desdemona Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 jestem w szoku! nie ten sam pies! smieje sie od ucha do ucha! c Quote
patch75 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 czy gucio chodzi na hydrotereapie do kortowa?plywa tam? moj TZ go widzial jakis czas temu i nei mogl uwierzyc jak siezmienil Quote
Ania_i_Kropka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Tak w wakacje oprócz kąpieli w specjalnym basenie u fizykoterapeutki Gustaw regularnie pływał w jeziorze kortowskim Quote
Ania_i_Kropka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Wczoraj spotkałam Gucia w lecznicy. To nie ten sam psiak. Radosny, pysk cały czas uśmiechnięty. Gucio jest zapatrzony w swoją Panią. Łapka o raz sprawniejsza. Nasz mały Gucio urósł i zmężniał. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Nowa porcja foteczek szczęśliwego Gucia:loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Guciu, ty szczęściarzu!....:loveu::lol: Quote
patch75 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 urosl troche chyba, on doslownie pozuje do zdjec! ale szczesciarz! niesamowite!!!!a to zdjecie z poducha serduchem...:loveu:jakby mowil-daje Ci cale moje serce, tylko Tobie! Quote
Ania_i_Kropka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Mail od Guciowej Pani Witam Panią ! przesyłam kilka foteczek Gucia z wypadu nad morze w listopadzie br.: Piaski- Krynica Morska-Kąty Rybackie. Gucio pierwszy raz w swoim życiu zobaczył morze i było z tego powodu dużo radości i dla niego i dla nas. Ogólnie nasz piecho ma sie dobrze i coraz bardziej się z nami zaprzyjaźnił i bardzo lubi sie bawić i oczywiście rozrabiać!! Łapka jako tako sprawna, ale jest lepiej niz było i jak biegał, zwlaszcza na mokrym piasku nad morzem to używał czterch łap i jeszcze dopalacze włączał tak szybko śmigał!!! A tak w ogóle jak biega to zapomina ze ma kontuzjowaną łapkę. Pozdrawiam Panią i wszystkich Pani Przyjaciół z forum Dogomanii- jesteście wspaniali w tym co robicie dla tych biednych psiaków i kociaków!!!! Składam też najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia - dużo szczęścia, radości i spełnienia marzeń!!! Małgorzata Żuk I kilka foteczek szczęśliwego Gustawa:loveu: Quote
kate89 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ale tarfił mu się super domek. .. :loveu: Nad morzem,jak widać, musiał nadrobić zaległosci w bieganiu :razz: Quote
Jagoda1 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Guciu, szczęściarzu.....:loveu: Państwu, życzę pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia.:lol: Quote
togaa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 I żeby takie domki jak Guciowy mnożyły się nam w Nowym Roku obficie!!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nowe wieści od Guciowej rodzinki: [FONT=Arial]Witam Panią jeszcze w zimowej scenerii.[/FONT] [FONT=Arial]Nasz Gucio ma się dobrze i chyba lubi zimową porę roku. Trochę mu przybyło sadełka tu i ówdzie, a tak poza tym to uwielbia długie spacery i zabawę na śniegu. No a gonitwa za kijkami po ośnieżonych i oblodzonych polach to po prostu sama frajda i wtedy wszystkie cztery łapy idą w ruch. Na razie nic nie robimy z łapką, jak sie ociepli to spróbujemy jeszcze dalszej rehabilitacji, no a latem to pływanie na "kortowskiej pływalni" - bo to najlepsza forma rehabilitacji dla Gucia. Załączam kilka fotek Gucia w zimowym plenerze i serdecznie Panią pozdrawiam oraz wszystkich DOGOMANIAKÓW!!!!!![/FONT] i foteczki: Quote
Jagoda1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Toż to już nie Gucio, a Gustaw, przystojniak z niego.:loveu: Quote
togaa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jagoda1 napisał(a):Toż to już nie Gucio, a Gustaw, przystojniak z niego. Dokładnie!!!! zmężniał chłopak. Swietnie wygląda!!!!:loveu:!To dla niego ważne że ma tyle ruchu..To najlepsze dla łapeczki! Ach jak sie cudnie czyta i oglada Gucia w nowym życiu!!! Ta subskrypcję długo zachowam....I juz czekam na dalsze wieści o Nim!:lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Wiosenne wieści od Guciowej Rodzinki:[SIZE=3] Witam,[SIZE=3] i mam trochę nowych wieści o naszym Guciu. Nasz Gucio jest obecnie po kolejnym zabiegu , zabieg zniósl bardzo dzielnie a miał usuwane nitki stanowiące uzupełnienie więzadeł rzepki. Zabieg był konieczny, ponieważ w tym miejscu na kolanie pękała skóra i zrobiła się ranka - organizm odrzucił te nici jako obce ciało i trzeba było to poprostu usunąć, tak była decyzja chirurga i tak też zrobiliśmy. Zabieg przeprowadził ten sm chirurg, który operował kolano Gucia już prawie rok temu. Jak to szybko zleciało GUCIO jest już Nasz i z Nami prawie rok!!!!! [SIZE=3]Pan doktor stwierdził, że Gucio bardzo się zmienił na korzyść oczywiście i ocenił jego stan na bardzo dobry, po tym co ten psiak przeżył już w sowim życiu. [SIZE=3]Teraz oczywiście nasz pupil przechodzi rekonwalescencję i bradzo mu z tym dobrze, co jest widoczne na kilku załączonych fotkach. Nie jest tylko zachwycony z powodu ochronnego kołnierza, ale to siła wyższa, a tak poza tym to bawi się , nawet biega za piłką i ma się dobrze. [SIZE=3]Tyle wieści od Gucia i jego Pani. [SIZE=3]Na zakończenie serdecznie pozdrawiam Panią i Pani przyjaciół z Forum Dogomanii oraz życzę radosnych , słoneczych i pełnych miłych chwil Świąt Wielkanocnych oraz mokrego śmingusa-dyngusa!!!! [SIZE=3]Małgorzata Żuk i jak zwykle kilka fotek szczęśliwego Gucia[SIZE=3] Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Pozdrawiamy, podziwiamy....:lol: Wszystkiego co najlepsze dla Panstwa.:lol: Guciowi szczęściarzowi życzę, aby jak najszybciej biegał bez "abażurka".:loveu::lol: Quote
anetek100 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 zaraz zaraz..przeciez ja te psinkę codziennie widzę prawie na moim osiedlu,psinka mieszka koło mnie...a ja nie wiedziałam,że on ze schroniska z Olsztyna...no proszę psinka jak na nia patrzę wręcz biegnie, pełen życia, z moich obserwacji,a że rzadko one są,to widać jaka psinka pełna energii:):):)fajnie Quote
togaa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 No proszę....sąsiedzi sie odnależli....! Ja też zyczę Guciowi i Państwu wielu pieknych chwil... Ciągle zachowuje subskrypcje Gucia. Milo sie o Nim czyta... Quote
Recommended Posts