Ada-jeje Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A tobie wolno oceniac pania Edyte? :angryy::angryy::angryy: Quote
epe Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ada! Olej Bea! Z całokształtu wypowiedzi na kilku wątkach mozna zacząć domniemywać,że tzw."kręcenie lodów" dla Bea to żaden występek! Nieuczciwość,krętactwa,przywłaszczanie cudzych rzeczy,oraz wiele innych- dla niej to nic wielkiego!!:crazyeye: Więc jak można z taką wymieniać zdania? Ona "nieprzemakalna"!! Na tych "kropkach" to wszyscy mają takie klapki,czy może też "kręcą lody'? Quote
Ada-jeje Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dzieki epe za slowa otuchy, ale jak ktos wejdzie na ktorykolwiek nasz watek gdzie jest wpis bea to niestety musimy sie bez przerwy tlumaczyc. Wiem ze sa osoby ktore wiedza o co chodzi bea, ale wchodza tez inni ktorzy nie sa zorientowani w sytuacji i wtedy wynikaja watpliwosci. Ten demon :diabloti: nawet slowa Edyty podwaza. Chyba w swoim zyciu nie spotkalam takiego zera, nie liczac przypadki jakie spotykamy kiedy jedziemy na interwencje. Quote
epe Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Uważam,że Bea stosuje zasadę,że "najlepszą formą obrony jest atak"! Idąc dalej-przecież wszystkie "dziwne" sprawy dotyczą Ewy,a nie Bea-prawda? Więc dlaczego Bea stała się adwokatem Ewy? Znając ją właściwie na odległość? Czyżby obie panie robiły jakieś wspólne interesy i jeśli wiarygodność Ewy spadnie do zera,to nie będą do niej wysyłane psy,a jak nie będą,to kasy się na nie nie da zbierać? Więc broni jej zaciekle wbrew faktom i logice? Quote
bea_m Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Proponuję obu paniom założyć dla mnie oddzielny wątek. Ten jest poświęcony Sońkowi czyli psu w potrzebie. Quote
bea_m Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Jest mała różnica. Ja na waszych watkach starałam się pytać na temat ( na pytania do tej pory nie dostalam odpowiedzi). Wy tu od trzech stron walicie nie na temat. Quote
Ada-jeje Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To po co sie tu wtryniasz z opiniami nie na temat, :diabloti: wolno tobie wolno nam.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ulaa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='bea_m']Proponuję obu paniom założyć dla mnie oddzielny wątek. Ten jest poświęcony Sońkowi czyli psu w potrzebie. To nie jest off topic, ale rozmowa jak najbardziej na temat. Prosze bardzo, tutaj można zobaczyć sobie Sońka przy posłanku, które zostało ukradzione Szirce http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9773799&postcount=155 Jak widać zero poczucia winy czy nawet chęci zatajenia faktu - zapewne z naszej winy. Milczałyśmy zbyt długo na ten temat. Quote
Olesia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nie mogę w to uwierzyć,dopiero teraz obejrzałam fotografię Sońka w posłanku Szirki.To strasznie przykre dla mnie doświadczenie.DLACZEGO TO PANI ZROBILA NIE ROZUMIEM.Odkąd była u mnie nauczyłam ją,że to jej azyl,miejsce bezpieczne.Przeszłaby mniejszy stres.Kiedy przywiozłam ją z powrotem od razu pobiegła w miejsce gdzie leżało posłanie.Było mi bardzo przykro.Chyba za dużo pisze na ten temat,ale to dowód jaki mam żal do tej kobiety. Z mojej strony to już wszystko ale gdyby ktoś mnie potrzebował służe swoją osobą. Quote
dorixx Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 bea_m napisał(a):Jest mała różnica. Ja na waszych watkach starałam się pytać na temat ( na pytania do tej pory nie dostalam odpowiedzi). Pytanie a atak to różnica:diabloti: odpowiedzi udziela się na pytania a nie na majaki:lol: jest mi przykro bo poznałam Cię zaczynając Dogo od tej dobrej strony, jest mi przykro, nie wiem co się z Tobą dzieje... nie wypowiem się na temat Ewy choć osobiście ją poznałam, sprawy adopcji nie znam, ale przez Twoje posty przepowiada złość, uzurpujesz sobie prawo do oceniania kogoś kogo nie znasz. Nie jesteś na miejscu, nie znasz Ewy od podszewki, ale to co napisałaś pod adresem Olesi od Szirki, zabolało mnie osobiscie-przeszłaś samą siebie!! i powiem ci intelektualnie i W OGÓLE nie dorastasz jej do pięt, wstydź oceniać kogoś kogo nie znasz, tymbardziej sytuacji. Zajmij sie swoimi adopcjami i tym czy wszystkie przebiegły prawidłowo.I pamiętaj krowa , która dużo ryczy mało mleka daje. Jeśli nie zrozumiałaś to mnie to kompletnie nie zdziwiło.:p Quote
kamilka91 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 cudeńko :loveu: czemu tylko domciu nie ma? :-( Quote
bea_m Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bo jeszcze taki nie zadzwonił który by mi się spodobał :diabloti: Quote
kamilka91 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jaki śliczny w tym ogrodzie... :loveu: tzn. wszędzie jest śliczny, ale tutaj cudnie wyszedł :eviltong: Moja też najłdniej prezentuje się na tle roślinek ;) Quote
bea_m Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kamilka bo to cudny psiak. Nie tylko z wyglądu ale i z charakteru :loveu:. Ktoś będzie miał z niego wiele radości. Nie widac po nim że spędził szereg lat na łańcuchu. Czyścioszek i salonowiec. Całuśny i wygadany. Znowu bądzie pani Joanna płakać jak Soniek pójdzie do nowego domu :roll: Quote
Frotka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wszystko co robicie dla Sońka. Quote
Cieplutkaa. Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Soniek jest cudowny... On jeszcze jest w schronisku...? Aż dziw bierze ile dalmatyńczyków jest w schroniskach :shake: Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Soniek jest bezpieczny, ale nadal czeka Jego losy można śledzić TU Quote
Recommended Posts