mulinka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 uaktualniłam ogłoszenie na ale.gratka (skasowałam poprzednie) i zmieniłam kolejność zdjęć: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1024282_maly_kochany_rudy_bafus_lubi_koty.html Quote
mulinka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 nowa treść ogłoszenia: Bafuś to mały rudy krótkowłosy psiak niewiele większy od jamnika. Jego pan umarł i dlatego pilnie szukamy dla Bafusia nowego kochającego opiekuna. Ma 7 lat, jest zadbany, miły i sympatyczny. Lubi dzieci, inne zwierzaki-nawet koty. Mieszkał z kotem i drugim psem. Uwielbia spacerki, nie ucieka, słucha-jest grzeczny. Ładnie chodzi na smyczy. Ponieważ obecni tymczasowi opiekunowie pracują długo, Bafuś jest zmuszony spędzać dużo czasu sam, tęskni. Powinien mieszkać z kimś, kto jest w stanie poświęcić mu więcej czasu. Lubi być głaskany, przytulany. Jest szczepiony, "wszystkożerny". Na pewno nie będzie sprawiał kłopotu. Łatwo się przywiązuje. niestety nie może zostać tu gdzie teraz jest :( błagamy o nowy dom, nawet tymczasowy dla tego uroczego, miłego pieska inaczej psiak trafi do schroniska :( kontakt: tel. 0503 634 200 tel. 0505 232 388 e-mail: renataml@wp.pl Łódź ----------------------------- wkleję to w pierwszym poście Quote
mulinka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 to ja Wam dziękuję, że jesteście tu codziennie ze mną i pocieszacie, że Bafuś znajdzie dom Quote
Olena84 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Podnoszę i prosimy o domek jak najszybciej! Quote
mulinka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 kto uratuje Bafusia przed schroniskiem ? Quote
Olena84 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Coraz bardziej boje sie, że hotelik:( Quote
ruru Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bafuś uroczy, bezproblemowy psiak który lubi koty prosi o dom! Quote
ecci Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 przewiduję za jakiś czas przygarnięcie Bafusia, jak tylko skończę remont, co Wy na to???:cool3: Quote
Olena84 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ecci, chyba Cię wyściskam komputerowo!!!!! A kiedy było by to możliwe????? Quote
ecci Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Matko, tu właśnie pojawia największy problem, remont mieliśmy zakończyc planowo ok 20 marca, ale jak to w praktyce wyjdzie to ciężko mi powiedziec. Sądzę jednak, że nie powinno się przeciągnąc dalej jak do 1-5 kwietnia. Wchodzi więc w rachubę jeszcze miesiąc siedzenia komuś na głowie. Nie jestem w stanie wziąc Bafusia już teraz ponieważ mam chorego Ojca, remont, starego umierającego, male za to strasznie dominującego psa, i przereklamowaną Kanapkę, która miała byc stara, niezaradna i niewidoma, ale jak do tej pory nic się nie sprawdziło. W związku z tym nie mogę tak siedziec na "nie swoim" z dwoma psami. W związku z tym, należałoby zastanowic się i pomyślec co zrobic z Bafusiem przez ten miesiąc. Quote
ecci Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 łoj, gapa jestem, a czy Bafuś jest napewno taki jak piszecie??? Quote
Psiutka380 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ecci normalnie:loveu::loveu::loveu: jesteś niesamowita. Liczy się już sama chęć. To 98% sukcesu:loveu: Quote
ecci Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Chęc, chęcią...ale co będzie z piesem przez ten miesiąc??? Quote
katya Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A ja tu się za allegro miałam zabierać. Czyli nie robić? Quote
ecci Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Myślę, że nie:loveu: Rozumiem, że piesek będzie bezpieczny przez marzec? Quote
Psiutka380 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ecci napisał(a):Chęc, chęcią...ale co będzie z piesem przez ten miesiąc??? O tym nie pomyślałam. Może hotelik? Przypomina mi się Lena. Domek gotowy a tu w hoteliku epidemia. Lenka zachorowała i odeszła za TM... Więc hoteliki aż takie extra nie są. Quote
ecci Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Też myślałam nad hotelikiem, ale jestem już w marcu na minusie przez ten cały remont:angryy::angryy::angryy: Niby tylko miesiąc, ale zarazem aż miesiąc. A czy Ci ludzxie, u których Bafuś teraz przebywa nie zgodzą się aby pies był u nich jeszcze marzec? Quote
Olena84 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jakto czy Bafuś jest taki jak piszemy? Ale Ty oprocz niego bedziesz miałą tego drugiego psa? Ale może znlazłby sie jednak dobry hotelik w Łodzi.. Ja nie moge wziąść, bo czekają mnie takie badania do pracy mgr (całodzienne, chyba do lipca włącznie), że chyba własnego psa bede targac do szkoly. Quote
Recommended Posts