Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadzwoniłam do mojej sąsiadki pani Danusi
nie wiedziała, że Bafuś ma czas do piątku
ma zadzwonić jeszcze dzisiaj do opiekunki Bafusia

niestety nie może podwieźć Bafusia do Pabianic bo samochodem
jeździ mąż do pracy

jest jedna dobra wiadomość - sunię jamnisię koleżankę Bafusia weźmie sąsiad

Posted

Kochani, ja nie dam rady upchnąć :placz:
Jutro przychodzi mi trzecia tymczasowiczka do domu na 12 dni (+ trzy moje byczki), więc nawet dom odpada.
Na 2 psy, których "pozbywamy się" w piątek przychodzą nam 4 nowe... i może jeszcze piąta zabiedzona ONka jak nic innego się dla niej nie znajdzie.
Już i tak mamy nadmiar, nie dam rady upchnąć jeszcze tej malizny :-(

Posted

No co zrobic Murka - podpadłaś:(..
Dziewczyny ja sie nie znam na mapie dogo z tego wyniklo - wogole, gdzie to sie szuka tak zeby byli dokladnie ludzie wyliczeni kto gdzie jest - miasto..???

Guest Elżbieta481
Posted

Może Met by mogła go przetrzymać...
E

Posted

hotelik w Pabianicach to nie bedzie prosto załatwić bo on teoretycznie jest czynny tylko w miesiącach letnich, w pozostały czas są tam psy schroniskowe. Ten hotelik to jest tak samo jak w schronisk, niczym sie nie rózni, bo jest w środku schroniska. Jedzenie i warunki są takie same, tylko tylko ze pies sam, ew. z drugim psem w przypadku braku miejsca.

Jutro ok 12 będę miała odpowiedź o ewentualnym tymczasie, ale tez niestety płatnym - w Łodzi na Bałutach. Nic nie obiecuje, ale zapytam i jutro dam odpowiedź.

Musze tylko wiedzieć - co psiak jada? I czy zostaje sam w domu nie niszcząc?

Posted

No jutro sie zapytam o ten tymczas, ale naprawdę nie mam pojęcia czy sie ta osoba zgodzi.
A ile za ten tymczas to nie wiem, ale to jest skromnie żyjąca osoba na rencie... więc jakbym zaproponowała taki układ to moze by sie zgodziła zaopiekować psem przez miesiąc i przy okazji dorobić pare groszy do renty.
Także nie wiem ile jest uzbierane, o ile w ogóle coś jest ...?

do schronu w P-cach tez mozecie zadzwonic...

Posted

No jutro sie zapytam o ten tymczas, ale naprawdę nie mam pojęcia czy sie ta osoba zgodzi.
A ile za ten tymczas to nie wiem, ale to jest skromnie żyjąca osoba na rencie... więc jakbym zaproponowała taki układ to moze by sie zgodziła zaopiekować psem przez miesiąc i przy okazji dorobić pare groszy do renty.
Także nie wiem ile jest uzbierane, o ile w ogóle coś jest ...?

do schronu w P-cach tez mozecie zadzwonic...

Posted

Dziewczyny jeśli ten tymczas u Pani od Modliszki nie wypali, to ja go mogę wziąźć, ale tak jak mówiłam na płatny tymczas niestety. Powiedzmy za 7 zł dziennie, czyli jakieś 200-210 zł za miesiąc. W tej chwili inaczej niestety nie mogę.:shake: