Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz rację ciociu Agato!!!
Bafcio wyzdrowiał, w sumie nie wiadomo co mu było, a wetka podejrzewa, że czymś się zwyczajnie struł. Ale czym? Nie mam pojęcia. W każdym razie, strachu nam napędził...a gdzie my takiego drugiego Bafeczka byśmy dostali!? Muszę się w końcu spiąć i wstawić jakieś fotki Bafcia i młodego.

• 2 weeks later...
Posted

Tak jest ciotko Agato! Drugiego takiego nie ma! Ech...jakie to szczęście, że to akurat mi trafił się najwspanialszy pies świata!!! Akurat do takiego Piotrka jest idealny! I jak wszystko dzielnie wszystko znosi! Kilka próbek zobaczycie na fotach!

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nawet nie wiemy, ale przypuszczamy,że serduszko, bo znaleźliśmy go martwego rano. Właściwie,to na wynikach zawsze mu wychodziło, że coś z serduchem nie tak.

• 2 weeks later...
Posted

ocelot napisał(a):
Jak to? Agata nam się załamie.

Agata się nie załamie. Agata łezkę uroni, powspomina i powie, że Bafek był najwspalniaszym tymczasem. Na zawsze.

ecci napisał(a):
Nawet nie wiemy, ale przypuszczamy,że serduszko, bo znaleźliśmy go martwego rano. Właściwie,to na wynikach zawsze mu wychodziło, że coś z serduchem nie tak.

Jak to - nie wiemy?

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='ecci']Jestem, jestem...
Tylko Bafcia już z nami nie ma...[/QUOTE]

[quote name='ecci']Nawet nie wiemy, ale przypuszczamy,że serduszko, bo znaleźliśmy go martwego rano. Właściwie,to na wynikach zawsze mu wychodziło, że coś z serduchem nie tak.[/QUOTE]

Tylko tyle?