Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No wiem ze pod jednym:), jak jeszcze rok temu nie bylam zalogowana, to pamitam ze chyba wasz watek czytalam jako jeden z pierwszych, ze wzieliscie jakiegos pieska i byly zdjecia przy waszej dzidzi slicznej. to Wy? Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Prostuje: Gucci perfumy i mleczko tej firmy do ciala, psiukacz do ciala innej firmy i perfumy innej:) Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nie,to nie wątek o nas. A te nazwy które wymieniłaś to juz wielki świat... Najwyżej wezme kredyt na zakup czegoś dobrego..:lol: Ela Quote
ecci Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No no takie perfumki...mysle, ze sie sprzedadza... Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ale wiesz, nie moge ich sprzedac za 20 zł:(, wiec moze byc problem, zobaczymy jak zupelnie nic sie nie sprzeda, to albo zejde z ceny albo co innego wystawie. Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ecci skserowało Ci sie:). Widze ze Mulinka online:) to może ma ochote? Quote
mulinka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 kochani dziękuję wam za chęć pomocy, za perfumy na bazarek i pomysły nie wiem czy jest sens już teraz zmieniać tytuł, ze szukamy transportu jeśli jeszcze nie mamy konkretnego planu... a jakie są hoteliki we Wrocławiu i ile kosztuje miesięczny pobyt psa ? ecci podaj mi proszę na pw Twój nr telefonu, żebym już miała w razie czego Quote
Poker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jeżeli piesio jest grzeczny i da radę pojechać samochodem,to jest szansa,że mogę załatwić mu transport ze Strykowa do Wrocławia w ten piątek ok.15.Muszę wiedzieć do środy.Potem będzie to możliwe za 2 tyg.Transport jest bezpłatny.Ile waży psiak? Quote
mulinka Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Poker - dziękuję :loveu: byłoby wspaniale :) nie wiem ile waży Bafuś, jest jamnikowaty ale chyba potężniejszy dobrze by było gdybyśmy wiedzieli czy są miejsca w hotelikach we Wrocławiu Quote
Zmysł Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 W razie czego możecie liczyć na moje wsparcie bazarkowe Quote
Poker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 pod Kątami wrocławskimi ,w Szymanowie jest hotelik,ULVHEDINN ma namiary.Tym chyba sie zajmie ecci.Teraz może być ciężko,bo okres świąteczny. Quote
Kar0la Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dziewczyny jeśli będzie taka potrzeba i nic innego nie znajdzecie, to do czasu transportu lub zwolnienia się miejsca w hotelu może będę mogła zaproponować Bafusiowi tymczas, ale niestety tylko płatny.:oops: Mam ostatnio masę kłopotów i nastała klęska finansowa więc TZ tym razem nie zgadza się na "normalny" tymczas. Jeśli taka opcja wchodzi w grę to z nim pogadam. Niestety nic nie mogę obiecać, bo w tym tygodniu miała przyjechać do mnie sunia z Kielc, ale może będzie miała stały dom, więc nie wiem czy dojedzie. Tylko jakby co to będzie problem z dostarczeniem psa do Strykowa. Quote
Poker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 już był dostarczany tą drogą kot z Wrocławia do łodzi i ludzie przyjechali po niego z łodzi.Nie wiem dokładnie ile to jest km,ale chyba ok.15 - 20.Jest autobus do Strykowa. Quote
Kar0la Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Poker napisał(a):już był dostarczany tą drogą kot z Wrocławia do łodzi i ludzie przyjechali po niego z łodzi.Nie wiem dokładnie ile to jest km,ale chyba ok.15 - 20.Jest autobus do Strykowa. Ja nie mówię, że jest to nierealne tylko, że akurat w moim przypadku jest to trudne. Mam małe dzieci obecnie chore, ja też jestem chora i nie mam możliwości by jechać do Strykowa z psem. Trzymam kciuki, żeby udało się załatwić hotel we Wrocławiu i ten transport na piątek. Quote
ecci Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jest miejsce w Kubusiu kolo szymanowa (nie moge pisac duzych liter), miejsce zostanie dla bafusia zatrzymane, doba to 35 zl, ale skoro bafus zostanie na miesiac to doba bedzie koszto w a l a 3 0 z l (jest to koszt pobytu z wyzywieniem) w piatek nalezy wplacic zaliczke w wysokosci 300 - 400 zl. Quote
Poker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ulv płaciła po 20 zł we wrześniu,może to jest okres świąteczny,więc drożej. Quote
Poker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 KarOla ,nie miałam na myśli ,że to Ty masz wieźć psa do Strykowa tylko podałam możliwości. Quote
ecci Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 z tego co kojarze z ktoregos watku to kubus robi znizki dla psow ze schronisk Quote
Tomo 2 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Gdzie należy wpłacić kasę . Konto. Czy dobrze zrozumiałem teraz hotel na okres 1 miesiąca ,a póżniej chajda do domu docelowego ? Sandra dzięki za info . Pozdrowionka :lol: Quote
Recommended Posts