Frotka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pies znalazł dom. Karina Schwerzler prosi o pomoc dla dalmatyńczyka z okolic Końskich. Pies ma ok. 2 lat, jest szczepiony. Na grzbiecie ma egzemę. Quote
Frotka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Po interwencji Kariny pies został wzięty przez właścicieli do domu. Dostał leki przeciw grzybicy. Właściele zgodzili się na przechowanie go w domu tylko przez kilka dni bo "uczula im dziecko". Quote
VitisVini Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 podnosze póki co, bo nic na razie do głowy mi nie przychodzi. Pies śliczny ale w fatalnej okolicy, bo to chyba gdzieś w tym świętokrzyskim? A tam "nasi" to i tak ledwo zipią od nadmiaru bezpańskich psów.:shake:Musi nam jeszcze z kilka osób na wątku przybyć to może co wymyślimy. Quote
Ada-jeje Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 dalmatami zajmuje sie forum kropkowe, moze oni cos wymysla, doradza. Quote
Hotel KADIF Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='iwop']boże... dalmat na łańcuchu...:shake: Podtrzymuję ......:-( co za dekle :angryy::angryy::angryy: Quote
werty> Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Trzeba się spieszyć z zabraniem stamtąd dalma, bo facet gotów znów go uwiązać Quote
Frotka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Podnoszę i proszę o pomoc dla tego psa. Quote
Frotka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Pies jest bardzo łagodny wzgledem ludzi. Względme psów - nie wiadomo, ale chyba jest przyjazny. Quote
ARKA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ten biedak ma tez cos ze stawem jednej łapki,prawym stawem!:-( Quote
werty> Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ARKA napisał(a): Ten biedak ma tez cos ze stawem jednej łapki,prawym stawem!:-( Niestety tak. Plus choroba skóry. Musi mieć bardzo dobrą opiekę! Quote
xxxx52 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jaki on biedny:placz: ,jaki chudy:placz:z taka pokrywa wlosowa do budy:mad: jacy ludzie sa beznadziejni:mad: Quote
malagos Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Strasznie biedny... To psy salonowe i taki eeleganckie, a ten "robi" za zwykłego burka :cool1: Quote
fizia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 O matko... A tu jeszcze jedna bida z tej samej okolicy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105504 Quote
Kar0la Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 O rany, trzeba zawiadomić dziewczyny od kropków. Quote
baffi2 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 dalmat przy budzie na łańcuchu w zimę!? :crazyeye: to jest chore :shake: Czy ktoś może zaoferować DT? :-( Quote
bea_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja jestem z kropkowego forum. Ałć tragedia. Tymczas nam się powoli zapycha. Idę pomyśleć co z tym fantem robić. Quote
bea_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dobra już wiem. Dawać go natychmiast. Dom Tymczasowy jest w Libiążu pod Katowicami. Transport trzeba łatwić szybciutko. Ciotki spieszcie się dopóki miejsce jest. Quote
Ada-jeje Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 wiedzialam, :lol: jak tylko bea wejdzie na ten watek to ona tego psa nie zostawi bez pomocy. :loveu: Quote
bea_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ada-jeje napisał(a):wiedzialam, :lol: jak tylko bea wejdzie na ten watek to ona tego psa nie zostawi bez pomocy. :loveu: A jak go zostwić mozna? Tylko nas też z problemem zostawiać nie mozna. Pomóżcie w transporcie i utrzymaniu. To może być długi tymczas i leczenie. Gotówka potrzebna. Quote
ARKA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 werty>;9463767 napisał(a):Niestety tak. Plus choroba skóry. Musi mieć bardzo dobrą opiekę! Raczej to nie wyglada na chorobe skory a na uczulenie od pchel, gorzej z tą łapką, chyba, i ogolna sytauacja no ale DT juz jest!! Quote
Frotka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 To może być uczulenie. Dobrze, że wypatrzyłaś zgrubienie na łapie. Może ma zapalenie stawów? Jeden z psów, ktore miałam na przechowaniu miał takie bulwy i było to bardzo zaawansowane zapalenie stawów. Bea m - :Rose::Rose::Rose::Rose: DZIĘKUJEMY! Będę szukać transportu. Quote
bea_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nie ma za co i to na pewno nie mi trzeba dziękować. Z transportem chyba problemów nie powinno być bo to rzut beretem (widziałam na mapie ;) ) Bardzo prosze jeszcze o przybliżenie chaakteru psiaka. Jest to potrzebne bardzo coby dt wiedział jak sie przygotować. Quote
baffi2 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Szukamy transportu Końskie - Libiąż a więc jesli ktoś jechałby na trasie Warszawa - Katowice to byłoby po drodze :) Quote
Recommended Posts