Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiem ze pod jednym:), jak jeszcze rok temu nie bylam zalogowana, to pamitam ze chyba wasz watek czytalam jako jeden z pierwszych, ze wzieliscie jakiegos pieska i byly zdjecia przy waszej dzidzi slicznej. to Wy?

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Nie,to nie wątek o nas.
A te nazwy które wymieniłaś to juz wielki świat...
Najwyżej wezme kredyt na zakup czegoś dobrego..:lol:
Ela

Posted

kochani dziękuję wam za chęć pomocy, za perfumy na bazarek i pomysły
nie wiem czy jest sens już teraz zmieniać tytuł, ze szukamy transportu
jeśli jeszcze nie mamy konkretnego planu... a jakie są hoteliki we Wrocławiu
i ile kosztuje miesięczny pobyt psa ?

ecci podaj mi proszę na pw Twój nr telefonu, żebym już miała w razie czego

Posted

jeżeli piesio jest grzeczny i da radę pojechać samochodem,to jest szansa,że mogę załatwić mu transport ze Strykowa do Wrocławia w ten piątek ok.15.Muszę wiedzieć do środy.Potem będzie to możliwe za 2 tyg.Transport jest bezpłatny.Ile waży psiak?

Posted

Poker - dziękuję :loveu: byłoby wspaniale :)
nie wiem ile waży Bafuś, jest jamnikowaty ale chyba potężniejszy

dobrze by było gdybyśmy wiedzieli czy są miejsca w hotelikach we Wrocławiu

Posted

pod Kątami wrocławskimi ,w Szymanowie jest hotelik,ULVHEDINN ma namiary.Tym chyba sie zajmie ecci.Teraz może być ciężko,bo okres świąteczny.

Posted

Dziewczyny jeśli będzie taka potrzeba i nic innego nie znajdzecie, to do czasu transportu lub zwolnienia się miejsca w hotelu może będę mogła zaproponować Bafusiowi tymczas, ale niestety tylko płatny.:oops: Mam ostatnio masę kłopotów i nastała klęska finansowa więc TZ tym razem nie zgadza się na "normalny" tymczas. Jeśli taka opcja wchodzi w grę to z nim pogadam. Niestety nic nie mogę obiecać, bo w tym tygodniu miała przyjechać do mnie sunia z Kielc, ale może będzie miała stały dom, więc nie wiem czy dojedzie.

Tylko jakby co to będzie problem z dostarczeniem psa do Strykowa.

Posted

już był dostarczany tą drogą kot z Wrocławia do łodzi i ludzie przyjechali po niego z łodzi.Nie wiem dokładnie ile to jest km,ale chyba ok.15 - 20.Jest autobus do Strykowa.

Posted

Poker napisał(a):
już był dostarczany tą drogą kot z Wrocławia do łodzi i ludzie przyjechali po niego z łodzi.Nie wiem dokładnie ile to jest km,ale chyba ok.15 - 20.Jest autobus do Strykowa.

Ja nie mówię, że jest to nierealne tylko, że akurat w moim przypadku jest to trudne. Mam małe dzieci obecnie chore, ja też jestem chora i nie mam możliwości by jechać do Strykowa z psem.

Trzymam kciuki, żeby udało się załatwić hotel we Wrocławiu i ten transport na piątek.

Posted

Jest miejsce w Kubusiu kolo szymanowa (nie moge pisac duzych liter), miejsce zostanie dla bafusia zatrzymane, doba to 35 zl, ale skoro bafus zostanie na miesiac to doba bedzie koszto w a l a 3 0 z l (jest to koszt pobytu z wyzywieniem) w piatek nalezy wplacic zaliczke w wysokosci 300 - 400 zl.

Posted

Gdzie należy wpłacić kasę .
Konto.
Czy dobrze zrozumiałem teraz hotel na okres 1 miesiąca ,a póżniej chajda do domu docelowego ?
Sandra dzięki za info .
Pozdrowionka :lol: