Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Może powie gdzie oddała psa..Ja się boję..Zagryzą go na tej wsi..:-(:-(:-(

Guest Elżbieta481
Posted

Nie chcę nikogo dołowac,załamałam się..Dlaczego nie mogła poczekać?Dlaczego?Paliło się?Kurcze..:-(:shake:
Jak się uzgodniło,że do piątku to do piątku,jasna anielka..
Ela

Posted

nie odbiera teraz :cool1:

ja sie zapytałam jej od kiedy to jest nieaktualne, skoro była umowa że do piątka psa zabierzemy - a ona mi na to "ze od 2 godzin!"
mówie jej więc, że skoro od 2 godzin to na pewno mozna to jeszcze odkręcić, a ona że nie nie, to niemożliwe

mam złe podejrzenia :roll:

Posted

dzwoniłam
Bafus podobno pojechał do Skolnik, do jakiegos jej znajomego, ktory dzisiaj rano po niego przyjechał
Pani nie chce sie zgodzic na to, zeby tego psa od znajomego zabrac - powiedzialam ze moge po niego pojechac nawet dzisiaj. Ona uważa, ze nie bedzie juz mieszać, skoro on go wziął to nie bedzie juz zmieniac a sama ma problem z głowy. Nieprawda jest tez, ze pani jutro wyjeżdża.
Ma do oddania jeszcze jamniczke szorstkowłosą, któa chciała mi bardzo zareklamowac w zamian Bafusia. Powiedziała, ze Bafus to ma duży nieoperowalny guz pod łapą i nie wiadomo ile jeszcze pożyje. A ta jamniczka ma 3,5 roku. No i jamniczki tez sie chce pozbyc jak najszybciej.

moze niech ecci jeszcze do niej zadzwoni, bo w moim odczuciu to rozmowa z nią jest jakby walic grochem o ściane ...
nic mi nie chciala więcej powiedziec, oprócz tego ze sprawa Bafusia nieaktualna.

Posted

Ciekawe czy to prawda z tym znajomym. Nie wygląda to dobrze. Wpadło mi do głowy, że może powiedzieć Pani, że weźmiemy jamniczkę, ale tylko razem z Bafusiem. Tylko nawet jeśli się zgodzi, w co wątpię to co zrobić z jamniczką?:roll:

Ciekawe jeszcze dlaczego znajomy wziął starego, umierającego Bafusia z guzem, a nie młodą, zdrową jamniczkę? :p

Posted

Trzeba spróbować z Bafusiem i jamniczką w pakiecie.
Mieliśmy 2 czy 3 oferty DT, jakoś damy radę, a suni domku się będzie szukać.
Miałam złe przeczucia...

Guest Elżbieta481
Posted

:angryy:Ciekawe,że nie dała psów razem..Za jednym zamachem pozbyłaby się i jamniczki..:shake:
Elżbieta

Posted

Otóż to. Wydaje mi się, że z Panią musi porozmawiać ktoś znajomy. Może ta sąsiadka Mulinki by się czegoś dowiedziała?

Tylko, że na 3,5 letnią niewysterylizową jamniczkę amator pewnie szybko się znajdzie.

Guest Elżbieta481
Posted

A co z Mulinką?Może ona by porozmawiała z tą osobą..:shake:
A ta kobieta nie ma się co nie zgadzać na ew.odebranie psa lub też wyrażać zgodę.psa oddała-jeśli oddała-temu facetowi i to od niego będzie należało czy odda komuś innemu.Problemem będzie dotarcie do niego..
Napiszę do mulinki PW
--------------------------
Wysłałam widomośc do mulinki z prośbą o zajrzenie na watek...
Ela

Posted

Tak czy siak trzeba się dowiedzieć co się stało z Bafusiem. W ostateczności babę można nastraszyć jakąś organizacją prozwierzęcą, a w Łodzi jest kilka prężnie działających

Posted

tak jamniczki tez sie chce pozbyc
bardzo mi próbowała ją wcisnąc zamiast Bafiego.

no nic, jade do schronu, poniewaz mam tam ponad 30 km a łOdź rozkopana wiec bede pewnie popołudniu.
jakby co to moj tel 793 046 770

Guest Elżbieta481
Posted

Bafuś w schronisku-:crazyeye:
baba babowata..
A mój TŻ twierdzi,że kobiety są lepsze,mają serca wrażliwe i sumienia..
Ech:cool3:
A schronisko go wyda?Może być już na kwarantannie..
Jakie jest schronisko łódzkie?
ładnie go oddała na wieś..
Ela

Posted

Jestem tu calkiem nowa i troche nieporadna. Sledze dogo od pol roku, watek Bafusia od poczatku. Jesli bedzie trzeba, bede DT dla Bafusia albo suczki.
Niestety, tylko DT - trzy pokoje w kamienicy, dwa duze psy schroniskowe - wlasciwie pies i suka. Przez miesiac damy rade. Jest dodatkowy pokoj z osobnym wejsciem z corka na tymczasie. Aha, mieszkam w Lodzi. Tel. 506170230.

Posted

straszne to wszystko :(

tak jak napisała modliszka najpierw pani mówiła, że pies jest na wsi,
portem zadzwoniła do mnie Hania z niechciane i Zapomniane, że widziały Bafusia w schronisku :( jak to dobrze, że tam były
modliszka ma po niego jechać

dwa dni temu sąsiadka mówiła mi, ze ta pani ma oddać sunię jamnisię (wyłysiałą od środków antykoncepcyjnych) sąsiadowi i że to dobry człowiek
a teraz znowu chce ja oddać :(

agata51 dziękuję za chęć pomocy
jeśli możesz zadzwoń od razu do tej pani tel. 0505 232 388
i umów się na zabranie jamnisi (ona też się wychowała z kotem)
dziękuję

Posted

już nie potrzeba, zauważyłam, że napisałaś Twój nr telefonu :)
a pw to jest prywatna wiadomość, którą można napisać klikając prawym przyciskiem myszki na nick (pseudonim) dogomaniaka i tam jest wyślij prywatną wiadomość do użytkownika

a może modliszka mogłaby przy okazji zabrać sunie i zawieźć ja do Ciebie ?
już wysyłam Ci na pw nr telefonu modliszki

Guest Elżbieta481
Posted

Po ile składka na tymczas dla naszego ulubieńca?
Ela