Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci przeceiz Bafuś miał mieszkać tylko z Kanapą? Rozumiem że Pimki, czy Pimek - nie wiem jak sie odmienia;) mieszka z Twoim Tatą. 4 spacerki? - ecci chyba będziesz musiała pracę rzucić;).

Posted

Z innej beczki ale ważne - która z osób proponujących DT mogłaby go zapewnić na tydzień, miesiąc staruszkowi Nikimu. Taki czas podaje, bo prawdopodownie tyle mu zostało:(. Miał jechać do Niemiec, ale to za duże obciążenie. Piesek jest w Łodzi. Ja wiem że to "konkurencja" dla jamniczki, ale może ktoś będzie w stanie zaopiekować sie obojgiem:), a staruszek niech nie umiera w schronisku..

Posted

Biedny Niki. Wzięłabym go, ale to nie jest psiak "na czwartego". On powinien mieć domek tylko dla siebie. Z dobrym człowiekiem, który trzymałby go za łapkę, kiedy będzie przechodził za TM.
Ecci, przeczytałam wątek Kanapki. Bafek się chyba w niej zakocha. Dobrze, że chociaż niektóra psy mają farta. Szkoda, że tak mało.

Posted

Niki nie pojechał??? Boże jak mi go szkoda...:placz::placz::placz: Miałam charta rosyjskiego ze schronu w pabianicach... Żył jeszcze 5 miesięcy i był NAJWSPANIALSZYM z moich psów ( a miałam ich troche...). Może ktoś weżmie Nikusia na te ostatnie dni. Może i Wam będzie dane spotkać takiego dziadziusia jakiego i ja na ostatnie dni miałam. A Niki na pewno się odwdzięczy...
Gdyby nie to że mój Bolo by go zjadł i że nie ma mnie całe dnie już by był u mnie...

Posted

No niestety Niki nie pojechał, tak jak Bafuś stracił Pana:(. Takie pieski w sumie mają najgorzej, bo myslą pewnie, że Pan któremu ufali ich opuścił, to jak teraz kto inny ma się nimi opiekować. Na szczęście Bafuś znalazł dobry dom:), choć ecci będzie piątym jego domem! Niby w schronisku krótko był, ale to jednak jest przeżycie.. W zasadzie 6 dom, bo można policzyć tą wieś na która został wywieziony:(, szkoda słów..

Posted

dziewczyny oda do Bafusia - cudowna :loveu::loveu::loveu:
Agatko dziękuję za to, że opiekujesz się Bafusiem i że tak pięknie
i z humorem o nim piszesz
i jeszcze za to, że byłaś z nim u weterynarza

jeśli będzie potrzebne to usunięcie narośli na łapce
i jesli to miałoby być pod narkozą
to chyba przy okazji warto też psiaczka wykastrować
jesli będziesz wiedziała ile to może kosztować to z pomocą przyjaciół Bafusia
spróbujemy na taka operację uzbierać

spróbuję dzisiaj albo jutro założyć suni jamnisi osobny wątek
jest też forum o jamnikach w potrzebie: