Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bafus ma pchly. Wylalam go dzisiaj plynem przeciw kleszczom i pchlom i zdaje sie, ze uciekaja z niego w poplochu. Mam nadzieje, ze sa juz podtrute i padna, zanim nas, biednych ludzi, dopadna. Chociaz pchlom wierzyc nie mozna.

Posted

Tamten stres powoli mija, nowy stres nazywa sie Mixer, ktory tez od wczoraj zyje w stresie. Komedia. Zdaje sie, ze Bafus upatrzyl sobie mojego meza, ktory, musze przyznać, nie byl zachwycony jego przybyciem. Dobrze mu tak. Ale Bafus nie ma szans. Pan wpatrzony w swoja Holke jak w obraz. Chociaz... Nie takie cuda zdarzaly sie juz na tym swiecie. W koncu nie tak trudno polechtac meska proznosc.

Posted

moj osobisty Pimek do tej pory nie moze mi wybaczyc Kanapki:loveu::loveu::loveu:
a do tego nienawidzi jej z calego serca:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Oj, przezywa, przezywa. Chyba zacznę używać polskich znaków. Jest chory z zazdrości. Zaczynam się martwić. Trudno, Bafuś, póki co, musi schodzić mu z drogi. A od miziania będzie moja córa. Wiadomo już, co z tą jamniczką. Dzwoniła do mnie pani Danusia, bardzo przejęta. Uważa, że ten sąsiad to kiepski pomysł. I ma rację.

Posted

Już tak nie mowcie o tym biednym człowieku, że nie najlepszy pomysł, że ja bym takiemu człowiekowi psa nie dała.. bo to traktowanie go tymi słowami jak przestępne, ktory sie znęca. pan mimo choroby chcial suni uratować życie przed schronem, wiec juz koniec temtu pana....

Posted

Olena84 napisał(a):
Już tak nie mowcie o tym biednym człowieku, że nie najlepszy pomysł, że ja bym takiemu człowiekowi psa nie dała.. bo to traktowanie go tymi słowami jak przestępne, ktory sie znęca. pan mimo choroby chcial suni uratować życie przed schronem, wiec juz koniec temtu pana....

Ale to nie o to chodzi, że pan zły.
Tylko że możliwe, że za pół roku czy rok będziemy suni szukać nowego domu, bo sobie pan nie poradzi :p

Posted

Fakt, nic o nim nie wiemy. Moze wystarczy mu troche pomóc. Jakaś karma, wizyta u lekarza. Psinka będzie miała dom, a pan trochę radości. A może już się bardzo lubią?

Posted

Podsyłam - ciasto się nazywa banana bread i jest w nim dużo maku. A Bafulek śpi pod stołem (lubi miećkawałek dachu nad głową) i pewnie mu się śnią palmy na plaży w Copacabanie. Też wymyślłam!