ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Banerki się sprawdzają, Kanapkę wypatrzyłam bo banerkach, a teraz Bafusia:loveu: A co do przyjazdów to jak było mówione, ja do Oleny po Bafusia, a Olena później na wizytę poadopcyjną:loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ale sie uparła na tą Warszawę:evil_lol:. Dobrze, dobrze, zapraszam;). A Tyco w domu siedzisz i do pracy nie chodzisz???:mad: Quote
ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Pracę mam od przyszłego piątku, dzisiaj mam zajęcia na uczelni, ale dopiero na 15:multi::multi::multi: Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czuje, że masz je wcześniej ale sie byczysz;) Quote
ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Byczyc się byczę:multi::multi::multi: a zajęcia i tak mam dopiero na 15:multi::multi::multi: Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Takim to dobrze, zakładam, że wieczorowe.. A czemu do pracy dopiero w piątek? Bo jak piszesz że dostaniesz wypłate to znaczy że już tam pracowałaś.. Quote
ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Zgadza się wieczorówka:razz: a pracę zostawiłam na czas zimowego semestru. Nie dałabym rady pracowac na cały etat i uczyc się, a teraz pewna dziewczyna się zwalnia i ja wracam na jej miejsce:lol: A wypłata dopiero 10 kwietnia będzie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wow, to Ci sie fartnęło, no pracuj dziecko;) pracuj, bo Bafusia musisz dobrze rozpieszczać;) Quote
ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja Ci dam dziecko, ja ci dam dziecko:diabloti:!!!Starsza o 5 miesięcy i sobie pozwala:mad::mad::mad: Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 5 miesięcy to 5 miesięcy, jak Ty się rodziłaś ja już o studiach myślałam:evil_lol:. Quote
mulinka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 to ja już zdejmuję bannerek Bafusia i ogłoszenie na ale.gratka bo cudeńko już zarezerwowane :) Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No chyba tak, można jedynie myśleć o DT na te 2 tyg. jak u mnie nie wypali. Quote
ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie ściągaj jeszcze banerka...on taki śliczny:loveu::loveu::loveu: Olenko...jak egzamin? Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Sama se wstaw! Znaczy banerek:). Egzamin jako tako, ostatnio nie wiedziałam nic i pare punktow dostalam wiec teraz powinno byc niezle. Bardzo w porządku kobietka i naciąga bardzo, więc może na trójczynę sie załapię. Co oczywiscie nie znaczy, że tylko na 3 lece:D. A ecci wróciła i znowu do Bafusia. Ty się chyba zakochałaś?:) Ale ja w Bafusiu też zakochana, Mulinka też ale się nie przyzna;). Quote
ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No ja to nie mogę się doczekac Bafusia:loveu::loveu::loveu:A zakochałam się w nim po uszy. Mój TZ będzie miał silną konkurencję...A mulinka....proszę drogiej Mulinki...niech nam sie nie chowa z uczuciami...bo...:mad::mad::mad: Quote
mulinka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='ecci']Nie ściągaj jeszcze banerka...on taki śliczny:loveu::loveu::loveu: to pokażemy jeszcze bannerek :) Quote
ecci Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Ja nie mogę się napatrzyc na niego!!!! jak pierwszy raz przeczytałam ten tekst to poryczałam się jak bóbr, a swoją drogą kto taki wyciskacz łez zrobił? Quote
mulinka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 bannerek zrobiła Nana :loveu: z forum miau właśnie podziękowałam jej i napisałam, że to dzięki jej bannerkowi zobaczyłaś Bafusia :loveu: Quote
mulinka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ecci napisał(a):No ja to nie mogę się doczekac Bafusia:loveu::loveu::loveu:A zakochałam się w nim po uszy. Mój TZ będzie miał silną konkurencję...A mulinka....proszę drogiej Mulinki...niech nam sie nie chowa z uczuciami...bo...:mad::mad::mad: ależ oczywiście :) :) :) Bafuś to mój kochany ulubieniec :loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Bafuś ma przynajmniej 3 zakochane po uszy fanki, i jeszcze o tym nie wie.. Quote
mulinka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Nana (od bannerka) odpisała: "powiedz jej że Nana aż sie zawstydziła a ja sie cieszę że taki piękny piesek znalazł domek " Quote
Psiutka380 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja dawno u Bafusia nie byłam. Ja też się nie mogę doczekać kiedy Bafuś będzie w swoim domku. Ooo TZ pewnie trzęsie porami bo tu nowy kawaler do konkurencji pod jednym dachem.;) Bafuś, pozdrowienia! Ciotki trzeba to uczcic! Napijmy się bezalkocholowego!:diabloti: Quote
Olena84 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ale bezalkoholowego takiego - ;), czy normalnego? Quote
Recommended Posts