ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jeżeli Bafuś będzie u Ciebie Oleno, oddam Ci pieniążki za karmę. Niestety zderzyłam się z budowlaną rzeczywistością...nie będę się wdawała w szczegóły...Dopiero za 2 tygodnie będą mi przerabiac ogrzewanie, to niestety przedłuża remont:angryy::angryy::angryy: Ale, ok 15 kwietnia przyjeżdżam do Wawy swojej ukochanej:loveu::loveu::loveu: do Olenki :loveu::loveu::loveu:po swojego Bafusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ecci kochana, to nie jest jeszcze pewne. Dostałaś pw? Ja nie mogę obiecać, ale będę próbować cos z tym zrobić, by się udało. Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bardzo bym chciała mieć Bafusia u siebie, naprawde, jeśli tak się stanie, mogę nie chcieć Ci go oddać;) Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ach, dopiero teraz PW przeczytalam. Cos sie wymysli:shake: Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jak tak patrze na niego to mi sie serce kraje... Mysle, ze znajdzie sie ktos z tymczasem. Jeszcze mam nadzieje:cool1: Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie lubie wzbudzać nadziei, dlatego napisałąm "pogadam w domu i zobaczymy". Nie mówię nie, może się uda, nawet jakbym miałą na ten czas zmienić lokum:), ale nie mogę obiecać. W każdym razie gdyby nie wyszło, to najlepiej byłoby go zawieść do hotelu we Wrocławiu. Ty byś go odwiedzała i by już Cię poznawał, zanim byś go do siebie wzięła. Ale zobaczymy, jeszcze miesiąc czasu. Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dokladnie Olenko, jeszcze jest miesiac czasu, nie ma na razie co panikowac, najwazniejsze ze Bafus bedzie mial domek:loveu: a jeszcze wazniejsze, ze nie trafi do schroniska. Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No to prawda, ale jakoś od początku mi Bafuś przypadł do gustu, Mulinka pewnie zauważyła:), dlatego jak usłyszałam że na 2 tyg. musi iść do kogoś to się ucieszyłam że do mnie... chyba sie popłacze. A ecci nie chcesz bonusa w postaci suczki od tych Państwa? Quote
mulinka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 ecci to może napisz o Twoich planach opiekunce Bafusia , żeby ją uspokoić, ze zdążycie przed jej wyjazdem Olena Ty też jesteś kochana :loveu: mam nadzieję, że wszystko się uda jesteście niesamowite i fantastyczne :) poprosiłam ta panią o zdjęcia i opis suni jamnisi Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 myslalam nad tym, jutro tata zaplaci mi rachunek za tel, wiec wieczorem mi odblokuja:loveu::loveu::loveu: Jak tylko dostane sms, ze moge dzwonic to pierwsze co robie to wykrecam nr do opiekunki Bafusia:lol: Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ach, musze sobie zostawic jedno miejsce na jakiegos tymczasowicza od Ulv, poza tym Kan gryzie suczki:diabloti: Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jakto miejsce na tymczasowicza? A chcesz jakiegoś. My Ci z Mulinką podsuwamy Murona, no niechże go ktoś weźmie! Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja w sumie cieszyłam się podwójnie, na Bafusia i na Warszawę, może to dziwne, ale ja bardzo kocham to miasto- moja babcia już przed wojną studiowała w Warszawie i tak mi o tym opowiadała "jak to było" i sentyment mi pozostał. Mój narzeczony w Wawie się oświadczał:loveu: Przepraszam za offa, ale nie mogłam sie powstrzymac:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wielkie dzięki ecci że zabrałaś porządnej Warszawiance czyli mnie, szanse na nażeczonego i wzięłaś sobie go do Wrocławia. A nie wiesz że w Warszawie na 1 chłopa 4 dziewczyny przypadają?? Zwiększyłaś to:(. Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Olenko, jakbym mogła to bym wszystkie wzięła!!! Ale nie mogę:-(:-(:-( Jakoś tak to "lubię koty, jestem grzeczny, nie jestem wybredny" tak do mnie przemawia... i ten nochalek:loveu: Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 O, akurat moja mama dziś też powiedziała, że jakby mogła to by wszystkie wzięła:). No tak, Bafuś ogłoszenie ma ładne:) Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mój narzeczony też z Wrocławia, specjalnie mnie wiózł do tej Warszawy na te moje Kamienne Schodki...A Warszawiacy mają za to w kim wybierac. Moja druga babcia też z okolic Wrocławia...i tez ma teraz chłopaka w Warszawie...ma 75 lat i chodzi na aerobik:loveu: Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 "A Warszawiacy mają za to w kim wybierac" - licze że to komplement w moją stronę:razz:. "Moja druga babcia też z okolic Wrocławia...i tez ma teraz chłopaka w Warszawie" - jestem pod wrażeniem:) Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Oczywiście, że komplement. A co do babci, rodzinka też była w szoku, a mają lepszy staż ode mnie:loveu: są razem już 7 lat:multi: Taka nowoczesna babcia mi sie trafiła Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wiem, że ta rozmowa jest bardzo do Bafusia, ale Ty w tej kawalerce z nażeczonym i Bafusiem będziesz mieszkała? Mam nadzieje, że o Bafusiu wie i sie zgadza? Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja nie mam kawalerki:diabloti: Mam mieszkanie dwupokojowe z ogródkiem!!! A narzeczony wie o Bafusiu...nie miał wyjścia, musiał się zgodzic...albo ja, Kan i Bafuś, albo on sam...zgadnij co wybrał:mad: Poza tym on też bardzo kocha zwierzątka:loveu: Quote
Olena84 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Gdzie Wy te wszystkie porządne TZ-ty spotykcie?? No dobra, ide wreszcie spać, dobranoc, buźka dla Bafusia. Quote
ecci Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja swojego na stypie poznałam, makabrycznie trochę...ale nie polecam chodzenia po takiego typu imprezach w celach matrymonialnych... Quote
mulinka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ecci napisał(a): Jakoś tak to "lubię koty, jestem grzeczny, nie jestem wybredny" tak do mnie przemawia... i ten nochalek:loveu: czyli jeszcze raz się potwierdziło, jak wielką pomocą są bannerki i jak bardzo pomagają ich twórcy :) ecci pozdrów ode mnie Twojego narzeczonego i całą rodzinę a w szczególności babcię :) Quote
Olena84 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No tak, troche dziwne miejsce na poznawanie nażeczonych, ale jak widać wszystko jest w tym przypadku możliwe. No tak babcie możesz pozdrowić:). Fajna widać jest. Bafuś podskakuj do góry! Może ktoś inny z Warszawy Cię wypatrzy, ja będę mogła Cię odwiedzać, a ecci odwiedzać Warszawe;). Quote
Recommended Posts