Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

urosl troche chyba, on doslownie pozuje do zdjec! ale szczesciarz! niesamowite!!!!a to zdjecie z poducha serduchem...:loveu:jakby mowil-daje Ci cale moje serce, tylko Tobie!

• 1 month later...
Posted

Mail od Guciowej Pani
Witam Panią !
przesyłam kilka foteczek Gucia z wypadu nad morze w listopadzie br.: Piaski- Krynica Morska-Kąty Rybackie. Gucio pierwszy raz w swoim życiu zobaczył morze i było z tego powodu dużo radości i dla niego i dla nas. Ogólnie nasz piecho ma sie dobrze i coraz bardziej się z nami zaprzyjaźnił i bardzo lubi sie bawić i oczywiście rozrabiać!! Łapka jako tako sprawna, ale jest lepiej niz było i jak biegał, zwlaszcza na mokrym piasku nad morzem to używał czterch łap i jeszcze dopalacze włączał tak szybko śmigał!!! A tak w ogóle jak biega to zapomina ze ma kontuzjowaną łapkę.

Pozdrawiam Panią i wszystkich Pani Przyjaciół z forum Dogomanii- jesteście wspaniali w tym co robicie dla tych biednych psiaków i kociaków!!!!
Składam też najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia - dużo szczęścia, radości i spełnienia marzeń!!!
Małgorzata Żuk

I kilka foteczek szczęśliwego Gustawa:loveu:

• 2 months later...
Posted

Nowe wieści od Guciowej rodzinki:
[FONT=Arial]Witam Panią jeszcze w zimowej scenerii.[/FONT]
[FONT=Arial]Nasz Gucio ma się dobrze i chyba lubi zimową porę roku. Trochę mu przybyło sadełka tu i ówdzie, a tak poza tym to uwielbia długie spacery i zabawę na śniegu. No a gonitwa za kijkami po ośnieżonych i oblodzonych polach to po prostu sama frajda i wtedy wszystkie cztery łapy idą w ruch. Na razie nic nie robimy z łapką, jak sie ociepli to spróbujemy jeszcze dalszej rehabilitacji, no a latem to pływanie na "kortowskiej pływalni" - bo to najlepsza forma rehabilitacji dla Gucia. Załączam kilka fotek Gucia w zimowym plenerze i serdecznie Panią pozdrawiam oraz wszystkich DOGOMANIAKÓW!!!!!![/FONT]
i foteczki:

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Toż to już nie Gucio, a Gustaw, przystojniak z niego.

Dokładnie!!!!
zmężniał chłopak. Swietnie wygląda!!!!:loveu:!To dla niego ważne że ma tyle ruchu..To najlepsze dla łapeczki!
Ach jak sie cudnie czyta i oglada Gucia w nowym życiu!!!

Ta subskrypcję długo zachowam....I juz czekam na dalsze wieści o Nim!:lol:

• 1 month later...
Posted

Wiosenne wieści od Guciowej Rodzinki:[SIZE=3]
Witam,
[SIZE=3] i mam trochę nowych wieści o naszym Guciu. Nasz Gucio jest obecnie po kolejnym zabiegu , zabieg zniósl bardzo dzielnie a miał usuwane nitki stanowiące uzupełnienie więzadeł rzepki. Zabieg był konieczny, ponieważ w tym miejscu na kolanie pękała skóra i zrobiła się ranka - organizm odrzucił te nici jako obce ciało i trzeba było to poprostu usunąć, tak była decyzja chirurga i tak też zrobiliśmy. Zabieg przeprowadził ten sm chirurg, który operował kolano Gucia już prawie rok temu. Jak to szybko zleciało GUCIO jest już Nasz i z Nami prawie rok!!!!!
[SIZE=3]Pan doktor stwierdził, że Gucio bardzo się zmienił na korzyść oczywiście i ocenił jego stan na bardzo dobry, po tym co ten psiak przeżył już w sowim życiu.
[SIZE=3]Teraz oczywiście nasz pupil przechodzi rekonwalescencję i bradzo mu z tym dobrze, co jest widoczne na kilku załączonych fotkach. Nie jest tylko zachwycony z powodu ochronnego kołnierza, ale to siła wyższa, a tak poza tym to bawi się , nawet biega za piłką i ma się dobrze.
[SIZE=3]Tyle wieści od Gucia i jego Pani.
[SIZE=3]Na zakończenie serdecznie pozdrawiam Panią i Pani przyjaciół z Forum Dogomanii oraz życzę radosnych , słoneczych i pełnych miłych chwil Świąt Wielkanocnych oraz mokrego śmingusa-dyngusa!!!!
[SIZE=3]Małgorzata Żuk

i jak zwykle kilka fotek szczęśliwego Gucia[SIZE=3]

Posted

zaraz zaraz..przeciez ja te psinkę codziennie widzę prawie na moim osiedlu,psinka mieszka koło mnie...a ja nie wiedziałam,że on ze schroniska z Olsztyna...no proszę psinka jak na nia patrzę wręcz biegnie, pełen życia, z moich obserwacji,a że rzadko one są,to widać jaka psinka pełna energii:):):)fajnie

Posted

No proszę....sąsiedzi sie odnależli....!

Ja też zyczę Guciowi i Państwu wielu pieknych chwil...
Ciągle zachowuje subskrypcje Gucia. Milo sie o Nim czyta...