Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To pytanie juz jak Mulinka bedzie, ale tez nie wiadomo jaki jest u tych co go teraz przetrzymuja, bo napewno jest załąmany ze jest bez pana. Mysle, ze nie bedzie z nim problemu.

Posted

Kanapa jest "cichociemna", nabroi a ja nic o tym nie wiem, broi bardzo cicho, ostatnio na topie jest historia z groszkiem...który wypluwała z zupek, bo nie lubi...a pluła prosto pod moje łóżko, ostatnio pół reklamówki zebrałam:mad:

Posted

Kan wypluwała groszek od ponad miesiąca, ale tak żebym o tym nie wiedziała i żeby nie było widac...poza tym bardzo lubi kiszone ogórki:evil_lol:

Posted

Kan suchej karmy nie przyjmuje, mięsko z puszki- jeszcze, jeszcze...najbardziej lubi zupki i kotleciki mielone z ryżem, albo schabowe, konieczny jest dodatek sałatkowy w postaci "sałatki" albo ogóreczka, a najlepiej jakakolwiek surówka. Musiała byc nauczona w poprzednim domu jedzenia typowego ludzkiego obiadu, praktykuje to również u mnie:diabloti:

Posted

ecci proszę napisz nam czy opiekunowie zgodzili się poczekać miesiąc

bo jeśli się nie zgodzili to muszę zmienić tytuł i napisać że szukamy domu tymczasowego na miesiąc

Posted

Dopiero będę do nich pisała maila, bo telefon mam zablokowany:cool1: Mulinko, czy Bafuś jest naprawdę taki spokojny? czy może okaże się drugą Kanapką:diabloti:

Posted

Nie chce mi sie wierzyć, że Bafuś jest szalony i nie grzeczny. Mysle, że starsza osoba, nie dała by sobie z takim rady, a jednak aż 7 lat był z tym Panem. Napewno "rozszaleje" sie będąc w nowym domku i wiedząc że jest bezpieczny, ale będzie się to pewnie objawiać proszeniem o pogłaskanie, czy wtulaniem się:).

Posted

Wydaje mi się, że będzie grzeczny...wolę się upewnic, ale to nie jest teraz największe zmartwienie:shake: najważniejsze, żeby Bafuś był bezpieczny przez ten miesiąc...a to spędza mi sen z powiek:shake: Mam nadzieję, że Ci ludzie u których teraz jest wykazują jakąś wrażliwośc dozwierzęcą...