Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieski akceptuje, a proponuje żeby zdjęcia przesłac do Oleny na telefon bo ja nie umiem wstawiac zdjęc...:oops:
a tak to pooglądamy sobie wszystkie a nie tylko JA:diabloti:

lepszy pomysł Oleny:razz:

Posted

to ja popróbuję

A co do fundacji!!! Uwaga bo opierniczam!!! Pisałam do was kilka miesięcy temu bo pracowałam:loveu::loveu::loveu: i chciałam kasę wpłacic, ale nikt mi nie odpisał, tak samo jak moja teściowa po moich namowach pisała do Was, jak przelac wam pieniądze z podatku! A tu zero odzewu, szkoda trochę, bo kasa poszła na ciuchy!

Posted

No to do Moriii na gygy pisałaś :) Musiała to przeoczyć, ciągle mamy jakieś pytania "jak wam moge pomóc", a później się okazuje, że ktoś ma 12 lat i chce głaskać pieski i tak chce pomóc, także czasem sie nie odpisuje, Przepraszamy!!!!!!

Posted

o kurcze, szkoda, że nie odpisała, to niech odpisuje bo czasem może byc poważna propozycja:cool3: chociaż pamiętam, że ja pisałam że chcę wpłacic parę groszy...no cóż... niedługo znów idę do pracy:razz:

Posted

Jeszcze smutnawy. Teraz oglada z cora "Kryminalne zagadki Las Vegas." Na zupelnie innej kanapie. Znaczy kanapowy. Cos mi sie zdaje, ze bedziemy dzis spac razem. Jak Mixer pozwoli.

Posted

kochane słoneczko :loveu:
Agatko, pani Danusia (moja sąsiadka) poprosiła o Twój nr telefonu
juro do Ciebie zadzwoni i opowie Ci więcej o Bafusiu, jakie ma zwyczaje, co je
mam nadzieje, że się nie gniewasz ? :oops:

tamta pani gdzie był Bafuś wychodzi na spacery do parku przy Dworcu Fabrycznym, nie wiem czy tam chodzisz ale chyba lepiej żebyscie się nie spotkały
tzn. tak myślę, bo chyba Bafuś by cierpiał gdyby ją spotkał i nie mógł z nią iść

chyba lepiej nie spuszczać Bafusia ze smyczy, żeby nie uciekł
i nie wrócił na Kilińskiego bo to bliziutko

tak, ten pan sąsiad do którego miałaby trafić jamnisia jest poważnie chory,
ma chemioterapię
dobrze by było gdyby udało się znaleźć dom na początek chociaż tymczasowy dla suni

Posted

Bede wdzieczna za kazda informacje. Ja mieszkam przy Radiostacji. Są tu takie tereny, ża ani mi w głowie spacerować w przydworcowym parku. Na pewno tam sie nie pojawie.
Ze smyczy spuszczac nie bede, przynajmniej na razie. Wole nie myslec, co Ecci by mi zrobila, gdyby sie zgubil. Pozdrawiam.

Posted

Je karme. Brzuchol ma jak beben i puszcza takie baki, ze glowa mala. Jutro ide z nim do wetki, to kupie jak najdrobniejsza. Nie martwcie sie, damy rade. Dziewczyny, czy wy w ogóle sypiacie?