Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po interwencji Kariny pies został wzięty przez właścicieli do domu. Dostał leki przeciw grzybicy. Właściele zgodzili się na przechowanie go w domu tylko przez kilka dni bo "uczula im dziecko".

Posted

podnosze póki co, bo nic na razie do głowy mi nie przychodzi. Pies śliczny ale w fatalnej okolicy, bo to chyba gdzieś w tym świętokrzyskim? A tam "nasi" to i tak ledwo zipią od nadmiaru bezpańskich psów.:shake:Musi nam jeszcze z kilka osób na wątku przybyć to może co wymyślimy.

Posted

Dobra już wiem. Dawać go natychmiast. Dom Tymczasowy jest w Libiążu pod Katowicami. Transport trzeba łatwić szybciutko. Ciotki spieszcie się dopóki miejsce jest.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
wiedzialam, :lol: jak tylko bea wejdzie na ten watek to ona tego psa nie zostawi bez pomocy. :loveu:

A jak go zostwić mozna? Tylko nas też z problemem zostawiać nie mozna. Pomóżcie w transporcie i utrzymaniu. To może być długi tymczas i leczenie. Gotówka potrzebna.

Posted

werty>;9463767 napisał(a):
Niestety tak. Plus choroba skóry. Musi mieć bardzo dobrą opiekę!

Raczej to nie wyglada na chorobe skory a na uczulenie od pchel, gorzej z tą łapką, chyba, i ogolna sytauacja no ale DT juz jest!!

Posted

To może być uczulenie. Dobrze, że wypatrzyłaś zgrubienie na łapie. Może ma zapalenie stawów? Jeden z psów, ktore miałam na przechowaniu miał takie bulwy i było to bardzo zaawansowane zapalenie stawów.

Bea m - :Rose::Rose::Rose::Rose: DZIĘKUJEMY!

Będę szukać transportu.

Posted

Nie ma za co i to na pewno nie mi trzeba dziękować. Z transportem chyba problemów nie powinno być bo to rzut beretem (widziałam na mapie ;) )

Bardzo prosze jeszcze o przybliżenie chaakteru psiaka. Jest to potrzebne bardzo coby dt wiedział jak sie przygotować.