Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Sprawa wygląda tak: Bafusiowi umarł właściciel, co już dla psa jest straszne, bo nagle stracił osobę, którą miał przez 7 lat. Rodzina wzięła go do siebie, ale cały dzień pracuje. Ecci zgodziła się dać dom Bafusiowi, ale w połowie kwietnia ze względu na remont. Państwo pieska mieli do tego czasu przetrzymać, taką mieliśmy nadzieje, ale zadzwoniłam i Pani powiedziała, że będą wyjeżdżać za granice ale nie wiadomo kiedy. W najgorszym wypadku pies pozostał by bez domu 2 tyg. Miałam nadzieje wziąść go do siebie - czyli byłby to 3 dom dla niego - ale nie uzyskałam pełnej akceptacji. Ecci rozmawiała dzis z Panią która jej powiedziała że wyjeżdzają i pies pozostanie bez domku od piątku. Czyli od piatku pies jest niczyj! Dlatego chcemy zebrać pieniądze na hotel - najlepiej już we Wrocławiu, by Ecci mogła już go odwiedzać, a moze i uda jej sie psa wziąść wcześniej i nie trzeba było by dłuzej czekać na transport. Quote
Poker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jestem zadowolona z szansy na dom dla psa ,nawet bardzo,ale jeżeli on ma być w Twoim domu ,to ty powinnaś zadbać o jego byt.Chyba,że on ma miec u Ciebie DT.Pieniądze mozna by przeznaczyć na bide,którą nikt sie nie interesuje albo trzeba ratować. Moze nie doczytałam wątku,ale czy Ty teraz gdzieś mieszkasz? Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Waldi i ocelot dziękujemy nawet za najmniejsze wpłaty. Według mnie Bafusia też trzeba ratować.. Quote
ecci Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To prosze cie Poker doczytaj watek, ja nie mam zamiaru sie tlumaczyc osobie, ktora mnie atakuje Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Osobiście doceniam osoby, ktore pytają sie o psa, martwią, a nie raz zapytają, potem nie wiadomo co sie z nimi dzieje, okazuje sie, ze sie psem znudzily. Pies nie jest ecci, ale dobrze ze juz teraz sie nim interesuje.. Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ecci pisałaś do jakiegoś dt we wrocławiu na pw albo szukałaś hotelu? Moge cos poszukac teraz.. Quote
ecci Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Z hotelem nie bedzie problemu w okolicach wroclawia. Z dt potworny...skoro Agnieszka Visenna dzis w tej wlasnie sprawie do mnie dzwonila:placz: Napisze jednak do niej Quote
ocelot Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jeśli miejsce w hoteliku jest to trzeba mu transport zorganizować i hej, a w międzyczasie może jakiś bazarek? Quote
ecci Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Wlasnie tak pomyslalam, ze pilnie bedzie potrzebny transport i to w piatek. Na dodatek obawiam sie ze moja kolejna wizyta na dogo bedzie dopiero w piatek rano:placz: Czy ktos wie jak sie szuka transportu? Quote
ecci Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A co do bazarka to tez bardzo chetnie. Przyjmiemy kazda pomoc:loveu: Quote
ocelot Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja bazarku nie wystawię, bo nie robilam tego jeszcze, ale poszukam czegoś na niego, jeśli, któraś z ciotek zrobi. Quote
Kar0la Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ecci napisał(a):Wlasnie tak pomyslalam, ze pilnie bedzie potrzebny transport i to w piatek. Na dodatek obawiam sie ze moja kolejna wizyta na dogo bedzie dopiero w piatek rano:placz: Czy ktos wie jak sie szuka transportu? Najlepiej zmnienić tytuł i napisać jaki transport jest potrzebny. I koniecznie trzeba napisać w wątku transportowym. Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja to na bazarkach sie wogole nie znam i na tworzeniu wątkow. Ale pisalam chyba nawet mulince na pw, ze moze perfumy mi sie uda wystawic - moze przy pomocy jednej osoby:), w sumie takie perfumy to droga sprawa ale jak ktos lubi to zaszaleje moze:) Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A jakie perfumy?????????????;) Ela Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Wlasnie musze poszukac bo chyba mama kiedys podostawala jak znajomi na lotniskach kupowali - znaczy tam w sklepie - markowe a o polowe tansze:D Quote
ecci Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 z bazarkiem to do Kam:razz: Napisac do niej czy napiszecie? Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 moment, moment, dam znac albo za jakis czas albo jutro:). czyzbym juz miala fanki:). Quote
ecci Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 czy ktos moze napisac w watku transportowym, blagam, ja nie wiem gdzie tego szukac, pada mi komp i co post musze go restartowac Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 mulinke sie poprosi:), ona cos juz wklejala. ja poszukam Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja jestem fanką wszystkich perfum!:evil_lol: Ela Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No to zaraz popatrze. A Ela jest razem z Waldim?:) Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Tak,my jesteśmy razem pod jednym ,,waldi481,, Jak patrze na Bafusia to tak sobie myślę czemu ten nasz Gucio jest taki niezgodny?Bafuś fajny pies i tak ma pod górkę..Bieda mała.. Wogóle jest tyle cudnych psów na dogo..Że człowiek ma takie małe mieszkanko. Ela Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Mama sie zgodzila, ale spala i jest nieprzytomna, wiec jutro uda ze nie pamieta, ale sie zgodzila:). perfum jest pięć i są to giganty, wiec cena bedzie wysoka:D Quote
Olena84 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 :), chodzilo mi czy waldi tez jest zainteresowany? wprawdzie nie mam meskich ale moze zaplacic za damskie:) Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dobry chłopak jest to zapłaci,byle mi sie spodobało.. Czekam na nazwy.Lubię dobre kosmetyki.. Ela Quote
Recommended Posts