstawić, ale się nie udało. Mówiłam, że jestem matoł komputerowy. Wstydzę się bardzo. Córka zaraz się zjawi, to mi pokaże. Puńka przecudowna. Muszę ją pokazać mężowi. Niech wyje z żalu. Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Zaznaczasz banerek ktory ktos wystawił w poście, ale nie z jego podpisu ( tak mi sie zdaje), wchodzisz w panel uzytkownika, po lewej na gorze masz edytuj podpis i wklejasz banerek, mozesz zrobic podglad pospisu lub od razu go zapisac. Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 wez sobie np. ten i wejdz do panel uzytkownika edytuj podpis i wklej Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Imię Buba dla Baseta jest poprostu genialne!Cudne! Bubowata Buba!Basety są fajne..Te oczy takie pełne melancholii i te uszyska cudne...:lol: Kocham Basety! Elżbieta Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No! Ale i tak nie wiem, jakim cudem. Ta moja córka jest za szybka. Quote
mulinka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 ja podaję zawsze kod bannerka i krótką instrukcję: kod: [noparse][/noparse] aby umieścić bannerek w podpisie wystarczy skopiować kod bannerka, kliknąć na Panel Użytkownika, potem Edytuj podpis i już można wkleić kod -------- Agatko dziękuję :) Tusia na;pisała, że wczoraj udało się złapać beżowego szczeniaka który tym razem biegał luzem, jest już razem z braciszkiem u Tusi :) został jeszcze jeden szczeniak do uratowania :( te 2 u Tusi pilnie potrzebują domów albo wsparcia na jedzenie, szczepienia dziewczyny wpisujcie się proszę na watku Reni i jej szczeniaków, żeby jak najczęściej wątek był na pierwszej stronie Quote
mulinka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 dziewczyny dziękuję za pomoc szczeniakom :loveu: jeszcze jeden maluch jest do zabrania i bardzo potrzebne są domy Quote
ecci Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 jak tam Bafek?szykuje się na święta?:loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Szykuje, a jakże. Siedzi z pańcią w kuchni i pilnie śledzi, co się dzieje. Kochany jest. Tak się stara o względy Mixera. A to skoczy mu do gardła, a to mordę wyliże. Rozłożył się dzisiaj z na pleckach, łapkami przebierał, brzuchol nadstawiał. Mixer tak zgłupiał, że zapomniał warknąć. Czasami też zdarza mu się wylizać pychol Bafka. Ale przeważnie go nie lubi. Niestety. Ale może to i lepiej. Pokochałby, a potem musiałby oddać Ecci. I znów wpadłby w depresję. Niech już zostanie, jak jest. Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Pewnie śpi, albo znowu psuje oczy oglądaniem telewizji;)... Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Olenko, dbam o jego oczy - TV ogląda tylko 1,5 godziny dziennie. Biega sobie teraz po łące, znów brzuchole trzeba będzie wycierać. Niestety, śnieg szlag trafił. Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wiem wiem ja swojej też brzucha wycierałam, w dzień po południowym spacerku też chciałam, ale jak poczuła mięso które było przygotowywane w pokoju to tak wyrwała że w końcu sama sie wytarłam.. Bafuś jest starszy, więc do 3 godzin dziennie można. Quote
ecci Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 zarządzam: - 1,5 godziny dziennie telewizji - 1,5 godziny dziennie czytania książki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No halo! A co to za lista nie konkretna??!!: np. powinnaś napisać jakie filmy, czy obejmuje to także wiadomości i pogodę z panem Kretem:), no a książki- romanse, czy jakie? Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ecci, proszę o spis lektur dla Bafiego. No i chyba jakaś prasa. GW czy Dziennik? Polityka czy raczej Wprost? W każdy czwartek rozwiązujemy krzyżówkę w Przekroju. Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Absolutnie krzyżówki są wykluczone! A jak potem nie będzie chciał zdawać matury bo powie, że woli sobie porozwiązywać?? Quote
ecci Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Agato spytaj go co lubi, z tego co wiem, ostatnio siedział w "Zagadkach kryminalnych...", a co do literatury to myślę, że jakieś gazetki, niech kształtuje sobie chłopak światopoglądy:evil_lol: Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dlaczego krzyżówki nie? W naszym wieku to wskazane. Światopoglądy - łatwo powiedzieć. Ale jaki? Chrześcijański? Materialistyczny? Wiecie co, na razie chłopakowi w głowie boczek wędzony i biała kiełbaska. Ecci, nie wiem, czy zrobisz z niego intelektualistę. Może raczej jakaś szkoła zawodowa? Quote
ecci Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pogląd materialistyczny, tak na razie chociaż, jestem sporo do tyłu z kasą:placz::placz::placz: Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kto nie jest? Nie płacz, Ecci, jakoś dajemy radę. To tylko pieniądze. A Bafuś śpi słodko na fotelu i zupełnie nie martwi się o kasę. I o to chodzi! Quote
Recommended Posts