Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już pozmieniałam wszędzie tytuły wątków,
dopisałam w pierwszych postach aktualizację

a może znacie kogoś z Wrocławia z dogomaniaków kto mógłby już teraz zabrać do siebie Bafusia na miesiąc ?

ecci może jak znajdziesz chwilkę napisz na pw do ludzi z Wrocławia
może ktoś będzie mógł pomóc

Posted

Popytam, ale watpliwa sprawa...Agnieszka (Visenna) dzwonila do mnie dzisiaj rano i sama szukala tymczasu, a to juz nie wrozy nic dobrego:placz:

Posted

Ecci bierze Bafusia na stale, tylko że najlepiej by było gdyby ten miesiac przeczekał u kogoś na DT lub w hoteliku. Schronisko moze go dobić... Bo przeceiż on nie będzie odliczał dni wiedząc że idzie do domku w kwietniu.. Najlepiej było by coś właśnie we Wrocławiu, byś nawet mogła go odwiedzać i by już sie przyzwyczajał, ale te koszty..

KTO DOŁOŻY SIE DO DT - JAK SIĘ ZNAJDZIE - LUB HOTELU DLA BAFUSIA NA MIESIĄC!

Posted

nie możemy dopuścić żeby trafił do schroniska :(
dom tymczasowy w Łodzi albo we Wrocławiu albo gdziekolwiek indziej
bardzo potrzebny od zaraz

ja niestety nie mogę się dołożyc :oops:

Posted

Chyba zaraz sie porycze.... Nie dam rady calej sumy wyłożyć... nie dam tez rady go wziąść na ten miesiąc.. i chyba nawet niestety wogole.. wiec to by bylo rowno miesiac w hoteliku lub w płatnym dt, w najlepszym przypadku 240 zł a wszyscy wątkowcy spłukani:'(..

Posted

Liczyłam, że już nie będę musiałą Bafusia umieszczać w podpisie:(, nawet nie ma czasu na tworzenie nowego, mało czasu zostało:(..

LUDKI KTO POMOŻE!? MAŁA KWOTA TWORZY DUŻĄ!! BAFUŚ PROSI!!

Guest Elżbieta481
Posted

Bafulka kochana ma kłopoty widzę..Dołożymy się do hotelu..Nie dużo,bo nie ma,ale tak ze 20 zł..:oops:
Trzeba by zaapelować..Hmm..
Robimy listę na Bafulkę-biedulkę..
Popytam na innych forach-mogę?
Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

Dajcie znac ludkowie,jakie konto i kiedy wpłacić.
Bafuś-ciotka rozsyła prośby o wsparcie..
Przydałby się jakiś bogacz..
Ela

Posted

no tak...tylko jest kwestia gdzie umiescic pieska...w Lodzi czy we wroclawiu? Ja nawet na dzien dzisiejszy do ok 10 kwietnia jestem splkana totalnie...wiec nawet nie bede w stanie pojechac po niego aby dac go do hotelu. nie wiem tez kto ma zbierac pieniadze na hotelik...

Guest Elżbieta481
Posted

Ja będę tu zaglądać i wpłacę gdzie będzie trzeba.
Ela

Posted

Możecie mnie nawet zlinczować,ale ja tu czegoś nie rozumiem.Jeżeli ecci zdecydowała sie na stały domek dla małego,to na niej spoczywać powinna odpowiedzialność za jego losy od tego momentu.
To tak, jakby któras z nas prosiła o pomoc na hotelik dla własnego psa.Od którego momentu ecci uzna ,ze to JEJ pies i w pełni odpowiada za niego?
To nie Bafuś prosi tylko ecci

Guest Elżbieta481
Posted

Zrozumiałam to tak:
trzeba opłacić na miesiąc hotel dla psa.Chcę się dołożyć.Żle rozumiem?
Wydawało mi się,że przez ten miesiąc Bafi nie ma się gdzie podziać.Tak jest czy nie?Bo może coś nie tak zrozumiałam..
Jeśli tak to sorry..
Ela

Posted

bafus nie ma domu do polowy kwietnia. Wczesniej nie mam mozliwosci zabrania go do siebie...W tym momencie bafus nie ma wlasciciela tylko pozostaje pod czyjas opieka. A my zbieramy pieniadze na hotel

Guest Elżbieta481
Posted

Przynajmniej jasne.dajcie znać ludkowie jakie konto i kiedy wpłacić.
Elżbieta