ecci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Pieski akceptuje, a proponuje żeby zdjęcia przesłac do Oleny na telefon bo ja nie umiem wstawiac zdjęc...:oops: a tak to pooglądamy sobie wszystkie a nie tylko JA:diabloti: lepszy pomysł Oleny:razz: Quote
Olena84 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No ale z komorki ja tez niee wstawie na kompa!!:( Quote
ecci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 to ja popróbuję A co do fundacji!!! Uwaga bo opierniczam!!! Pisałam do was kilka miesięcy temu bo pracowałam:loveu::loveu::loveu: i chciałam kasę wpłacic, ale nikt mi nie odpisał, tak samo jak moja teściowa po moich namowach pisała do Was, jak przelac wam pieniądze z podatku! A tu zero odzewu, szkoda trochę, bo kasa poszła na ciuchy! Quote
katya Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 eeee?? a na jaki adres pisałaś? Może Moriaaa przeoczyła, duuuuuuuuuuuuużo maili dostajemy. Quote
ecci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 1010786 na ten numer gg wysłałam Ci katyo zdjątko psiuni Quote
katya Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No to do Moriii na gygy pisałaś :) Musiała to przeoczyć, ciągle mamy jakieś pytania "jak wam moge pomóc", a później się okazuje, że ktoś ma 12 lat i chce głaskać pieski i tak chce pomóc, także czasem sie nie odpisuje, Przepraszamy!!!!!! Quote
ecci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 o kurcze, szkoda, że nie odpisała, to niech odpisuje bo czasem może byc poważna propozycja:cool3: chociaż pamiętam, że ja pisałam że chcę wpłacic parę groszy...no cóż... niedługo znów idę do pracy:razz: Quote
ecci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 no coś ty! to mamy już w kraju nawet strajk blutófów! bo mi też padł:mad::mad::mad: Quote
agata51 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jeszcze smutnawy. Teraz oglada z cora "Kryminalne zagadki Las Vegas." Na zupelnie innej kanapie. Znaczy kanapowy. Cos mi sie zdaje, ze bedziemy dzis spac razem. Jak Mixer pozwoli. Quote
mulinka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 kochane słoneczko :loveu: Agatko, pani Danusia (moja sąsiadka) poprosiła o Twój nr telefonu juro do Ciebie zadzwoni i opowie Ci więcej o Bafusiu, jakie ma zwyczaje, co je mam nadzieje, że się nie gniewasz ? :oops: tamta pani gdzie był Bafuś wychodzi na spacery do parku przy Dworcu Fabrycznym, nie wiem czy tam chodzisz ale chyba lepiej żebyscie się nie spotkały tzn. tak myślę, bo chyba Bafuś by cierpiał gdyby ją spotkał i nie mógł z nią iść chyba lepiej nie spuszczać Bafusia ze smyczy, żeby nie uciekł i nie wrócił na Kilińskiego bo to bliziutko tak, ten pan sąsiad do którego miałaby trafić jamnisia jest poważnie chory, ma chemioterapię dobrze by było gdyby udało się znaleźć dom na początek chociaż tymczasowy dla suni Quote
mulinka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 a gdyby Bafuś np. nie chciał jeść karmy to może być dlatego że chrupki są za duże na taki mały pyszczek Quote
agata51 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Bede wdzieczna za kazda informacje. Ja mieszkam przy Radiostacji. Są tu takie tereny, ża ani mi w głowie spacerować w przydworcowym parku. Na pewno tam sie nie pojawie. Ze smyczy spuszczac nie bede, przynajmniej na razie. Wole nie myslec, co Ecci by mi zrobila, gdyby sie zgubil. Pozdrawiam. Quote
agata51 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Je karme. Brzuchol ma jak beben i puszcza takie baki, ze glowa mala. Jutro ide z nim do wetki, to kupie jak najdrobniejsza. Nie martwcie sie, damy rade. Dziewczyny, czy wy w ogóle sypiacie? Quote
Pogódka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 a z tym sypianiem to różnie bywa, a co chcesz gadac do rana???:razz: no w sumie, czemu nie:diabloti: Quote
agata51 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Coś ty, ja pracuje. Na jutro (tzn. na dzisiaj) mam zrobic tlumaczenie. No, nie wiem. Dobranoc. Quote
Pogódka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie no to żart Agatko, dobranoc, i tłumacz tam dobrze:razz: Quote
agata51 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Przeciez wiem, ale zarty mi nie w glowie. Jutro mi ja zetna. I co bedzie z Bafusiem?1 Quote
Recommended Posts