Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli Bafuś będzie u Ciebie Oleno, oddam Ci pieniążki za karmę. Niestety zderzyłam się z budowlaną rzeczywistością...nie będę się wdawała w szczegóły...Dopiero za 2 tygodnie będą mi przerabiac ogrzewanie, to niestety przedłuża remont:angryy::angryy::angryy: Ale, ok 15 kwietnia przyjeżdżam do Wawy swojej ukochanej:loveu::loveu::loveu: do Olenki :loveu::loveu::loveu:po swojego Bafusia:loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie lubie wzbudzać nadziei, dlatego napisałąm "pogadam w domu i zobaczymy". Nie mówię nie, może się uda, nawet jakbym miałą na ten czas zmienić lokum:), ale nie mogę obiecać. W każdym razie gdyby nie wyszło, to najlepiej byłoby go zawieść do hotelu we Wrocławiu. Ty byś go odwiedzała i by już Cię poznawał, zanim byś go do siebie wzięła. Ale zobaczymy, jeszcze miesiąc czasu.

Posted

Dokladnie Olenko, jeszcze jest miesiac czasu, nie ma na razie co panikowac, najwazniejsze ze Bafus bedzie mial domek:loveu: a jeszcze wazniejsze, ze nie trafi do schroniska.

Posted

No to prawda, ale jakoś od początku mi Bafuś przypadł do gustu, Mulinka pewnie zauważyła:), dlatego jak usłyszałam że na 2 tyg. musi iść do kogoś to się ucieszyłam że do mnie... chyba sie popłacze. A ecci nie chcesz bonusa w postaci suczki od tych Państwa?

Posted

ecci to może napisz o Twoich planach opiekunce Bafusia , żeby ją uspokoić, ze zdążycie przed jej wyjazdem

Olena Ty też jesteś kochana :loveu: mam nadzieję, że wszystko się uda

jesteście niesamowite i fantastyczne :)

poprosiłam ta panią o zdjęcia i opis suni jamnisi

Posted

myslalam nad tym, jutro tata zaplaci mi rachunek za tel, wiec wieczorem mi odblokuja:loveu::loveu::loveu: Jak tylko dostane sms, ze moge dzwonic to pierwsze co robie to wykrecam nr do opiekunki Bafusia:lol:

Posted

Ja w sumie cieszyłam się podwójnie, na Bafusia i na Warszawę, może to dziwne, ale ja bardzo kocham to miasto- moja babcia już przed wojną studiowała w Warszawie i tak mi o tym opowiadała "jak to było" i sentyment mi pozostał. Mój narzeczony w Wawie się oświadczał:loveu: Przepraszam za offa, ale nie mogłam sie powstrzymac:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Wielkie dzięki ecci że zabrałaś porządnej Warszawiance czyli mnie, szanse na nażeczonego i wzięłaś sobie go do Wrocławia. A nie wiesz że w Warszawie na 1 chłopa 4 dziewczyny przypadają?? Zwiększyłaś to:(.

Posted

Olenko, jakbym mogła to bym wszystkie wzięła!!! Ale nie mogę:-(:-(:-( Jakoś tak to "lubię koty, jestem grzeczny, nie jestem wybredny" tak do mnie przemawia... i ten nochalek:loveu:

Posted

Mój narzeczony też z Wrocławia, specjalnie mnie wiózł do tej Warszawy na te moje Kamienne Schodki...A Warszawiacy mają za to w kim wybierac.

Moja druga babcia też z okolic Wrocławia...i tez ma teraz chłopaka w Warszawie...ma 75 lat i chodzi na aerobik:loveu:

Posted

"A Warszawiacy mają za to w kim wybierac" - licze że to komplement w moją stronę:razz:.

"Moja druga babcia też z okolic Wrocławia...i tez ma teraz chłopaka w Warszawie" - jestem pod wrażeniem:)

Posted

Oczywiście, że komplement.
A co do babci, rodzinka też była w szoku, a mają lepszy staż ode mnie:loveu: są razem już 7 lat:multi: Taka nowoczesna babcia mi sie trafiła

Posted

Ja nie mam kawalerki:diabloti: Mam mieszkanie dwupokojowe z ogródkiem!!! A narzeczony wie o Bafusiu...nie miał wyjścia, musiał się zgodzic...albo ja, Kan i Bafuś, albo on sam...zgadnij co wybrał:mad: Poza tym on też bardzo kocha zwierzątka:loveu:

Posted

ecci napisał(a):
Jakoś tak to "lubię koty, jestem grzeczny, nie jestem wybredny" tak do mnie przemawia... i ten nochalek:loveu:

czyli jeszcze raz się potwierdziło, jak wielką pomocą są bannerki i jak bardzo pomagają ich twórcy :)

ecci pozdrów ode mnie Twojego narzeczonego i całą rodzinę
a w szczególności babcię :)

Posted

No tak, troche dziwne miejsce na poznawanie nażeczonych, ale jak widać wszystko jest w tym przypadku możliwe.
No tak babcie możesz pozdrowić:). Fajna widać jest.
Bafuś podskakuj do góry! Może ktoś inny z Warszawy Cię wypatrzy, ja będę mogła Cię odwiedzać, a ecci odwiedzać Warszawe;).