Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Do wszystkiego zdolni,ale tego dobrego:lol:
Ela

Posted

no proszę, proszę ja się z teściową nad pierożkami znęcałam a tu wielka poezja powstawała!!!

jako polonista (między innymi) zatwierdzam treśc na celująco:evil_lol:

Posted

miło, że Bafuś znalazł taki ciasteczkowy domek:loveu::loveu::loveu:
i przemianę ma dobrą, pięc razy w nocy:crazyeye:?to już coś
agatka wspaniale się nim opiekuje, a może on specjalnie tak podjada, żeby ją na spacerek w swietle księżyca wyciągnąc:evil_lol:

Posted

Spało się słodko i długo, nie musiałam zrywać się o siódmej. Teraz siedzą z Mixerem na balkonie i obszczekują wszystko, co się rusza na dole. Niestety, w soboty mało się rusza, więc chłopaki są zawiedzeni. Może to ich jakoś zbliży do siebie? Wczoraj na wieczornym spacerku córka spuściła go ze smyczy (ja bym się bała). Nie miał zamiaru wracać na Kilińskiego. Śmieszniutki on jest i słodki. Pozdrawia przyszłą pańcię.

Posted

To, że jestem leniwa i wygodna, nie znaczy, że nie muszę czasem zrobić zakupów, nakarmić męża czymś, co przypomina obiad, ogarnąć chałupy. Bafuś ma się dobrze, zaczyna się ze mną przekomarzać. Zaraz pewnie będzie chciał wyjść na spacerek. Muszę zadzwonić do pani Danusi i dowiedzieć się, ile spacerków dziennie miał Bafolek w poprzednim domku. Chyba mnie oszukuje. Moim psom wystarczą 3 spacery, on chce minimum 4. Ja go rozgryzę. Mąż kupił dziś dla niego pontonik - oczywiście za mały. Wbrew pozorom Bafuś nie jest taki maleńki. Trudno, przez dwa dni będzie spał z dupką za burtą. Pozdrawiamy.