mulinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 aktualizacja: Bafuś jest szczęśliwy w domu ecci :multi::multi: dziękujemy :loveu::loveu::loveu: bardzo dawne wiadomości z dnia 13.03.2008: dzisiaj opiekunka oddała Bafusia do schroniska :( a nam powiedziała że jest na wsi, dobrze, że dziewczyny z Nieznane i Zapomniane zobaczyły go w schronisku modliszka zawiozła psiaka do agaty51 na bezpłatny tymczas - dziękujemy :) zdjęcia z domu tymczasowego - str. 85 i 86 Bafuś to mały rudy krótkowłosy psiak niewiele większy od jamnika. Jego pan umarł i dlatego pilnie szukamy dla Bafusia nowego kochającego opiekuna. Obecnie pies przebywa u rodziny ale niestety nie może tam długo zostać, jest tam niewysterylizowana sunia i pani jest w ciąży. Obiecałam pomoc w znalezieniu pieskowi domu, inaczej psiak trafi do schroniska :( Ma 7 lat, jest zadbany, miły i sympatyczny. Lubi dzieci, inne zwierzaki-nawet koty. Mieszkał z kotem i drugim psem. Uwielbia spacery, nie ucieka, słucha-jest grzeczny. Ładnie chodzi na smyczy. Ponieważ obecni tymczasowi opiekunowie pracują długo, Bafuś jest zmuszony spędzać dużo czasu sam, tęskni. Powinien mieszkać z kimś, kto jest w stanie poświęcić mu więcej czasu. Lubi być głaskany, przytulany. Jest szczepiony, "wszystkożerny". Na pewno nie będzie sprawiał kłopotu. Łatwo się przywiązuje. niestety nie może zostać tu gdzie teraz jest błagamy o nowy dom, nawet tymczasowy dla tego uroczego, miłego pieska kontakt e-mail do mnie: renataml@wp.pl Łódź i jeszcze takie zdjęcie z komórki: pomóżcie proszę Quote
mulinka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 wątek na forum fundacji Niechciane i Zapomniane: http://niechcianeizapomniane.org/forum/viewtopic.php?p=11097#11097 wątek na forum miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2825386#2825386 Quote
mulinka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ogłoszenie na ale.gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1024282_maly_kochany_rudy_bafus_lubi_koty.html Quote
mulinka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Bafuś lubi koty - to kochany psiak Quote
katya Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Mulinko, napisz o Baffusiu na wątku łódzkich jamników. Quote
mulinka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 poprosiłam na miau o bannerek dla Bafusia miniaturki zdjęc : Quote
mulinka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 katya napisał(a):Mulinko, napisz o Baffusiu na wątku łódzkich jamników. katya podaj mi proszę link do tego wątku, dziękuję Quote
mulinka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Nana z forum miau podarowała Bafusiowi bannerek - dziękujemy :) kod: [noparse][/noparse] i jeszcze bannerek dla podłużnego Bafusia od ruru - dziękujemy :) a tu kod do bannerka: [noparse][/noparse] aby umieścic wybrany bannerek w podpisie trzeba skopiowac kod, kliknac na Panel Uzytkownika na gorze strony potem na Edytuj Podpis i mozna wkleic kod bannerka Quote
mulinka Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 katya dziękuję za podpowiedź, wkleiłam Bafusia na wątku łódzkich jamników: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9472771#post9472771 Quote
ruru Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Zrobiłam ślicznemu podłużnemu Bafusiowi dodatkowy bannerek, co dwa bannerki to nie jeden..;) a tu kod do bannerka: [noparse][/noparse] Można pomóc pieskowi, wklejając jego bannerek do podpisu, aby umieścić bannerek w podpisie trzeba skopiować powyższy kod, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj Podpis i można już wkleić kod bannerka Dziękujemy!:loveu: Quote
mulinka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 ruru - dziękuję za śliczny bannerek dla podłużnego Bafusia :) zaraz go wkleję na pierwszą stronę Quote
mulinka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 rozmawiałam dzisiaj z panią Danusią moją sąsiadka, która zna Bafusia i bardzo się o niego martwi - niestety nie może go wziąć do siebie, bo jej suka Kora (wyżeł) nie toleruje innych psów w domu pani Danusia powiedziała mi, że rodzina Bafusia według niej nie zgodzi się na sterylizację suczki bo i tak chą oddać psiaka, podobno sąsiad się skarżył, że jak wychodzą to pies wyje :roll: ale nie wiadomo czy to prawda dla nich Bafuś to kłopot :( Quote
mulinka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 jemu naprawdę grozi schronisko :( Quote
mulinka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 pani Danusia mi powiedziała, że opiekunowie Bafusia dzwonią do niej i pytają czy już może znalazła dla niego dom :shake: Quote
mulinka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ola164 napisał(a):Ogłoszę psiaka na jamnikach ;) Olu, dziękuję :) Olena, Bafuś nie ma czasu :( od początku było powiedziane, że trafi do schroniska :( pani Danusia, moja sąsiadka uprosiła ich, żeby poczekali bo próbujemy znaleźć dom dla Bafusia ale nikt go nie chce :( Quote
Olena84 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A jakiś hotelik? Już poszłam na całość jeśli chodzi o moje fundusze na hoteliki ale jakoś ta mordka nie daje mi spokoju i wyskrobałabym i na niego. A suczka jeszcze im sie nie znudziła? - to ironia oczywiście, może i ona im sie tez znudzi.. Quote
mulinka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Olena dziękuję za chęć pomocy najlepszy byłby dom tymczasowy... Bafuś cały czas potrzebuje domu Quote
Recommended Posts